• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtencım bnde dogurdu bu kız heralde edım :) oğlusun ne kadarlık olmıs

kıs deim doktora
gelmişken doğurim gidim
hatta ıkınim mi dedim de yok dedi doktor :roflol:
öf sinir oldum sorma ultrason doktoru kilosunu sölemedi oğlumun
sordum doktorun istememiş diyo
bnede her seferinde belirtmiyodu ki zaten ama burdaki doktor sölüyodu dedim ama gıcık sölemedi geçen hafta ölçülmüş zaten dedi
gıcıklık yaptı anlıcaan
sonuç gösterirken doktorda sormadı sorsaydı gidip göstercektim gününü o ultrasoncuya ama işte neyse dedim
nasılsa haftaya bidaha gidcem

yimemi fırına attım geldiiimmm
birazdanda kalkıp bi cıcık yaparım yeterr

ay bazen gıcıklık yapıolar evet bende aglık ocagna gıttım bugun kan alındı persembe sonucu alıcakmısım damarımı bulamadılar ama delik deşik ettıler valla kollarımı bulamadılar bazıları hemen buluoo sınır oldum mosmor oldu kolcagızlarım :1:

bende dra gıtmek ıtıorum ne zmn gıtsemkı nurten kızzz drıstersen 10 gun snra gel ıstersen 1 ay snra dedııı ama 1 ay beklemek ıstemıom daha hıc nstye gırmeım ben

ay bazen gıcıklık yapıolar evet bende aglık ocagna gıttım bugun kan alındı persembe sonucu alıcakmısım damarımı bulamadılar ama delik deşik ettıler valla kollarımı bulamadılar bazıları hemen buluoo sınır oldum mosmor oldu kolcagızlarım :1:

ay evet benimde ilk zamanlarda öle bi morartmışlardı kolumu

hastane cantamı hazrladım bu arada valız alıcm bıtek ona koyucm herseyı ayrı posete koydumm

hamarat gaciler, perşembeye 17 kişi olcaz iftarda..bana bi fikir verin ne etcem..neler yapim, hala karar veremedim..destek bekliyorum sizden acilen...

Son düzenleme:
off cananımm 17 kişimii bende evlılıgıımn ılk senesı almıstım o kadar kişi bendekı hangı akla hızmetse kurdan kebabı yapmıstım o kadar kişiye :)

hamarat gaciler, perşembeye 17 kişi olcaz iftarda..bana bi fikir verin ne etcem..neler yapim, hala karar veremedim..destek bekliyorum sizden acilen...

Ay canım Allah yardım etsin 17 kişi zor
sen seçenekleri söyle bakem az çok vadır aklında bişi

öznurcum herşey normal
nst ye girdim ultrasona girdim geldim
haftaya tekrar kontrol var
ha bide sancım oluyo arada dedim doktora muayene etti ( aşşadan ıyyyyyyy akannehir ) normal herşey dedi.
sancın sıklaşırsa suyun gelirse kanaman olursa hiç bekleme gel dedi
birde bebek hareketlerine çok dikkat et saymayı ihmal etme biraz azalma hissedersen hiç vakit kaybetme gel dedi. çok önemli bunu sakın atlama hareketleri say dedi.
dönüştede sgk ya gittim doğumu yaptıktan sonra geliceksin o zaman vericeksin raporlarını dediler. Paranı almak için
doğum raporu
doğumdan önce aldığın işgörmezlik raporu
işgörmezlik raporunu aldığın tarihli vizite kağıdı
doğum yaptığın tarihli vizite kağıdı.
birde doğum sonrasına 3 haftayı aktardığına dair aktarma raporu
bu belgelerle geliceksin dediler. 15 güne doğum öncesi paranı al dediler
doğum sonrası parasınıda doğum sonrası rapor tarihi dolduktan sonra alacakmışım

eee nurten işgörmezlik aldığımız gün geçti.geçmişe yönelik vizite kağıdı alınıyomuki.
hem ben 32 hafta raporu alırken son 90 günlük primimi gösteren kağıdı istemişlerdi
hastaneden.bi soru daha,15 güne kadar doğum öncesi paranımı alacaksın sen
orasını anlamadım.ben doğumdan sonra gidecem hepsini sonra alabilirim dimi.

kız 17 kişiye nasıl yemek yapcen.allah kolaylık versin.şimdi burdan sana ne yap diyelimki.
karnıyarık geldi aklıma.pilav çorba,salata.

öznurcum 15 güne almıcammm
doğumdan sonra 15 gün dediler
şimdi alamazsın anca doğumdan sonra dediler

benim çatı sağlammış şu anlık kaydirigubbakcemile3
herşey gayet normal dedi doktor
nst ye girdim bu sefer çok sancı çıkmadı
haftaya gel dedi doktor kontrole tabi haftaya kadar da herhangi bir şikayetin olursa hemen gel dedi. Çünkü doğum için herşey hazırmış artık beklicez bizimki ne zaman canı isterse artık.

normal dedi sevalcim
zaten alttan ben sancım var deyince muayene etti
yoksa etmiyodu
açılma varmı diye baktı
iğrenç bişiiiiiiiiiiiiiiiiii
sonra herşey normal korkma kötü bişi yok dedi
çatında gayet iyi dedi o kadar normak yapabilirsin yada yapamazsın diye bişi demedi ama yapamıcak olsam söledi heralde çünkü sezeryana bu haftalarda alınıyo ya sölerdi

Back
X