Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız nurten sen hep temizlik yapıyordun niye ev okadar pislenmiş
diyosun anlamadım.asıl temizlik yapmayan benim.evimde bile değilim kız.
bu haftada burdayım artık bu son.pztsi dr.um geliyor zaten.
nasipse salıdan itibaren evimdeyim artık.sen doğurursun ozamana kadar.

benim yaptığım sadece mutfak tuvalet banyo birde perdelerdi öznur
evi kaldıramamıştım
heleki salonu benim salon takımı çok ağır kaldırmam mümkün diil
tüm evi kaldırdırk dün yerleri sildik yıkamaya veceğimiz halıları toparladık çok kir olmayan halıları sildik baya yorulduk yani

biliyorum cnm öyle olduğunu rahat olmak en güzeli hep öyle olacağım diyorum ama o günler geldiğinde maalesef öyle olamıyorum bir tek bu ay hiç aklımda yoktu o da çalışma olmadığından Eylül'ü pas geçiceğim umarım diğer aylarda sakin olabilir kafayı takmam ama sonuçta herşey olacağına varıyor ne kadar stres yapsak o kadar zora giriyor herşey... Kızım sen gelmeyince hemencik telaş ediyoz aman geliyomu efecik diyee bizi habersiz koyma hatta suyun gelirse aç pc yi suyum geldi ben gidiyom de emi.. Yok canım tabi ki o kadar abartmaya gerek yok sen bir tüm gün girmezsen biz anlarız zaten ama numaranı yaz bana yaa ararım seni güzelim...

yazim numaramı canım olur
şimdi kahvaltımı ediyim de özelden atarım atamasam bile diğer kızlardan da alabilirsin numaramı.
ama kıslar benim eşim size no verdiğimi bilmiyo duysa kızar bana
ona göre çaktırmayın olur mu sizde

KİMSE YOKKEN BENDE GİDİP KAHVALTIMI EDİM
AY HAYRET BİŞEYİM YA SANKİ ORMALDE TOPİK DOLUP TAŞIYO GİBİ KONUŞTUM kaydirigubbakcemile3

kıslar benim yarın kontrol var hastaneye gitcem
gelmezsem heberiniz olsun
okeytoo

bakın kıslar ben şimdi çamaşır asmaya gidiyorum
geldiğimde herkes burda olsun taam mı
yıkarım ulleyynnnnn
bidaha hiç banyo yapmazsınız kaydirigubbakcemile3

bende çıkıyorum işte gelmicem bidaha
sadece doğum yaparsa onun haberini veririm
dahada topiğe gelmem
kendinize iyi bakın kıslar

valla bendeee sıkayetcıyım nurtenım kımsenın gelmemesınden yaaa nerdeee eskı topiğimiz yaaa :(

yaa kızlarrr göbeğimde ınanılmaz kıllanma olduu sinir oluorumm nasıl alabılırım onlarııı valla dra acarken bıle utanıorum onları almam lazımm acaba su tüy dökücü kremlerr zarar verırmıı bı fıkrınız varmııı

Nurtenciğim bugünde doğurmamışsın kız valla ben bugün gelemedim arkadaşa gittik bayadır görüşmemiştik tatile gitmiştik yaa gel dedi hem beraber yemek yaparız akşam kocişler gelir dedi eşim daha izinli benim de beni bıraktı sonra akşam o geldi arkadaşın eşi de geldi bende fasulya yaptım tarhana karıştırdım arkadaşta pilav yaptı pek yemek yapmayı bilmiyo bir sene olacak evleneli kızın yaşı baya var ama yemek yapmamış hiç yavaş yavaş öğreniyo yapıyo işte yemek yedik oturduk muhabbet felan yeni geldik yani ama hemen geldim yine bak.. Nurtişş gelince haber ver emi eğer doğuma almazsalar tabii merak ederiz gelmemezlik yapma bende yarın bol bol burda olurum söz... Eğer yatırırlarsa da mesaj at gitmeden girersen öm den numaramı yazcam sana...

yaa kızlarrr göbeğimde ınanılmaz kıllanma olduu sinir oluorumm nasıl alabılırım onlarııı valla dra acarken bıle utanıorum onları almam lazımm acaba su tüy dökücü kremlerr zarar verırmıı bı fıkrınız varmııı

onun aynısı bende de oldu sevalcim
bana doğumdan sonra zamanla dökülür elleme dediler bende bıraktım çünkü bi kere alırsak belki sürekli çıkar almak gerekir hep
boşver şurda doğumlara ne kaldı o kadar durduk da az daha kıllı duramıcaz mı. em önemli olan başka tarafların cillop gibim olması değil mi delikafadulden

Back
X