Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pöfff gelmiyonuzki.
başım ağrıyo,bağazım şiş gibi biliyonusmu.
burnum tıkandı aarada akıyo.yine hasta oldum.
çıkıp dinleneyim bari.madem gelmiyonuz garılar.

boş mu gelmiş birisinde yanlışlıkla göndere bastım ondan olabilir sonra gönderdim yine ama neden gelmedi ki neyse yine yazarım.. Aaaa gelmemezlik yapma Nurten olmasak bile yaz merak ediyoruz zaten.. Maşiallah oğluşuna canımm kilosu çok iyi zaten doğuramazsan artıık alırlar sezeryana kilosu hergün artar çünkü.. İnşallah gönlündeki olur da normal doğurursun. Kız markete de çantayla gidilir mi artık eşine sipariş vercen iş çıkışı ne lazımsa alcak sen çok önemli olmadıkça dışarıya çıkmıcaksın oyalanmıcaksın demekki.. Evde kalmaya gayret et taksi numarası felan hep gözünün önünde olsun eşin yetişemezse neme lazım.. Hayırlısı artık bitanemm güzel haberlerini bekliyoruz..

amin canım sağolasın
bakalım ne olucak hayırlısı olur inşallah
sezeryan yada normal bi şekilde doğucak inşallah

bende bugün hallettim epilatörle.aynanyı aldım karşıma.ama bişi diyecem yaaa
benim hemoridler çok şişti.erik kadar oldu korkuyorum sanki patlayacak.
normal doğumda ne olacak onlar yaaa.kesik atarlarsa bide nasıl atacaklar,tam kasik atacakları yere yakın orası.

nurten hakketen maşallah yani.tosuncuk doğuracan kız.benimki de allah bilir kaç
kilo oldu.bizimkilerin kafası ağır zaten.

iyi oldu hatırlattığın canım dikkat etmeye çalışıyorum ama 10 hareket az değilmi.ben günde 40 diye biliyorum.çok hareketli olduğu zamanlar saymıyorum.bugün az hareket mesela merak ettim.arada hareket ediyo ama kısa sürüyo.bugünlerde böyle mi olması normal acaba.bikaç kez dönüyo itityo sonra tık yok.bikaç saaat sonra yine bi ses veriyo gidiyo.bugünkü durum böyle.normalde bi başladımı en az yarım saat sürüyodu dönmeleri
hatta 1 saat.

geçmiş olsun canım.ne ameliyatı olacak.tam da doğumuna yakın oldu yaaa
kolay iyileşebileceği bi operasyonmu bari.sende anneciğini yanında istersin sonuçta.

kıs doktora göstedin mi o hemoroidi belki doğuma kadar tedavi vardır. bence haftayaki kontrolde göster bence

tosuncuklar gelicek inşallah sırayla öznurcum
amanın 4 kiloyu geçerse ben nası çıkarcam onu zaten sezeryan der dimi o zaman yaaaa

doktor bana artık yeri daraldı çok hareket bekleme günde 10 tane say ama az olursa gel dedi. bende bazen oluhyo 2-3 saat sesi çıkmıyo dedim bi çikolata ye hareketlenir dedi oda

pöfff gelmiyonuzki.
başım ağrıyo,bağazım şiş gibi biliyonusmu.
burnum tıkandı aarada akıyo.yine hasta oldum.
çıkıp dinleneyim bari.madem gelmiyonuz garılar.

geldim kız geldim
mutfak toplıcam diye gittim tozları bilem aldım geldim
çok hareket etmeye çalışıyorum ki belkim gelir bebiş diye ama ses yok

iyi akşamlar canlar kusura bakmayın küçük canavar yüzünden ne zamadır gelemedim ama hep aklımdasınız NURTENCİM CANIM ALLAHIM HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN ÇOK HEYECANLIYIM GÜN İÇİNDE ARADA GİRİYORUM NURTEN DOĞURDUMU DİYE SEVALCİM SENİNDE BABANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN ÖZNURCUM CANIM SENİNDE DOĞUM YAKLAŞIYO HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM YAVRULARINIZI SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH SEDA CANIM SEN BENCE HAMİLELİK İŞİNİ ERTELEME ÇOCUK BAMBAŞKA BİŞEY ANNELİK HAKKIN BENCE HİÇBİŞEY ÖNÜNE GEÇMEMELİ BANA BAK BEN DE HAMİLEYDİM SINAVADA GİRDİM SINIFIDA GEÇTİM HATTA SINAVDAN BİR GÜN SONRA HASTANEYE YATTIM HEM HAMİLEYKEN DAHA GÜZEL ÇAILIŞILIYO OLCAY SENDE AZ DAHA SABRET GEÇİEK ÇOK AZ KALDI BİTANEM

Bu arada güler ve çiğdemden haber varmı çok özledim onları tabi hepinizide özledim

Öznurcuğum valla bilmiyorum ya hani ağırlaşınca zor olur gerçi ders çalışırken yatarakta çalışılır ama çok var öyle serumlar felan sürekli hastaneye yatanlar ya öyle olursa zor geçerse diyorum bir yandan. Çocuk doğunca hiçten çalışamam ve de son senem o kadar çabaladım sonrada hiç içimden gelmez ben ilaç kullanmıyorum zaten artık hormonlar düzene girmiş gerek yok dedi ama rahim tersliğinden zor olaiblir demiş zati yaza kadar değil şubata kadar erteliyim diyom sınav da nisan da hemen kalsam da etkilemez ama şimdi kalırsam hadi Ekim diyodum doğum Temmuz'a gelir diye finalde geçmiş olur ama ya erken doğum felan olursa bir de diye de düşündüm kararsızım ama büyük ihtimal öle olcak yine heralde eşimde birkaç kere dener doktoruna gideriz olmadı aşılamaya geçeriz beklemeyiz daha fazla diyo bakalım kısmet..

kızlarr yaaaa sımdı kkda drumla ılgılı cok kotu seyler okudumm degıstrmek geldı ıcımden ama bu satten sonrada degıstrmek mantıklı degıl gıbı gelıo bana cok kotu bıseyını gormedım ben ama ne bılım cok etkılendım yazılanlardan pffffffffffffffff

kızlarr yaaaa sımdı kkda drumla ılgılı cok kotu seyler okudumm degıstrmek geldı ıcımden ama bu satten sonrada degıstrmek mantıklı degıl gıbı gelıo bana cok kotu bıseyını gormedım ben ama ne bılım cok etkılendım yazılanlardan pffffffffffffffff

aa ne yazıyoki seval ya
sende durdun durdun son zamanda doktor araştırdın anacım yaw. Şu saatten sonra kafanı bulandırma bence son ayına girdin artık

kız gecenin o saatinde napıyosunuz siz burda.ben bugün keyifsizim.
burnum tıkandı, resmen grip oldum yine.halsizim oyüzden.
hafiften karnımda ağrıyo ama rahatsız edici bişi yok.
normaldir umarım ne dersiniz sizinde ağrıyomu arada.
hala kahvaltı etmedim.bi karnımı doyurayım öyle geleyim.

seval hakketen ne okudun doktorun hakkında.eğer için rahat etmeyecekse
başka dr.a gidebilirsin tabi çok aramadan güveneceğin bi dr.hemen bulabiliyosan
değiştir .için rahat etsin bence.

Back
X