Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülerciğim
Allah analı babalı büyütsü Bahtı güzel olsun yavrucağın...

Mis gibi kokusunu doldur içine...
Bu günlerin tadını çıkar...

gulercım..kızın suprız yaptı demek..allah analı babalı buyutsun..ömürlu olsun bebegın.allah acılarını gostermesın canım benım...

benımde 2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..:( annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
benı buyuttu..annemden öte..:( hastalandı gıdemedım..vefat ettı gıdemedım....:(
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor bu gunlerde.."dilek olsaydı benı bakardı "demış:(..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..

mekanın cennet olsun ..

Son düzenleme:
dilekcim başın sağolsun.allah kalanlara uzun ömür versin inşallah canım.
bebişin nasıl.kendinize dikkat edin.

gulercım..kızın suprız yaptı demek..allah analı babalı buyutsun..ömürlu olsun bebegın.allah acılarını gostermesın canım benım...

benımde 2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..:( annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor bu gunlerde.."dilek olsaydı benı bakardı "demış:(..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..

mekanın cennet olsun ..

Başın sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin..Senin mazaretin vardı yoksa gitmez miydib bakmazmıydın hiç merak etme o oradan izliyordur seni ve affetmiştir zaten hiç küsmemiştir ki.. Üzme kendini bebeğini de üzme.

canım çiğdemim sağolasın isim düşünüyoruz dah net değil bu arada senide artık bekliyorum kuşum arkadaş ol gel bana gülerin sesi o kadar güzel ve iyiydiki çok mutlu oldum o nun ilk hamile kaldığında testin sonucunu bana sormuştu kıyamam ikimizde ağlamıştık direk o aklıma geldi hiç olmayacak sanmıştık ama allah çok büyük mucizeler yavaş yavaş a olsa geliyolar allah isteyen herkese nasip etsin

valla olcayım öyle zaman çok çabuk geçiyor geçen sen bu zamanlar full yazışıyorduk bilgecim bana ovulasyon testleri almamda yardımcı olmuştu bugün şükürler olsun çoğunuz bebişleri kucağında lohusa hatun :nazar:
canım senle hamileliğimiz beraber gitsin çok isterdim ama benim durumlar karışık benim önce prof bulup çapada çalışan tabi muayene olmam lazım hem biz hop deyip çocuk yapamayız artık önce genetik tarama yapılması lazımmış onun sonuçları 2-3 ayda çıkıyormuş benim bebek işi zor canım yani açıkçası henüz doktor ve hastahane moduna giremedim hayırlısı artık

mekanın cennet olsun ..

dilekçim başın sağ olsun Rabbim rahmet eylesin inşallah
maşallah bu arada 31 haftalık olmuşun amanınnn az kalmış başla sende plakaları saymaya Allah Yardımcın olsun bir avazda sağlıkla gelsin minik prensin

HAYDİ KIZLAR GÜLERİN HALAYINIDA ÇEKELİM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ÇOK ÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜK DARISI İNŞALLAH TEZ VAKİTTE ÇİĞDEME NİLÜFERE KADRİYEYE CANANA SEDAYA AKLIMA GELEN GELMEYEN HERKESE DİLEKCİMEDE VE OLCAYADA HAYIRLI VE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN AMİNNNNNNN

sağol kudretim güzel duaların için

Dilekcim canım benim başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın anneannen üzülme diyicem ama biliyorum çok zor hele seni büyütmüş sana emek vermiş biri için üzülmemek elde değil tabi yinede bebeğini düşün sağlığında önemli rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin evlatlarını sana bağışlasın sonuçta hamileliğinden dolayı gidemedin yanına

valla olcayım öyle zaman çok çabuk geçiyor geçen sen bu zamanlar full yazışıyorduk bilgecim bana ovulasyon testleri almamda yardımcı olmuştu bugün şükürler olsun çoğunuz bebişleri kucağında lohusa hatun :nazar:
canım senle hamileliğimiz beraber gitsin çok isterdim ama benim durumlar karışık benim önce prof bulup çapada çalışan tabi muayene olmam lazım hem biz hop deyip çocuk yapamayız artık önce genetik tarama yapılması lazımmış onun sonuçları 2-3 ayda çıkıyormuş benim bebek işi zor canım yani açıkçası henüz doktor ve hastahane moduna giremedim hayırlısı artık

