Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ctsiyi geçirmesinler artık ama kız.
benim kayınvalide çağırsam hemen gelecekde daha doğuma var.
bayramdan sonra gelsin istiyorum bende.

ista gidecem şimdi işlerim var.tülelr yıkanacak.camlar silinecek.
ev temizlenecek napsam acaba.annemle kayınvaliedememe mi bıraksam.
eşimle berabermi yapsam bilemedim.benim ve küçük hepsi 1 günlük iş.
halılar da yayılı değil ya çok kolay olacak aslında.

ctsiyi geçirmesinler artık ama kız.
benim kayınvalide çağırsam hemen gelecekde daha doğuma var.
bayramdan sonra gelsin istiyorum bende.

benimkide tutturdu kaç gündür
5. kattan inmen zor olur sancılanınca gel bizde kal deyip duruyo
yok diyom anlamıyo
bu seferde söyleniyo sizin yönetici nasıl adam
nerdeyse doğurcan daha asansörü yaptıramadı geliyimde konuşiim şu adamla diyo delikafadulden

saolun kızlaa içim rahatladı kılo Almamiş evet ıkı hafta önce 2070 falandı 2145 olmusss

herzmn eımle gıderdım bugunde onun işii vardı tek gtmek zorunda kaldımm resmen varya odanın ıcınde donup kaldımm nasıl cıktım o hastaneden merdıvenlerı nasıl ındım gelın bana sorun esımle konustum hemen dru aramıs drda panık yapmayın uzlmesın o normal bazen anne karnında damarlar tıkanııo bebegee kan gıtmıoo falan demıss ıstersenz cumarteıye alın randevuyu demıs bendee evet dedımm yoksa beklıyemem bır hafta falan artı bugun nstye alıcktı benıı ben onu bıle unuttum eve geldımmm

saolun kızlaa içim rahatladı kılo Almamiş evet ıkı hafta önce 2070 falandı 2145 olmusss

benimde aynıydı sevalcim korkma
benimde 34. haftada 2750 idi 36 da gittim 2860 çıktı
2 haftada 100 gr anca almıştı ama birden topladı son ayda

herzmn eımle gıderdım bugunde onun işii vardı tek gtmek zorunda kaldımm resmen varya odanın ıcınde donup kaldımm nasıl cıktım o hastaneden merdıvenlerı nasıl ındım gelın bana sorun esımle konustum hemen dru aramıs drda panık yapmayın uzlmesın o normal bazen anne karnında damarlar tıkanııo bebegee kan gıtmıoo falan demıss ıstersenz cumarteıye alın randevuyu demıs bendee evet dedımm yoksa beklıyemem bır hafta falan artı bugun nstye alıcktı benıı ben onu bıle unuttum eve geldımmm

malesef özel hastaneler para içinde yapıyolar bunu
bende öznura katılıyorum canım git devlet hastanesinde yaptır bence
ada doktora devlet hastanesinden randevu aldım onun sonucunu getirsem olurmu size diye bi sor
para için yapıp yapmadıkları çıkar ortaya

ınsan kokuo ama yaa bguune kar sukur sorun cıkmMİŞTİ yaa dr korkuttu bişide soramadım eşim olsaydı kesinn sorardı o

ay evet öncekılerde sölemişti bana ıstedgn yerde yaptır dıe bu sefer dırek o hastaneden randevu aldırttı bende sımdıı ınan hıc dusunmedımm hemen aldım randevuyu para falan dusunek durumda degılm cunkuu ama haklısnz para içinde yapabılırlerr ama hakları yok yanee böle korkutmaya

rahatladım bıraz yaa abah varya kafayı yıcektımm resmen yaaagla agla bı hal oldum eıme agladgımı ölemedım tabıı oda kaç kere aradı saolsun uzme kendını dıee hemende dru aramısss

ay evet öncekılerde sölemişti bana ıstedgn yerde yaptır dıe bu sefer dırek o hastaneden randevu aldırttı bende sımdıı ınan hıc dusunmedımm hemen aldım randevuyu para falan dusunek durumda degılm cunkuu ama haklısnz para içinde yapabılırlerr ama hakları yok yanee böle korkutmaya

malesef yapabiliyolar canım
herkes iyi niyetli olmuyo malesef
ama inşallah para için yapmamıştır doktor

kıs geçen ne oldu anlatiim sana
benim kayınvaldem dişlerinden memnun diildi
devlet hastanesi sırf dişe bakan bi poliklinik açmış bizim buraya
görümcemle gitmişler dişleri düzelttirmeye
doktor bunlara bi hesap numarası vermiş
önce buraya para yatırcaksınız sonra makbuzla gelin dişi yapiim demiş
bizimkilerde uyanmamış gidip ptt ye yatırmışlar güzelce 170 lira parayı
yaptırmışlar dişi dönüşte bana uğradılar
anlattılr işte böle oldu diye
bende dedim siz sıfırdan diş yaptırmadınız ki olanda ufak tamşr yaptırdınız o zaman devlet fatk almıyo 2 sene sonra yenilerken alıyo niye yatırdınız deim
görümcemde ne bilim doktor dedi bizde yatırdık dedi
ama dedim böle şeylerde doktor hesap nosu vermez hastanenin veznesi olur gidersin oraya yatırırsın yada hastane sekrterliği ilgilenir doktor ne alaka dedim
hesap numarasını versenize bana dedim baktım ki doktorun adına açılmış posta çeki hesabı devletle alakası yok
hadi dedim geçmişler ola iyi bi saflığınıza gelmiş bi bardak su için

Back
X