tamam canım bütün nar alayım yanıma.. küçük bitane atıvereyim çantaya..
kız dileeekkkk küstüm ben sana:umursamaz:
facede arkadaş değilsiniz arkadaşlık teklif edin diyo..
nezaman sildin beniiiiii

lmaz:
..
kız ben sılmedım senıı..
benım arkadas lıstemın yarısı yok..belkı 3 te 1 i yok..bende goremıyorum..bulamıyorum..
bır problem var..
baska arkadaslarımıda ekleyemıyorum arkadas..
onlardada problem var..yolladıgım arkadaslıklar gorunmuyor..yada arkadas ekle butonu çıkmıyor..
bende anlamadım..
az kaldı hadı bakalım..ısıme gelınce bende ela yı begenırım..dila,ılgın,zeynep..bence guzel ısımler..
cemre de guzel ama..
bugün kızçem çok korkuttu beni.. sizede olmuşmuydu..
sabah uyandık babamıza 6.00da kalkıyoz.. kızçemde o saatlerde hep uyanır.. bugün yine uyandı.. tabi kociş gidince ben tekrar yatıyom.. uyandığımdan saat 12ye kadar hiç kıpırdamadı.. herzaman kıpır kpır olan bebiş hiç kıpırdamıyo.. karnımda uyurkenki ağırlık hisside var.. ayağa kalktığımda da sanki o ağırlık dahada karnımın altına düşüyo gibi oldu.. başladım ağlamaya.. bebişime bişiymi oldu diye.. hemen giyinip evin karşısındaki sağlık ocağına gittim..
aile hekimliğim olan sağlık ocağı bana çooook uzak.
dedikm ebelere böyle böyle bebiş kıpğırdamıyo bi dinlermisiniz kalp atışı varmı diye.. neyseki çok şükür kalp atışları normal dediler..
sonra aile hekimliğimi değiştirmek için formda doldurdum artık buraya gidebilicem.. evimin karşısında sağlık ocağı var ama ben sırf aradan yok geçtiğinden başka mahalleye kalıyom diye ancak dolmuşla gidebileceğim bi sağlık ocağına bağlıydım.. neyseki oda hal oldu..
yani öyle.. kızçem korkuttu beni bugün... gerçi hareketleri bugün çok yavaş.. binde bir hareket ediyo.. yarında böyle olursa drumu arıycam..
normalmi bu durum.. yoksa sizdede oldumu
canım benım..bended oldu..2 gun hareketlerı çok cılızdı..dun doktordaydım..seker yuklememın sonuçları ıcın..
soyledım doktora..nst ye baglattı..ama benım oğlum nst ye baglanınca basladı kuvvetlı tekmelere..sanırım kemer fazla sıkıydı..ona tepkı verdı..
benı utandırdı..
doktorum gordu..güldü..gayet ıyı ne olsun maşallah dedı..:kedi:
ve nst yı baglayan hemsıre karnımı pek kuçuk buldu...
"benım gobegım bıle senden buyuk "dedi..alsanaalsanasmile
emır'e gore karnım çok küçük..emırde aldıgım kıloların aynısını alıyorum..
emırdede 7.ayda 60 dım..şimdide 60..
emırde 65 le tamamladım 9.ayı..bundada ınşallah..
sen nasılsın..tırnaklarını zor kesıyormususun canım...kafamçokkarıştı
allah kolaylık versın..ver makası kocısıne o kessın..
agdacı konusuna gelınce..gıt bencede..dogumuna 3-4 gun kala gıt canım...