canım çiğdemciğim Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin.. Zaman harcayacaksın vakit geçecek uzun sürecek belki ama sonunda kavuşacaksın sende bebeğine bal ne güzel diyorsun zaman çabuk geçiyor diye yine geçecek ve güzel günler gelecek bizim için.. Sabret bitanem...

Bizimde bir arkadaşımız var eşimin çocukluk arkadaşının eşi kız 38 yaşında zaten eşi de 39 yaşında bir senedir evliler. ilk bu ay denediler ve sanıyoruz ki hemen tutmuş. Sanıyoruz diyorum çünkü hep düzenli olan reglisi gecikti bu arada kemikleri çok sızlamış çekilir gibi olmuş kolları felan hiç öyle olmazken ama iki gün sonra akşam kanaması geldi. Çok acayiptir ki kendisi anlattı ilk gelen pembemsi kan bebek şeklindeymiş aynen kordon bağı bile belli oluyormuş öle şekil çıkmış karı koca şaşırmışlar. Bugün doktora gitti belirtiler anlatmış oluşmuş ama tutmamış demiş benim dktoruma gitti o da. Ultrasonda baknış iki yumurtası var bu ay içinde. Valla ilk seferde tuttu ama olmadı işte kısmet tabii yaşında etkisi var 35 yaşındna sonra riskli oluyor ister istemez. Bende bir takvim yöntemi var onlar kurmuşlardı ona göre yapmışlar yumurtlamayı gösteriyor regli tarihleri giriliyor felan bende inandım valla bunun doğruluğuna bende ocakta ona göre çalışma yapcem valla miller bir seferde nasıl tutturuyor yahu valla.. İnşallah bu sefer tutar arkadaşımın..

çiğdemim kuşum artık başla bence vakit çok geçirme ne kadar erken başlarsan acını bir nebze hafifletirsin unutamazsın ama en azından hafifler ve bence bu sefer çok çabuk olacak hiç korkma strese girme bak benim burda bi tanıdık var kaç yıldır uğraşıyo yaş oldu 37 ve şuan en yüksek dozajlı ilaçla bile yumurtası oluşmuyo dünya para harcıyolar o yüzden çok geç kalma kuşum bizim yaşımız var küçük değiliz daha ikincileri yapacağız ona göre kuşum rahmin var ve yumurtalıkların çalışıyo çok şükür ümitsiz vaka değilsin bir an önce hadi hemşom geleyim tutayım elinden götüreyim istersen ben erken anne olmak çok istedim ama maalesef 26da evlenip 30 da hamile kalınca nasip u zamanlaraymış hayırlısı yani allah isteyen herkese çifter çifter versin tez zamanda inşallah o tekme attıkça ben çok mutlu oluyorum ne büyük mucizeymiş herkes inşallah bir an önce mucizesine kavuşur

hepınıze tesekkur ederım arkadaslar..allah razı olsun...
karnımda 4 gundur agrı vardı..sankı adet agrısı gıbı..ve dun kanamam oldu..
doktorlar yarım gun çalıstıgı ıçın acıle gıttım..oda benı dogumhaneye ,ebelere gonderdı..ebe muayene ettı..açıklık yok..dogum başlangıcı yok..yat ıstırahat et dedı..bugun ıstırahat edıyorum..
stres yada ayakta kalmak neden olmus olabılır dedı ebe..kendınıze dıkkat edın..

