Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurtencım bnde dogurdu bu kız heralde edım :) oğlusun ne kadarlık olmıs
ay bazen gıcıklık yapıolar evet bende aglık ocagna gıttım bugun kan alındı persembe sonucu alıcakmısım damarımı bulamadılar ama delik deşik ettıler valla kollarımı bulamadılar bazıları hemen buluoo sınır oldum mosmor oldu kolcagızlarım![]()
hastane cantamı hazrladım bu arada valız alıcm bıtek ona koyucm herseyı ayrı posete koydumm
hamarat gaciler, perşembeye 17 kişi olcaz iftarda..bana bi fikir verin ne etcem..neler yapim, hala karar veremedim..destek bekliyorum sizden acilen...
öznurcum herşey normal
nst ye girdim ultrasona girdim geldim
haftaya tekrar kontrol var
ha bide sancım oluyo arada dedim doktora muayene etti ( aşşadan ıyyyyyyy akannehir ) normal herşey dedi.
sancın sıklaşırsa suyun gelirse kanaman olursa hiç bekleme gel dedi
birde bebek hareketlerine çok dikkat et saymayı ihmal etme biraz azalma hissedersen hiç vakit kaybetme gel dedi. çok önemli bunu sakın atlama hareketleri say dedi.
dönüştede sgk ya gittim doğumu yaptıktan sonra geliceksin o zaman vericeksin raporlarını dediler. Paranı almak için
doğum raporu
doğumdan önce aldığın işgörmezlik raporu
işgörmezlik raporunu aldığın tarihli vizite kağıdı
doğum yaptığın tarihli vizite kağıdı.
birde doğum sonrasına 3 haftayı aktardığına dair aktarma raporu
bu belgelerle geliceksin dediler. 15 güne doğum öncesi paranı al dediler
doğum sonrası parasınıda doğum sonrası rapor tarihi dolduktan sonra alacakmışım
hamarat gaciler, perşembeye 17 kişi olcaz iftarda..bana bi fikir verin ne etcem..neler yapim, hala karar veremedim..destek bekliyorum sizden acilen...