Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sımdı baktım ıkısındende sıvı gelıoo azıcıkkk dogumum yaklastı dıe herhalde dımee

Nurtenciğim gitme bence doktorun 10 dk da bir sancı girdiğinde gel demişti senin bacak aran ağrıyo sancı giriyor sadece o da çocuk baskı yapıyor doğum sancısı olabilecek bir sancı başlamamış sanırım yine geri gönderirler sende boşuna stres olursun aslında 5 dk da bir olduğunda gidiyorlar hastaneye çünkü baya bekleniyor 10 dk da bir sancıda ama sen doktorun ne dediyse öyle yap.. Eşin de pimpiriklenmesin öyle böylr olacak bi şekilde her dk hastaneye taşınılmaz boşuna stres..

bebegımın bası 35 haftalık yanı haftsıyla uyumlu ama vucudu ayakları falan 33 haftalık cıkıooomuss bır hafta snra ayrıntılı usgye gırcem off allahımm yaaa ınan olcayım yaa cok kotuuuyum suannn

canım bozma moralini bak öznurunda kafası büyük çıkıyodu bişey olmaz bişey dedi mi doktor
onunda 2 hafta önden gidiyodu sanırım bişeycik olmaz hiç moralini bozup bebeğini üzme

canım basının buyuk olmasını onden gıtmesını duymustum daha önce ama vucudunun gerıde kalmasını duymamıstım hıccc bası uyumlu sadece vucudunda gerıleme varr netten baktım bıraz dusuk agırlıklı bebek dıe adlandırlıoo

canım biraz ağırlığının düşük olmasından bişey olmaz sanırım nurteninki bak ne kadar hızlı son zamanlarda kilo aldı senin daha vaktin var korkma canım

aol olcaycımmm ama ınsan panık yapıoo ustune bastıra bastıra hareketlerıne dıkkat t dedı drr

canım basının buyuk olmasını onden gıtmesını duymustum daha önce ama vucudunun gerıde kalmasını duymamıstım hıccc bası uyumlu sadece vucudunda gerıleme varr netten baktım bıraz dusuk agırlıklı bebek dıe adlandırlıoo

hayatım bir sakin ol daha birşey yok hareketlerine dikkat et diyecek tabi ki artık son haftalarına geldin iki hafta geride olması vücudunun çok sorun olacağını sanmam ayrıntılıyı da önlem olsun diye istemiştir bilmedikleri birşeyle karşı karşıya kalınmasın diye.. Ben 2 kilo doğmuşum mesela ama turp gibiyim.. Düşük ağırlıklı olması sağlıksız olacağı anlamına gelmez hayatım sen böyle yaparak daha çok zarar veriyorsun bebeğine iyi şeyler düşün iyi olsun bitanem..

Nurten gelmemiş hiç acaba sancıları çoğaldı da hastaneye mi gitti.. Mesaj atmaya çalışırım dedi ama atamamışta olaiblir gelirdi o hep bu saate kadar gece bile giriyordu o hayırlısı olsun...

haklısn sedacım ama ınsan panık yapıo iştee
nurten gelmemiş evet dogurdumu acepp

sende haklısın canımm tabi ki endişeleniyor insan ama bens eni rahatlatmak için söylemiyorum kötü birşey olsa nette de yazardı düşük ağırlık öyle sorun olacak bişey değil iki hafta zayıf doğacak belki. Ama ne olur ne olmaz organların felan bakarlar ayrıntılı da hiç bakmadan bişi olmaz deyip gönderseler eve en ufak bişi bile çıksa hesap sormazmısın neden bakmadınız diyeç. Doktorlar bu srumluluğu almak istemezler elbette herşeyine bakacaklare emin olacaklar sen gönlünü ferah tut..

Back
X