çiğdemim kuşum artık başla bence vakit çok geçirme ne kadar erken başlarsan acını bir nebze hafifletirsin unutamazsın ama en azından hafifler ve bence bu sefer çok çabuk olacak hiç korkma strese girme bak benim burda bi tanıdık var kaç yıldır uğraşıyo yaş oldu 37 ve şuan en yüksek dozajlı ilaçla bile yumurtası oluşmuyo dünya para harcıyolar o yüzden çok geç kalma kuşum bizim yaşımız var küçük değiliz daha ikincileri yapacağız ona göre kuşum rahmin var ve yumurtalıkların çalışıyo çok şükür ümitsiz vaka değilsin bir an önce hadi hemşom geleyim tutayım elinden götüreyim istersen ben erken anne olmak çok istedim ama maalesef 26da evlenip 30 da hamile kalınca nasip u zamanlaraymış hayırlısı yani allah isteyen herkese çifter çifter versin tez zamanda inşallah o tekme attıkça ben çok mutlu oluyorum ne büyük mucizeymiş herkes inşallah bir an önce mucizesine kavuşur

evet canım kesinlikle onu hissetmek çok güzel ben doğumdan sonra hep elim karnımda dolaştım sürekli onu orda hissediyordum ya hatta hastahanede sürekli tekme hissettim dr psikolojik dedi dedim almadınız galiba bebeği o kadar alışmışım ki onun içimde olmasına kafayı üşütüyordum. doğumdan sonra kayınvalidem bana almak için köy yumurtası satan biryere gitmiş işte kadına ısrarla gerçek köy yumurtasımı falan diye sorunca kadında ne yapıcan demiş oda gelinim böyle böyle demiş kadın başlamış ağlamaya demiş git gelinine selam söyle hiç üzülmesin hatta sevinsin ben 20 yıl uğraştım hamile bile kalamadım o en azından içinde bir bebek hissetmiş ben bir kez hamile kalmak için hayatımı verirdim o duyguyu bile yaşayamadım demiş düşününce tabi evladım yaşasaydı ama 6,5 ay onunla onlak çok güseldi okşadım konuştum o tekmeledi kıpır kıpırdı harika bişey di Rabbime şükürler olsun evladımdanda Allah razı olsun bana bu hisleri yaşattığı için
bebek işine gelince çapa dan bir dr bulmam lazım özeline gitmek istiyorum ama bulamadın net te bile bir isme denk gelemedim hayırlısı artık

doktorlar yarım gun çalıstıgı ıçın acıle gıttım..oda benı dogumhaneye ,ebelere gonderdı..ebe muayene ettı..açıklık yok..dogum başlangıcı yok..yat ıstırahat et dedı..bugun ıstırahat edıyorum..

canım ya dinlen bol bol tabi annanene üzüldün stresten olmuş olabilir çok geçmiş olsun

Dilekçiğim dikkat et kendine dr nun dediği gibi yorme kendini yat dinlen. Daha çok erken doğum için İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın tatlım.. Geçmiş olsun..

evet canım kesinlikle onu hissetmek çok güzel ben doğumdan sonra hep elim karnımda dolaştım sürekli onu orda hissediyordum ya hatta hastahanede sürekli tekme hissettim dr psikolojik dedi dedim almadınız galiba bebeği o kadar alışmışım ki onun içimde olmasına kafayı üşütüyordum. doğumdan sonra kayınvalidem bana almak için köy yumurtası satan biryere gitmiş işte kadına ısrarla gerçek köy yumurtasımı falan diye sorunca kadında ne yapıcan demiş oda gelinim böyle böyle demiş kadın başlamış ağlamaya demiş git gelinine selam söyle hiç üzülmesin hatta sevinsin ben 20 yıl uğraştım hamile bile kalamadım o en azından içinde bir bebek hissetmiş ben bir kez hamile kalmak için hayatımı verirdim o duyguyu bile yaşayamadım demiş düşününce tabi evladım yaşasaydı ama 6,5 ay onunla onlak çok güseldi okşadım konuştum o tekmeledi kıpır kıpırdı harika bişey di Rabbime şükürler olsun evladımdanda Allah razı olsun bana bu hisleri yaşattığı için
bebek işine gelince çapa dan bir dr bulmam lazım özeline gitmek istiyorum ama bulamadın net te bile bir isme denk gelemedim hayırlısı artık

