- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi EU3
- #21.541
hade Allah anali babali buyutsun yeni gelen bebisi...
fasulya, sen nordun??
fasulya, sen nordun??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün çok fenaydım.. nerdeyse çantayı alıp hastaneye gidicektik :)
pazar ablam geldi.. temizlik felan yaptı. (normalde iş yapmaktan nefret eden ablam, yiğeni için şaşırtıyo beni.. çok hamaratlaştı mşlh :)) )
halıları topladık halı yıkamacıya verdik felan.. gerçi ben pek bişiy yapmadım ama yorulmuşum galiba..
dün sancılarım normale göre daha şiddetliydi.. öğleden sonrada ağrılar düzene girdi saat başı vede şiddetli gelmeye başladı.. eğer 45dkya düşseydi drumu arıycaktım.. allahtan düşmedi vede şiddeti giderek azaldı.. çok şükür..
:ecrin_bebek:
29 gümüşhane
39 kırklareli
yine memleketime geldim..
eyvahedigeldismile 2li hanelere düşmüşüm kızlar
nikitam bidenem naasıl gidiyo işler..
orda havalar nasıl.. orası erken serinliyo dimi...
o tarz havalarda benim çok ruhum kararıyo.. sen napıyon.. nasıl alıştın kapalı havalara..
nikitam meleğinin erkek olduğunu ve okula gittiğini hatırlıyomda adı aklımda kalmamış.. kolay bi adı vardı ama neydi..
bu ara zaten herşeyi unutur oldum hiç sorma..
ne güzel annendesin.. ohhh misss.. ekmek elden su gölden.. eve geliyon yemek hazır her taraf toplu..
gerçi inşlh inşaat çabuk biterde kendi evine yerleşirsin.. insan bazen annesinin evi bile olsa sıkılabiliyo.. kendi evi gibisi yok insanın
kız seda onun şimdi amerikada düzenli manitasıda vardır :))
hani beraber yaşadığı
ay nekadan fesatım.. kocişle kardeşiz diye zaten bi acayip rüyalar görüyom.. kociş başkasıyla gördüm gecen gece.. o sabah bende bi surat..
kociş diyo nldu naptım ben.. :)) off diyom boynuzlarım acıyo :))
he valla farmville zamanı neydi o öyle.. ama ekip biçmek iyi geliyodu bize dimi ama.. kafamız dağılıyodu valla.. bi ara rüyamda bile ekip-biçer olmuştumgülerim çok geçmiş olsun nasılsın yakaladım seni amanın yavrum söyle kuzuna ne bu acele zamanını beklesin bakıyım ne o öle
ay benim moral sıfır benim doktorum özel hastaneden başka yerde doğurtmuyo o da 2000 2500 falanmış ben veremem o kadar parayı ne diye ssk ödüyoruz 1000falan deseler neyse ay moralim bozuldu burdan bi doktor bakıyorum bakalım hayırlısı bu kadar titizlendikçe bişeyler çıkıyo ya bakalım inşallah bi sorun çıkmaz ama suç bende doktor beğenmiyorum sanki farklı okullarda okuyolar
bilmem ki kız pek anlatmıyo öyle şeyler ama vardı bir tane baya genç bir kız hali vakti yerinde diplomat kızımı neydi Amerika'nın başka eyaletindendi. Ama olmadı ayrıldılar devam etse ohoo biraderin bir eli yağda bir eli balda olurdu ama gözü yok öle şeylerde zaten biraderimde çok donanımlı Maşallah.. Boğaziçi üniversitesini bitirdi orda da konumu iyi ama krizden dolayı zamn felan yapmıyorlarmış dönecek Amerika'ya mayısta da kesin dönüş yapcak ama İstanbul'daki evde yşayacak orda çalışır. Ay bende ilk defa yüzyüze tanışcam heyecan bastı. Bir duşa giremde süsleneyim barim...