Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr haydiyin efemizin sağlıcakla gelişini kutlayalım..
darısı başımıza..
hopppaaa
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

oyna.gif
oyna.gif
oyna.gif

evet gulercım cok zorrr yenı dr bulmak ama o dr dadaha fazla devam edemıcem hemm cok ıstısmar edıolarr tesetturluu bolumu orasıı muhafazaakar yaa acaip pahalı kusumm herseyı paraya dokmuslerr yanı ufacık bısıde sunuda yapalım bunuda yapalım para için o yuzden sekerım bugun baska hastaneye gıdıcem bakalım hayırısı dua edın nolurr dogurmadan bıranönce buluyumm ii bı drr
kızz oznur sen ne kadar para verıon özelınee vee dogum ne kadar ethıcada

efe bebek dünyaya hoşgeldin.. annene babana hayırlı bi evlat, dinine, Allahına bağlı tam bi müslüman ol vede vatanına düşkün laik ve demokratik, çağdaş bir evlat ol inşlh.. :Saruboceq:
Allah sağlılıklı ve mutlu, çok başarılı bi ömür nasip etsin.. :Saruboceq:
okuyup büyük adam ol inşlh.. :Saruboceq:

efemiz sağlıcakla gelmiş hoşgelmiş
agee.gif

Son düzenleme:
sevalim bitanem allah yolunu önünü açık etsin.. inşlh işinin ehlisi iyi bir dr bulursun..
dimi yaaa millet hep bizi sömürmeye çalışıyo.. herşey para valla.. nerden bizi yolsalar diye bakıyorlar..
bende özel hastaneye gidiyorum ama doğum kaç para hiç bilmiyorum.. bu kez gittiğimde sorucam.. her çok pahalı olduğunu söylüyor bakalım bize kaça diycekler..

saol cnmm evet drlarada artık guvenım kalmadııı söle ıcıme sinen bı dr bulsammm ohh yaa cok ii olckk

sedacım bunlarda senin için

bidahaki seneye böyle olursunuz inşlh..
aliecekplajdayz.gif

ve hatta seri üretime geçersinizde boy boy juniorlarınız olr
bunlarda seda ve bebişleri
hareketligifler15c1mdi1.gif

bu cuma bende başka bi dr gidicem..
bu saatten sonra derdimizi yeni dra anlatmak zor ama napçaz... yeterki sağlıcakla bebişlerimize kavuştursunlar..

yenşi bi dr geçmişimizi bilmiyo.. nekadar anlatsak dosyamızıda götürsek bu saatten sonra bizimle sürekli hastaları gibi ilgileneceklerini pek sanmıyorum...
kendi drumda istifa ettiği için yine aynı hastaneden başka bi dra gidicem mecbur.. aslında seçtiğim dra hiç kanım ısınmadı ama napiim işini iyi yapsında katlanıcaz artık.. zaten azbşi zamanımız kaldı..

hatta senin riskinde var.. inşlh iyi bi dra denk gelirsinizde erken değilde vaktinde gelir yiğenimiz..

evet cnm işimiz çok zorrr ama napalımmm bnm bıranönce dr bulmam lazım yoksa evde dogurucmm verıcem nesterımı bırınıze :roflol:

amanın bana verme.. nurtişe veya kudrete ver bak onlar tecrübeli oldu.. her türlü kesim dikim konusunda..

sevalim bişiy sorcam kaçıncı haftanda nst ye girmeye başladın..
ben çok merak ediyorum bende girmek istiyorum

hoşgeldin dünyaya minik adamımız EFE, Allah'ım bahtını açık etsin..Annene babana vatana millete hayırlı evlat ol inşallah..sağlıkla bi ömür yaşa, rabbim seni hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın..taze annecik, geçmiş olsun nurtenim,göznüzaydın...:nazar:

tansiyonum düştü ben az çıkıyorum.. sen yaz gelince okurum

canımm sımdı sana ne desem yalan olck cunku bızım haftalarımız karstı yaa normalde 36ncı haftada nsteye baglıolarr ben kaç kez gırdım o nsteye artık ısmını duyunca tuhaf oluorum valla :)
bu arada rısklı gebelıklere bakan baba ogul var ali gedilpaşa ve yunus gedikpaşa duymusjnzdr ınetrnetten arastrdım bıraz bakırkoy kadn dogumda çalişio ali bey yanı ogluu oraya randevu almak pek mumkun olmuo yarın için yunus beyden özel muayenesınden randevu aldımm bkalımm yarın 4de gıdıcem ne dıcek cok ii bı drmuss rısklı gebelıklerede ıns banada bı yardımı olurrr dua edın kızlarr bugunde baska bı dra gıdıomm artık hergun drlardayım :)

amanınnnnnnnnnn paşamız gelmiş mi hoşgelmiş efemiz ay çok mutlu oldum tebrikler nurtenim mucizen artık kollarında allah onu hiç yanından ayırmasın canım benimmmmmmmmmm

kızlar ya ben çok uyuyorum felaket buraya bile giremiyorum kafam kalkmıyo hep mi böyle olacak

Back
X