Çiğdemciğim sen hamile kalabildin bebeğini karnında taşıyabildin ama gördüğün gibi bu duyguyu bile yaşayabilmek için içi giden insanlar var. Yine kalacaksın sende o potansiyelin olduğunu gördün. İnşallah kısa zamanda alırız güzel haberlerini. Benimde eşim atabiliriz birkaç ay diyor ama ben karşı çıkıyorum çünkü zaten 2 ay denedik olmadı birde hormonların az bi üzüntüden etkileniyor. Bak 38 yaşında bir arkaaş var eşimin çocukluk arkadaşının eşi bir yıl oldu evleneli bu ay denediler hemen tuttu ama test yapmamıştı reglisi ilk defa gecikti kemikleri felan çok ağrımış iki gün sonra kanama geldi dr gittiler oluşmuş ama tutunamamış demiş doktor ama hiç olmazsa hamile kalabildiğini biliyor bende daha hiç hamile kalamadım ve uzayabileceği içinde dediğim tarihte hemen başlamak istiyorum. Yani Aralık sonu gibi yumurtlama dönemim olacak o zaman başlıcam hayırlısı artık.. Reglim düzenli oluyor ama geç oluyor her ay 35. günde geliyor ama geliyor ya ona da şükür artık birazda bardağın dolu tarafından bakmak gerekiyor tatlım.. İnşallah ikimizde güzel haberler alacağız ve mutlu sona ulaşacağız..

Çiğdemciğim sen hamile kalabildin bebeğini karnında taşıyabildin ama gördüğün gibi bu duyguyu bile yaşayabilmek için içi giden insanlar var. Yine kalacaksın sende o potansiyelin olduğunu gördün. İnşallah kısa zamanda alırız güzel haberlerini. Benimde eşim atabiliriz birkaç ay diyor ama ben karşı çıkıyorum çünkü zaten 2 ay denedik olmadı birde hormonların az bi üzüntüden etkileniyor. Bak 38 yaşında bir arkaaş var eşimin çocukluk arkadaşının eşi bir yıl oldu evleneli bu ay denediler hemen tuttu ama test yapmamıştı reglisi ilk defa gecikti kemikleri felan çok ağrımış iki gün sonra kanama geldi dr gittiler oluşmuş ama tutunamamış demiş doktor ama hiç olmazsa hamile kalabildiğini biliyor bende daha hiç hamile kalamadım ve uzayabileceği içinde dediğim tarihte hemen başlamak istiyorum. Yani Aralık sonu gibi yumurtlama dönemim olacak o zaman başlıcam hayırlısı artık.. Reglim düzenli oluyor ama geç oluyor her ay 35. günde geliyor ama geliyor ya ona da şükür artık birazda bardağın dolu tarafından bakmak gerekiyor tatlım.. İnşallah ikimizde güzel haberler alacağız ve mutlu sona ulaşacağız..

canım benim inşallah beraber hamile kalırız bence sende sakın erteleme başla bir an önce zaman çabuk geçiyor yaşta öyle dediğin tarihte başla çalışmalara inşallah olur ama olmazsa hemen aşılama tüp falan olayına geç ertelenecek bişey değil bu iş emin ol

çiğdemim yakaladım seni kuşum nasılsın bencede biraz önce doktora git yavrum erteleme bebeğin gelince daha mutlu olacaksın emin ol karamsarlığın gidecek ben senin hemen kalacağını düşünüyorum ne demiştim ben sana beyinden sonra en çabuk öğrenen rahimmiş bir kere hamile kalması yeterliymiş ona göre çok oyalanmada gel daha çok konuşacak şeylerimiz olacak bu arada senin iş yeri kapanmamışmıydı başka yere mi geçtin ne yaptın

sedacım bende çiğdeme katılıyorum biz vakti var ara verelim diyoruz ama oda biz istediğimizde gelmiyo bence akışına bırak

Back
X