Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cnm bakınıom ölee napıyımmm annem amelıyat olucaktı hastaneye yatmıstı dun hala olmamıss persembe bı takım testler yapıcaklarmıs geneee ona cnm sıkkın bırazzz babam evde tekk buraya uzak dıe gelmıoo bısı yıyemıomus sahurda ve ıftardaa ac ac adamcagızz
saol kuzumm benı ıstemıo zaten nolur nolmaz dıe abım askerde dıger abımde evı bıraz uzak ama bnmkınden yakın oraya gıdıcekmıs bugun artıkkk bızde kal demslerr annem cıkana kadar artık bılmıommm
gulerde ii kaldı hee olcay face gırıo ama buraya nıe gırmıokı
kuzum geldim ama kimse olunca yazacak bişey bulamıyorum hafta sonu yazlıktaydık deli etti beni yine kaynanam bir kaç hareketinle normalde iyidi ben bu arada dünden beri çok kötüyüm şiddetli baş ağrısı ve mide bulantıdı acayip kustum hiç hoşlanmadığım için kusmaktan ağlaya ağlaya kustum ay çok zor hala yediklerim sürekli ağzıma geliyonurtişim kızmışsın topik boş diye.haklısın valla ama gelince kimse yoksa
yazmadan gidecem demişsin ya öyle yapma sonra merak ederiz.bende kimse
yokken geliyorum ama bi iz bırakmadan gitmiyorum.
olcaydan çok ses çıkmıyor bu ara.e güler de annesinde.
biz ise aynı saatlere denk gelemiyoruz.işyerinde bütün gün açık olunca
illa karşılaşıyorduk tabi.
amanın 3750 ne çabuk olmuş yakınıyodun bide zayıf diye allahım bi avazda kurtarsın seni ay bi haftaya kalmaz bebeğin seninle olacak süper yaaaaaaa dayanamıyosundur meraktanbende şimdi hastaneden geldim
oğluşum maşallah deyin kızlar 3750 gr olmuş
doktor inşallah 2-3 güne kalmaz doğum yaparsın yapmazsan haftaya gene gel dedi
o zaman sezeryana alıcaklar sanırım kilosu yüzünden
normalde 38+4 haftalığız 40+3 çıktı ultrasonda
doktor çantan yanında olmadan markete dahi gitme artık son günlerin olabilir dedi
saol kuzumm benı ıstemıo zaten nolur nolmaz dıe abım askerde dıger abımde evı bıraz uzak ama bnmkınden yakın oraya gıdıcekmıs bugun artıkkk bızde kal demslerr annem cıkana kadar artık bılmıommm
gulerde ii kaldı hee olcay face gırıo ama buraya nıe gırmıokı
saol olcayımmmm allah razı olsun mıde bulantısına gelınce ben tam 5 ay cektım ve hala cekıorummm arada mıdem bulanıoo o bebıslerı cıkarana kadar devam edıcek heralde :)