- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
- #21.741
kayınvalidem geldi.. kısmetse annemde c.tesi gelir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak 4 ağrı:ecrin_bebek:
büyük gün salı sabahı..
dr 7,30 da gel dedi.. büyük ihtimal tabi bi aksilik olmazsa 8.00-8.15 gibi seryan olur..
bana dua edin olurmu..
ev kalabalık olucak.. eğer nete giremezsem kızmayın tamammı.. eğer erkenden gelirse cemre m ben size msj atar bildiririm.. ama salıya kadar bişey olmazdır.. sadece fazla hareket ettiğimde ağrım oluyo..
allah razı olsun canım.. hep aklımdasın inan.. herduamda varsın.. rabbim sana tekrar bi melek nasip etsin diye hep dualar ediyorum sana..selammm kızlar nasılsınızzzz
gülerim canım benimm Allah yardımcın olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah cemrecimizz
Rabbim senden sonra dilekle olcayımada yardım etsin sağlıkla gelsin bebişleri inşallah
taze anneler nasılsınız amanın yaramazlar yüzünden topik sessiz kalmış olsun şükür onlar varya onları biz ne kadar bekledik varsın topike gelmeyin
hepinizi öpüyorum
kııızz duygulandırdın beniiiiii.. zaten bu ara herşeye gözlerim doluyo....Canım hayırlı doğumlar olsun İnşallah. Ay ne güzel ya karnındayken bir anda kucağında olacak. Salı günü 3 kişilik bir aile olacaksınız evden çıkacaksın bebekle döneceksin çok garip duygular olsa gerek. Allah yar ve yardımcın olsun canım... Benimde Salı günü büyük ihtimal kayınbiraderim gelcek yemeğe kayınvalidemlerde bugün askerliği bitti bdelli yaptı 3 hafta sonra iki gün İstanbul' gitcek gelcek 3 gün daha burda kalcak Amerika'ya döncek bende bu arada yemeğe alcam giremem nete sanırım ancak akşam ama aklım hep sende olacak arkadaşlardan alırım haberlerini. Ayrıca özelden sana numaramı atayım belkim bana da mesaj atarsın. Öptüm hayatım seni nar koyduğunda iyi olmuş. Bende o kadar nar istedim aldım daha bir tane yemedim yaa..
az kaldı valla.. hem heyecan hemde azcık(kimseye belli etmesemde) korku var içimde..gülercim büyük güne az kalmış.hadi bakalım allah kurtarsın.
senden bizim geçtiğimiz yoldan geçecen yakında.bebişli olmak nasıl bişeymiş
bak bakalım.
az kaldı valla..gulerım maiaşşall cok az kaldıı ıns sag salım alırsın yavrunu kucagına cnm bnm nurten efe cokmu yaramaz hıc gelmıosunn
çıgdemcıgım allah razı olsun guzel duaların ıçın..allah herkesın yardımcısı olsun..allah en kısa zamanda sanada tekrar annelık duygusunu yaşatsın ınşallah kuzum...
bende doktordaydım bugun..bebekım 1.700kg.olmus..
kızlarrrrrrrrrrrrrr güler doğurdu bu sabah cemre doğdu 3kg bu sabah 4 te gülerin suyu gelmiş şimdi konuştum sesi süper çok mutlu ve cemre çok tatlıymış sabah erkenden sezeryana almışlar ay çok sevindim darısı başımıza banada size haber verme görevi düştü bu arada çok selamı var hepinize hepinizi çok öpüyor bende öpüyorum kızlarrrrrrrr