Gülerciğim doktorun yat dediyse yat canım...
İnşallah meleğini sağlıcakla kucağına alırsın...
kelebek canım Allah yardımcın olsun sende inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın...
günden güne zorlaşan bu yolculukta aşk bambaşka...
amin canım..
kız hijyen avartardaki yakışıklı eymenmi

mşlh mşlh.. büyütmüşsün paşamızı

allah sağlıcakla 1 yaşlarını vede daha nice yaşlarını görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
doğurmadım kızlar ya steresteyim artık of.
bugünkü muayenede kendimi çok sıktım dr.doğru dürüst kontrol edemedi bile.
bebek daha önce daha aşağıdaydı yürü bu ara dedi.ctsi tekrar değerlendirecek.
sezeryana dönebiliriz dedi.hiç açılmam yokmuş.bu açılma doğumdan nekadar zaman önce başlıyo.
aynı günmü yoksa günler öncesinden mi acaba.
yemekten sonra yarım saat evin içinde yürü, koridorda git gel bakalım değişiklik olacakmı..
hem bu açılma olayı çok enteresan.. bak bana dr şimdiden açılman fazla yat dedi.. hani banada yürü desede eve kapanmasam..
bu açılma olayı kızların dediği gibi acayip bu durum.. kimisinin son anda bile açılma oluyo, kimisinin suni sancıyla bile açılma olmaya biliyo.. tekrar kontrole gittiğinde drunu dinle bence. eğer sezeryan derse kabul et..
cenab-ı mevlam kolaylıklar nasip etsin.. hepimiz senin için dualar ediyoruz. aklımız hep sende..
ay kıslar bu gaz sancısı öldürüyo bizi
hiçbişi yememeye başladım sütten bebeğe gaz geçer diye
Aman yazık mahvoluyo yavrum ya
uykuda sürekli ıkınıp bacaklarını kendine çekiyo kıpkırmızı çıkıyo yavrum
çıkaramayıncada basıyo çığlığı yazık ne kadar canı yanıyosa
ay içim parçalanıyo o ağladıkca yaaaa
dimiyaa.. helede bebişi öyle görmek maf ediyodur seni.. geçiçek canım geçicek, bugünlerde geride kalacak..
gerçi herkes sana şimdi bilmişlik taslıyodur onu yap, bunu yapma, şunu ye, bunu içme diye.. onlara sinir olup duruyosundur..
yanlış anlamazsan bende 1-2 bişiy söyliim. komşumun yeni doğum yapan gelinide ilk aylar çok zorluk çekti. ondan öğrendiğimi söyliim.. bazen gaz ilaçları bile fayda etmiyomuş.. önemli olan annenin ayağını sıcak tutmasıymış. yoğurt ve kola türlü şeyler, gazlı yiyecekler yeme diyodu. bide bi bez ütüleyip bebişin ayaklarına vede karnına koymak iyi geliyo diyodu..