Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh hayatım sorma yaaa bende daha şimdiden var hamile olunca ne etcem bilmiyorum çok rahatsuz edici boyutta değil ama afedersin kabız olduğumda çok kötü oluyor. İlk kadın doktoruna gittiğimde hemeroidin var kabız kalma demişti zaten. Bende biliyorum dikkat etmeye çalışıyorum dedşm neyse ki çok öyle birşey çekmiyorum ama arada da olsa rahatsızlık veriyor, şişiyor felan. Doktora gitsem ameliyat diyecek belki aman istemem ama hamişken zorlanacağım kesin...

şekerim hamilelikten önce benim küçücük bi tane vardı.tesbih tanesi kadar bile değildi.şimdi hem 2 tane oldular hem de bir iküçük bi erik kadar oldu nerdeyse.

şekerim hamilelikten önce benim küçücük bi tane vardı.tesbih tanesi kadar bile değildi.şimdi hem 2 tane oldular hem de bir iküçük bi erik kadar oldu nerdeyse.

benim de küçük normalde hiç rahatsızlık vermiyor ama kabız olunca çok fena bir de çok acı birşey yersem kötü oluyor. Bende aksi gibi acıyı çok severim ama sıvı tüketmek gerekiyor bol bol benimde hiç kabız olmamam gerekiyormuş hamilelikte heralde sürekli sıvı tüketcem sende öyle yap cnm... Hamilelikten sonra düzelir heralde..

Ya kızlar bende uyku denen birşey kalmadı eşim hasta daha doğrusu Yalova'da alerjisi tuttu alerjik astımı var iyileşmiş ama Yalova İstanbul civarlarında tetikliyor. Alerji ilacıın içti ama bu sefer fayda etmedi geleceğimize yakın öksürük başladı hemde nasıl. Geldik doktora gitti ilaç verdi başka. Gece hele çok kötü oluyor yazık hiç uyuyamıyor bende uyumuyorum tabi sabaha doğru iyi gibi oluyor dalıyor ama sabahın sekizinde inşaatçılar damlıyor uyuyamıyoruz ki kaç gündür ruh gibi geziyorum valla bugün daha iyiyim neyse ki.. 1 saat ara veriyorlaer öğken o zaman biraz yatıyorum. Ders çalışmam lazım halim yok ama başlamam lazım artık az kaldı çok bir ders var bitirsem konuları da geçsem onu da yaa...

Ya kızlar bende uyku denen birşey kalmadı eşim hasta daha doğrusu Yalova'da alerjisi tuttu alerjik astımı var iyileşmiş ama Yalova İstanbul civarlarında tetikliyor. Alerji ilacıın içti ama bu sefer fayda etmedi geleceğimize yakın öksürük başladı hemde nasıl. Geldik doktora gitti ilaç verdi başka. Gece hele çok kötü oluyor yazık hiç uyuyamıyor bende uyumuyorum tabi sabaha doğru iyi gibi oluyor dalıyor ama sabahın sekizinde inşaatçılar damlıyor uyuyamıyoruz ki kaç gündür ruh gibi geziyorum valla bugün daha iyiyim neyse ki.. 1 saat ara veriyorlaer öğken o zaman biraz yatıyorum. Ders çalışmam lazım halim yok ama başlamam lazım artık az kaldı çok bir ders var bitirsem konuları da geçsem onu da yaa...

geçmiş olsun eşine canım.

öznurrr semıha sakır dedıgınn suleymanıyemıı cicimmm esımın arkadası varmıs ordaa salı gunu gelın demıs yardımcı olucakmıs bızeee

sevalcim bak işlerin nasıl rast gidiyo
bunda da vardır bi hayır
tanıdık bile vrmış ne güzel

Back
X