Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay mesaj atsammı acaba nyse bakalım gelmezse gün içinde akşam üzeri bir mesaj atarım. Bende çok kötüyüm bugün yaa. Regli oldum acayip sancım var sökülemedim bir türlü kopuyo belim, kasıklarım gece de uyuyamadım eşim hasta öksürüyo o uyumadı bende uyumadım sabah erken işçilr geldi inşaaata pat küt atıp duruyorlar herşeyi onlar gidene kadar uyuyamada daha lahvaltı bile yapmadım birşey yemeye bile halim yok yiyeyimde ilaç içeyim bari yaa... Bugün hayır yok benden uzancam tüm gün... Gelirim arada sıkıldıka hemi de Nurten gelmiş mi takip ederim..

günaydın kızlar

geldin mi kız Nurten merak ettik seni dedik gece felanda girerdi gitti doğuma heralde... Ama Yok Efe bebek bekletiyor gelecek gibi yapıyor ama glmiyor oyunu sevecek anlaşılan bu çocuk.. Bugün nasılsın canım sancıların felan ne durumda...

sevalcim bence boşa telaş yaptırmış doktor sana
benimde 1 ay önce aynı çıkmıştı
dokto kale bile almadı
ultrasonda 2 hafta önde yada arkada olmasını normal karşılıyoruz demişti
eğer 2 haftadan çok olursa inceliyoruz demişti
hatta sizede sölemiştim ya oğlum hiç kilo almamış küçük kalmış diye hatırladın mı
ama şimdi maşallahı var sıpamın
sabahları hergün 1 yumurta yemeye çalış ve bol süt iç ben hep öle yaptım
şimdide bol bol hurma yiyorum çok besleyiciymiş bebeği
bence korkma zaten ultrason 20. haftadan sonra net sonuç vermiyo
bebeğin kilosuna bile doktor +300 / -300 olabilir net ağırlık olmaz kesinlikle dedi bana

geldin mi kız Nurten merak ettik seni dedik gece felanda girerdi gitti doğuma heralde... Ama Yok Efe bebek bekletiyor gelecek gibi yapıyor ama glmiyor oyunu sevecek anlaşılan bu çocuk.. Bugün nasılsın canım sancıların felan ne durumda...

bu gece çok uykum vardı
deliksiz uyudum canım
sahura bile zor kalkıp hazırladım kocişin yemeğini
ondan girmedim gece
anca uyandım şimdide

sancım felan yok canım
benim oğlan çıkmaktan vazgeçti sanırsam :roflol: :roflol:

güler msj attı şimdi bana
daha annesindeymiş iyiymiş
beni merak etmiş doğurdum mu diye onu soruyo

bebegımın bası 35 haftalık yanı haftsıyla uyumlu ama vucudu ayakları falan 33 haftalık cıkıooomuss bır hafta snra ayrıntılı usgye gırcem off allahımm yaaa ınan olcayım yaa cok kotuuuyum suannn

kız seval sakın kafana takma.hiçbişicik olmaz.inan sorun değil.
ultrasonda 2 haftaya kadar olan farklılıklar çok normal.kız benimkinin
kafası 3 haftadan bile büyük çıkıyo farka bakarmısın nekadar çok.
buna rağmen ayrıntılıya gittiğimizde dr.daha bakmadan bile güldü
espri yaptı okadar emindiki bişey olmadığına.sen özel hastaneye gidiyosun ya
ainan kafanı karıştırmaları daha kolay.ayrıntılıya para ödeyecen dimi şimdi.
bak sana tavsiyem eğer illa gideceksen sabah erken zeytinburnuna semiha şakire git.
fehmi yazıcıoğlundan randevu iste.çok tatlı bi adam.danşmada randevu veren hemşireye
durumum acil falan diye numara yap.sana randevuyu hemen vermesini sağla ki verirler
şu ara yoğun değildir sanırsam.hiç özele paranı yedirme.ama gitmene bile gerek yok
aslında hiçbişicik olmaz.kolay doğurursun işte.bizimkiler gibi koca kafalıda değil.

kız nurten benim ağrı dün hiç geçmedi.ama bağırsaklarımdan geliyodu anladığım kadarıyla.
içim rahat etmedi akşam saaat 6 gibi hastaneye gittik ama nöbetçi dr.icapçıymış
yokmuş.ebe vardı,nst ye bağlayalım bakalım ama doğum sancısı daha gelmez dedi
ne biliyolarki belki erken gelecek dimi ama.sonra bağlandım doğum sancısı yok dedi.
yapabileceğimiz bişey yok isterseniz yarın polikliniğe gelin dr. bakar dedi.
akşam demekki dr. olmuyo ultrasonla bakmıyolar ben bakarlar sanmıştım.neyse bütün gece
arada sancı hep girdi,öyle bi giriyoki anam dedim doğum sancısı böyle bişi herhal.ama ben
üşütmüşüm resmen bağırsaklardan geliyodu o ağrılar.ayaklarımda çoraplarla oturuyorum serin burası artık.

bu arada sevalcim bebiş kaç kilo olmuş onu mamışsın.benimkininde karın çevresi
inceymiş ince bi çocuk olacak aslında ama kafası büyük bak.son gittiğimde 2 haftadır kilo
almamıştı benimkide biliyosun.hiç korkma.

banada üşütünce oluyo canım
ama nst ye girmen iyi olmuş sancıdan emin olmuş oldun

nurten sen nezaman kontrole gitcen bidaha.

salı gittiğimde haftaya bugün gel demişti ama belkim pazartesi de gidebilirim

bu arada sevalcim bebiş kaç kilo olmuş onu mamışsın.benimkininde karın çevresi
inceymiş ince bi çocuk olacak aslında ama kafası büyük bak.son gittiğimde 2 haftadır kilo
almamıştı benimkide biliyosun.hiç korkma.

benimde kafası 1 hafta büyük çıkıyodu
son kontrolde de kafası haftasıyla uyumlu çıktı karın çapı 2 hafta büyük çiktı normalde 34+4 de idim 40+3 çıktı karın çapı dobişko oğlumun

Back
X