• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nilüm tamam ozaman..
madem soğutmada kullanıcan için rahat olsun.. söylenen kadar al.. için rahat olsun klimalar içersini buz gibi yapıyo..

şimdiden hayırlısı olsun.. sana bol serin günler..

aa buarada klima ütü yaparken süper oluyo.. geç karşısına ütü yap serin serin ohhh zemuszemus

sende klima var mı kuzu
zati benimde bir sürü ütüleneceklerim var görsen şaşar kalırsın yollayam sanasempatiksalakcinni
diyeceğim amma kısçeye kıyamam :kedi:

canancım ve gulercım cok saolun kızlarr begenmenıze sevındımm gulercım 190dı 160a aldık bnm annem ler aldı lar

merhaba kızlar geçmişi okudum.. Öznurcuğum doktor o kadar zaman kontrolsüz bırakmaz seni sonlara yaklaştın idareten bir dr yönlendirir zaten nst ye giricen rutin her doktorun yapacağı şeyler.. Sonrada doktorun gelcek zaten.. Nurten efet Yalova'yı geçtin sen Balıkesir'de olabilir kız anne tarafından da oralıyım ama 10 gün kalana kadar inşallah kıpır kıpır bebişin durabilir dr gtcekmişlin söyle oğluna uslu dursunda göstersin kendini.. Rahat rahat nst alınsın amaan hem kıpır kıpır olsun da dr zahmet çeksin yeter ki o oynasın içeride.. Klima bende istiyorum ama şimdi değil bebek olunca salona geçicez o zaman alcam şimdi alsam salonda oturmuyoruz boşuna oturma odasına takılır. Çok sıcak bizde yazlıkta tüm gece vantilatör çalışıyor öyle uyuyoruz. Benim yumurtlamam geçti didim ama bugün baya bir akıntı geldi benden ama 14. güne yakında gelmişti geçen ayda öyle oldu neden iki kere geliyor ki hangisi anlamyorum ben ama bu birkaç günü değerlendiricem geçen hafta annem kardeşim vardı değerlendiremedik düğün dermek felan.. Çok yoruldum bende yazlığa geldik temizlik yaptık kayınvalidemler bayadır gelmiyor aslında birkaç ay önce geldiler ama kaynanam da hal yok bişi yapmıyo dışarı da yiyorlar felan. Sade balkon bile yetti valla kocaman sil süpür daha lavabolar ovulcakta yarına bıraktım bi de sözde tatile geldim dimii nirdedee.... 2 sene herşey dahilde ne güzeldi oda temizleniyo yemek ayağna geliyo offf valla özledim burada da bir sahile gittik çok yosun vardı ve taşlıktı biz yüzme bilmiyoz ayaklarımıza battı bizim burdaki sahile gitcez bakcaz bir.. Ama ben bu sene tatil değil hava değişikliği yapıyorum sadecene...

Bu arada Çiğdem'in maiini bugün okudum eşimde biliyordu merak etti beraber okuduk çok ağladım ama napalım hayırlısı böyleymiş çok sabırlı Çiğdem daha da güçlü olacak zaman içinde..

Canancığım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah en kısa zamanda karnında olur bebişin bir sorun olacağını sanmam tüm tüp bebek öncesi tetkik ve tedavilerin yapılmış zaten.. Hakkında hayırlısı olsun gülüm...

günaydın kıslar
ben geldim hastaneden kimsecikler gelmemiş ama daha
öznurda dün gitcekti ne yaptıki acep
bu arada benim nst de gene baya sancı çıktı
doktor kontrolleri sıklaştırdı
haftaya gene gitcem
bundan sonra her an bekle doğumun her an olabilir dedi. sancında varmış dedi
bakalım hayırlısı artık ama oğluşum hiç kilo almamış nazar değdi oğluma
tosun diye diye herkesin bebeğinden zayıf olcek heralde
2870 gr geldi 36-3 te
neyse sağlıklı olsunda önemli diil kilosu

ben çok erken kalktım uykum var gidiyim yatıyım azcıkta kendime geliim

gunaydınn nurtencımm bende hastaneye gıttım bugun yenı geldım bnm oglusumda 2100 olmus maşallah dr gayet ii kılou dedı ama yedıklerıne dıkkat et dedıı 82 kılo olmusummm aboooooooooooooooo

günaydın kızlar.
benim oğlanda kilo almamış bende almamaışım.oğlum 2200 gr.
ama kafası büyümüş,hala 3 hafta ilerde.koca kafalı doğacak yandık.ay ben
fenalaştım çok sıcak başım dönüyo kızlar bişiler oluyo.
bi soğuk suya gireyim çok fenayım.

geldim ama hala yanıyorum yaaaa.
ben ist.da fazla kalamayacam anneme kaçmam lazım işlerimi halledip
dün ikeaya gittik beşik yatak nevresim takımı falan aldık.bu akşam onları
kurucaz.yarın yada perşembe sabah kaçarım anneme.

gemişi okudum biraz.nurten ya anlattığın olaya çok üzüldüm.
allah korusun korkunç bişey yaaa.bunları düşününce bebeği
belli bi zaman gelince hemen aldırmayı düşünüyo insan valla.
eğer normal doğum olmayacağı kesinse hiç beklemeyeceksin gerçekten.
allah hepimizin bebeklerini korusun.

bu arada canancım yarın tüp bebek denemen varmış.hayırlısı olsun kuşum.

gülercim seninde gözün aydın canım.ablanla vakit çabuk geçiyordur.

kız seval beşiğini güle güle kullan dedimmi ben sana.

kız öznur napıyon bi kişiyle denk gelebildim ne var ne yok koca kafalı deme kız bazı bebeklerin öyle oluyo sonra değişiyo hiç korkma

ya nire gittniz gelin geri bakem.

benim dr. umreye gidiyomuş.30 ağustosta dönecekmiş.37 haftam bitmiş oluyo tam.
herhalde doğurmam yaaa.bak nurten doğurmadığına göre bende doğurmam :)
başka dr.falanda önermedi, doğurmazsın herhalde dedi sadece.dönünce görüşürüz dedi.
nst ye falan bağlamadı zaten dün.sadece ultrasonla baktı.normal herşey dedi.
nurten sen ilk nezaman ve bniye nst ye bağlandın.yani dr.un bi şüphesimi vardıki.

kız öznur napıyon bi kişiyle denk gelebildim ne var ne yok koca kafalı deme kız bazı bebeklerin öyle oluyo sonra değişiyo hiç korkma

olcaycım napıyım.yanıyorum evde sıcaktan fenalık geldi yaaa.
tuzlu ayran falanmı içsem acaba.alışveriş merkezine çıkayım yada klimalı orası
bayılacam offf.

koca kafalı ama benim oğlum gerçekten.dr.a dedim nasıl doğurcam,erken doğarsa zor olmaz dedi ama dr.um burda olmayacak 3 hafta,oyüzden çok erken doğurmamam lazım
ama 38 den itibaren doğurursam benim için çok iyi olacak sanırım.

Back
X