• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii valla bravoo ben uzanamıom o kadar o yuzden sılemıom bende zaten topu topu 5 cam var

kıslar benim yarın kontrolüm var gelemeyebilirim
merak etmeyin doğurmicem daha

evet o silcek
akşam gelince salon perdelerini çıkarttırcam
o fazla teferruatlı bir an önce aradan çıksın
tülü güneşliği yan perdeleri derken 3 kere çalışcak makina
bir an önce temizliğim bitsin istiyorum ya doğumdan sonra tertemiz eve gelim

canancııım hoşgeldiin
hoşbuldum kuzum..maaşallah bu halinle hala hamaratlığın üstünde..

kıslar benim yarın kontrolüm var gelemeyebilirim
merak etmeyin doğurmicem daha

hayırlısı olsun cnm, oğlusunun son hallerini gör gel bakalım, nurtenim çok az kalmış ya, 18 gün..anammm, ne güzel..Allah kolaylık versin bitanem, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatcığını...:nazar:

hoşbuldum kuzum..maaşallah bu halinle hala hamaratlığın üstünde..

hayırlısı olsun cnm, oğlusunun son hallerini gör gel bakalım, nurtenim çok az kalmış ya, 18 gün..anammm, ne güzel..Allah kolaylık versin bitanem, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlatcığını...:nazar:

saol canım benimdaha dün gibi öğrendiğim zaman sanki ne çabuk geçti anlamadım.
Rabbim sizede nasip etsin inşallah darısı artık senin kadrişin nilüferin sedanın ve çiğdemciğimin başına inşallah

ahanda makina bittti ben bi asıp gelim hemen canım
döncem hemen kaybolmayın sakın

bende renklılerı yıkadım astım bıde yatak odasında ıkı tane peluş halım var onları makınada yıkadım valla pırıl pırıl oldularrr cok ii olduu

2 tane hastane cıkısı,ıkı tane alt ayaklı tulum,ıkı tane badı bırı askılı bırı uzun kollu,sapka eldıven corap,pişik kremı ıslak mendıl,bebe yagı,bu kadar bezını daha almadım bıde o var eksık varmı

2 tane hastane cıkısı,ıkı tane alt ayaklı tulum,ıkı tane badı bırı askılı bırı uzun kollu,sapka eldıven corap,pişik kremı ıslak mendıl,bebe yagı,bu kadar bezını daha almadım bıde o var eksık varmı

oho bence 2 hastane çıkışı bile yeter ben sadece 2 hastane çkışı koydum
battaniye ve evde hiç kullanmadığım yumuşak havlulardan bi tane koydum ben belki yıkarlarsa isterleri diye. birde alttan çıtçıtlı badi koymadım ben göbeği düşmeden kullanmıcam onları normak iç dış zıbın koydum birde ağız mendili koydum . malum bebek kusarsa felan ıslak mendil olmaz ağzına

hee bak bende ıc zıbın koydum ıkı tane onlar sadece ust oluo dımı agız mendılıde koydum bıde havlu demısın ya bn ona havlu almıstım onumu koysam yoksa kullanmadıklarımdanmı koyuyım bide battanıye zaten hastane cıkıının ıcınde var ayrıyetten bı tanedaha koyarım

Back
X