Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba. Hayırlı Ramazanlar hpinize. Allah sağlıklı hayırlısıyla bebeklrinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben iki senedir oruç tutamıyorum ülser başlangıcı var demişti dr yasakladı. Yalovadayız şu an aslında bu sene niyetleneyim dedim ama akşam fena oldumn boğazlarım çok kötü yatamıyorum tıkanıp öksrüyorum sabah eşim şurup ve pastil aldı kullanıyorum onları. Düğünde ok oynadım terledim buzlu suları içtim çıkyo acısı şimdi bir üşüyoru bi terliyorum. Bakalım kısmet geçerse balıcam bnde tutmaya yoksa dönünce kalan zamanda tutcam.. Allah tutanlarınkini kabul etsin İnşallah...
Kızlar merhaba. Hayırlı Ramazanlar hpinize. Allah sağlıklı hayırlısıyla bebeklrinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben iki senedir oruç tutamıyorum ülser başlangıcı var demişti dr yasakladı. Yalovadayız şu an aslında bu sene niyetleneyim dedim ama akşam fena oldumn boğazlarım çok kötü yatamıyorum tıkanıp öksrüyorum sabah eşim şurup ve pastil aldı kullanıyorum onları. Düğünde ok oynadım terledim buzlu suları içtim çıkyo acısı şimdi bir üşüyoru bi terliyorum. Bakalım kısmet geçerse balıcam bnde tutmaya yoksa dönünce kalan zamanda tutcam.. Allah tutanlarınkini kabul etsin İnşallah...
kııııızzzzz fasulyaaaaa
yarın yine bizim buraya geliyon... demedimmi ben sana bizim burda doğurucan sen diye.. ama şansına benim dr da tayin istemiş.. yok yani.. artık benim hastanede bi dr gidi veririrz.. ben bakarım sana ve efeciğe.. hem ne giydiriyolar çocuğa daha yakından görürüm..
edirnenin köprüsü taştan
sen çıkardın beni beni baştan zemuszemus
efecik meriç semalarında , selimiye cami..ışığında doğacak yani..
di gülerim bana çok uzak konular bişey diyemiyorum benim bebeğin daha hiç bişeyi yok birtek bebek yorganı var hayal ettimde şimdi benim çok işim var galibaaaaaaaaaa
kız bellımı olur guler bakarsın ben bunlardan önce dogururm nurtenle 3 hafta oznurla ıkı hafta var aramızda![]()
kızlar ben kaçıyorum
bende kocişime ne yemeği yapsam die duşunuorummm
AAA sen sıranı bekle bakeeem....önce haftası önde olanlar.kız bellımı olur guler bakarsın ben bunlardan önce dogururm nurtenle 3 hafta oznurla ıkı hafta var aramızda![]()
senin bişiyler almana daha var zaten.. helebi hayırlısyla cinsiyetimiz belli olsun.. ondan sonra..gülerim bana çok uzak konular bişey diyemiyorum benim bebeğin daha hiç bişeyi yok birtek bebek yorganı var hayal ettimde şimdi benim çok işim var galibaaaaaaaaaa
aynen valla bende herbişeyim tam diyodum.. bi kalktım çantaya yerleştimeye oooo hohoooo eksik dolu...ay ben daha kendıme ve bebege bez almadım kı terlıkalmadımmm anamm bnm eksıklerım varmıs daha yaaa :roflol:
saat 3.5 olmuş
ankarada ezan 8 de okuncakmış
kayınvaldem çağıdı yemeğe bugün yemek yapma derdi yok akşama
hep kendi kayınvaldesine kızardı
her sene ramazanın ilk günü bizim babane tüm çocuklarını iftara çağırır maşallah 80 e merdiven dayamış ama döktürür yemekleri maşallah.
benim kayınvaldemde her sene daha ilk ramazanda ne işimiz varsa diye kızıp dururdu. 2 senedir babanemiz hafta sonuna topluyo milleti yemekleri yapamıyom erken gelsinler yemeklere yardım etsinler diye
2 senedir de benim kayınvalde ilk gi bizi çağırıyo :)
bende dün dedim telefonda hayırdır anne kaynanana kızıyodun yolundan gidiyosun
demekki neymiş millet dağılınca insan bu güzel günlerde çoluğunu çocuğunu yanında istiyomuş dimi dedim hiç sesini çıkarmıyo bisim ki :)
güle güle canım..kızlar ben kaçıyorum
kızzz seval bakıyorumda kızları yakın takiptesiiiinnpardon oznurla bnma aramda bır hafta varrrr
bende kocişime ne yemeği yapsam die duşunuorummm
seninde ramazının hayırlı olsun canıjm.. geçmiş olsun..
tutamasanda sonra fitresini verirsin.. zaten rahatsız olanlara caiz değil diye biliyom..
anlat bakalım deniz +kum+güneş 3lüsü nasıl gidiyo..
benim içinde suya gir.. çok özledim suyu...
suda yosun var dyodun.. temiz biyer bulabildinizmi.. bu arada bende yüzmeyi bilmiyom.. kociş yüzüyo, ben bakıyom kaydirigubbakcemile3
adamcağız bana öğretecek diye her yaz kahroluyo.. ama napiiim popom çok ağır suyun üstünde tutamıyom bi türlü kaydirigubbakcemile3