- Konu Sahibi EU3
- #20.821
sevalle nurteeen gelcez demişiniz sizi bekliyorum bak.hadi gelecekseniz gelin ulen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boş mu gelmiş birisinde yanlışlıkla göndere bastım ondan olabilir sonra gönderdim yine ama neden gelmedi ki neyse yine yazarım.. Aaaa gelmemezlik yapma Nurten olmasak bile yaz merak ediyoruz zaten.. Maşiallah oğluşuna canımm kilosu çok iyi zaten doğuramazsan artıık alırlar sezeryana kilosu hergün artar çünkü.. İnşallah gönlündeki olur da normal doğurursun. Kız markete de çantayla gidilir mi artık eşine sipariş vercen iş çıkışı ne lazımsa alcak sen çok önemli olmadıkça dışarıya çıkmıcaksın oyalanmıcaksın demekki.. Evde kalmaya gayret et taksi numarası felan hep gözünün önünde olsun eşin yetişemezse neme lazım.. Hayırlısı artık bitanemm güzel haberlerini bekliyoruz..
bende bugün hallettim epilatörle.aynanyı aldım karşıma.ama bişi diyecem yaaa
benim hemoridler çok şişti.erik kadar oldu korkuyorum sanki patlayacak.
normal doğumda ne olacak onlar yaaa.kesik atarlarsa bide nasıl atacaklar,tam kasik atacakları yere yakın orası.
nurten hakketen maşallah yani.tosuncuk doğuracan kız.benimki de allah bilir kaç
kilo oldu.bizimkilerin kafası ağır zaten.
iyi oldu hatırlattığın canım dikkat etmeye çalışıyorum ama 10 hareket az değilmi.ben günde 40 diye biliyorum.çok hareketli olduğu zamanlar saymıyorum.bugün az hareket mesela merak ettim.arada hareket ediyo ama kısa sürüyo.bugünlerde böyle mi olması normal acaba.bikaç kez dönüyo itityo sonra tık yok.bikaç saaat sonra yine bi ses veriyo gidiyo.bugünkü durum böyle.normalde bi başladımı en az yarım saat sürüyodu dönmeleri
hatta 1 saat.
geçmiş olsun canım.ne ameliyatı olacak.tam da doğumuna yakın oldu yaaa
kolay iyileşebileceği bi operasyonmu bari.sende anneciğini yanında istersin sonuçta.
pöfff gelmiyonuzki.
başım ağrıyo,bağazım şiş gibi biliyonusmu.
burnum tıkandı aarada akıyo.yine hasta oldum.
çıkıp dinleneyim bari.madem gelmiyonuz garılar.
kızlarr yaaaa sımdı kkda drumla ılgılı cok kotu seyler okudumm degıstrmek geldı ıcımden ama bu satten sonrada degıstrmek mantıklı degıl gıbı gelıo bana cok kotu bıseyını gormedım ben ama ne bılım cok etkılendım yazılanlardan pffffffffffffffff
bende cıkıom ya kaç sattr beklıom kımseler gelmıooo