Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızartamayı yoğurtlu severim ben çayı napcan kız bu sıcakta.
sağlık ocağından bizi arayan soran yok herhal.
senden ne istiyolar kız habire.ben bitek tetanoz olmaya gittim.
sonrada bebişimi götürücem aşıları için.

bu sıcaktada kızartmayı nasıl yapcen kızzz

eşimde bende bayılırız kızartmaya
benim mutfak sıcak olmuyo balkonu açıyorum birde oturma podasının camı açık olunca esiyo güzel güzel
zaten davlumbazda sıcağı alıyo baya bi

tmm nurtencım cupra gonder bana :1:
bnm saglık ocagıda aramıo kan vermeye gıttgımde dedı sonucları bızede getır kartına işleyelım dıe bıde topuk kanı için bızede gel dedı hastanee alıolarmıs dedım bızde alıcaz dedılerr

kızartamayı yoğurtlu severim ben çayı napcan kız bu sıcakta.
sağlık ocağından bizi arayan soran yok herhal.
senden ne istiyolar kız habire.ben bitek tetanoz olmaya gittim.
sonrada bebişimi götürücem aşıları için.

aile hekimliği yürülüğe girdi ya
hamilelerin takibini aile hekimleri yapmak zorundaymış ayda bir gidilcekmiş kontrole
bende bana tetanozda bişey demediler tamam işin bitti dediler bende gelmedim dedim. Yeni girdi yürülüğe bu uygulama doğumdan sonrada bebeği getircen dediler

tmm nurtencım cupra gonder bana :1:
bnm saglık ocagıda aramıo kan vermeye gıttgımde dedı sonucları bızede getır kartına işleyelım dıe bıde topuk kanı için bızede gel dedı hastanee alıolarmıs dedım bızde alıcaz dedılerr

evet banada bebek 7 günlükken getirceksin topuk kanı alcaz dedi
benim sağlık ocağı çok yakın balkondan bakınca bile gözüküyo yürüyerek 2-3 dk en fazla onun için rahat götürürüm beeği küçükken problem olmaz

ayyy daha yenı temızlemısınnn mutfaga yag olcak heryer kızz :roflol:

davlumbaz olduğundan fazla batmıyı seval ya
bi kendi çevrasi hafif yağlanıyo
ben birde her kızartmadan sonra yağçözle siliyorum fayansı dolaba sıçrayan yerleri öyle kuruyup kalmıyo

benımde aglıkocagı yakın kız 2 3 dakıka suruo bnm ıcınde sorun olmaz cokk bebesmı gotururken
ay bnm normalll aspirator hıcc cekmıo yagı falan bosuna yanıı onlar en ıısı davlumbazz dedıgı gıbı

Back
X