• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hiç herşey dahile gitmedim.. daha doğrusu kociş korkuyo onlara gitmekten.. hesaptan fazla hesap çıkarırlarsa diye.. zaten kocişin adam gibi senelik iznide yokki ısrar edip onu kandırayım..
onlar işyerinde senelik izinlerini bile bir gün birgün kullanıyorlar.. arka arkaya 2gün bile izin almaları çok zor..
zaten buyıl izni bitti. adamcağız napsın karı hep hasta hep hastanelerde geçti son ayları.. yok kanaması gelir.. yok bebiş hasatacık, şimdide böbrek ağrısı hiç sorma..
benden çok eminim kociş dua ediyodur şu 9ayı atlatsakta kurtulsak diyekaydirigubbakcemile3

anlıyorum canım.. caddeye yakın olunca öyle oluyo.. bırak ramazanı normalde bile yoldan geçen arabalardan rahatsız oluyordum ben.. sahildekiler herkes aynıda arabayla geçenler hep baklıyomuş gibi geliyodu.. bidahada gitmedik o sahile başka yere gidiyoz şimdi..

bizde az önce geldik eve
bi bakem dedim
kocişte kanepede uyuyakaldı öylece bensiz yatmıyoda :)

ya cnm varda cok degıl hanı daha sancılarım falan baslamadı ya ondan heralde anlıyamıorum henuzz

ay beni her geçen gün heyecan dahada basıyo
yaklaştığını hissettikce sabırzlanıyorum
bi yandan oğlum ananenle teyzeni bekle diyom
bi yandan da bir an önce doğsun istiyom

Back
X