Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın kızlar. Valla ben burada uykuya doyuyorum gece uyuyamıyorum bende pek vanti var onunla dalıyorum. Gece 1 gibi uyuyorum gündüz 12:30 felan kalkıyoruz baya uyuyorum özlemişim uykuyu ya dersler varken erken kalkıyodum dersler bitti inşaat başladı felan evde bi rahat uyku uyuymamışyım burda da şansımıza inşaaat var ama çok ses olmuyor. Bugün denize gitcem giren varsa eğer çok sıkıldım yoksa döncem zaten haftaya eve..
Nurtiş kız sen nere gidersen oraya taşı çantanı valla hiç belli olmaz. Bir dopum hikayesinde okumuştum böyle yemeğe gitmiş bir akrabasının evine tü akrabalar ordayken tutmuş sancısı apar topar hep berabr hasaneye gitmişler. Gerçi sen normal doğurcan öle ha dediğine hemen gelmez bebek gelene kadar eşin alıverir evden çantayı ama arası varsa yanınızda bulunsun o telaşta akla gelmez belki. Sancın da çıkmıştı zaten senin bebeğin çok bekleteceğini sanmıyorum. İnşallah bir avazda kurtulursun alırsın bebeğini kucağına.. Çatı muanen yapılmadı dimi senin daha ne zaman yapcakki doğum anında mı olcak kız hayırlısı olsun artık..
meraba kızlar.dün msn de kaynattınız dimi buraya fazla bişey yazmamışsınız.
ben dün alışverişe çıktım güya gecelik alacaktım yine alamadım yaaa offff.
bugünde sabah erkenden misafirlerimiz geldi onlarla ilgilendim.
şimdi dışardalar yemek yapıcam onlara.bu haftasonum yoğun geçecek malesef.
dünkü sohbetinize katılamadığım için çok üzüldüm ve de kıskandım sizi.
nurtern mesajda atmışsın senle konuştuktan daha sonra görddüm.o iş telefonum olduğu için
pek bakmıyorum ona.
ben geldim
napıyonuz kızlar fasulyem doğurma kız biraz daha kg alsın efe çok ta acelesi yok gelsin vaktinde
ben bugün işte kova gün uyudum patronlarda yoktu
ah öznurcum bi sen yoktun sohbette
iyiyim canım ya ne olsun şimdi senin sıhhatin önemli doğur bi hayırlısıylada