nurtişim erkekler geniş insan ne var neyoksa hep kadınlar çeker, erkeler herşeyi oluruna bırakır tüm stresi de biz çekeriz.. zaten buyüzden dar canlıyız..
yoksam saçlarımız simsiyah kalırdı dimi...
he valla yaaaaa sorma
napalım canım boşver bizde gideriz kuaförlere oh onların parasını yeriz çatır çatır kuaförde

onlarda eskitmesinler bizi dimi ama
Bu arada kızlar sabaha karşı güzel bir rüya gördüm. Hamile olabilir mişim belirtileri varmış ama anneme demiyorum annemin yanındayım parfümeriye gidiyoruz fırına felan alışveriş yapıyoruz eve geliyoruz ama benim aklım hep test yapmakta bişi de diyemiyorum ama elim böyle hep karnımda hissediyor gibiyim. Tam test alayım yapayım diyecekken eşim uyandırdı yaa sabah oldu hadi diyee.. Bende tam zamanıydı yani hamile olup olmadığımı öğrenemedim dedim:))
hayır diyelim hayır olsun canım
inşallah bu rüyan gerçek olur ve sonunuda pozitif görürsün canım beniiimmm
selam kızlar nurtişim sağolasın ssk şubem benim sana bi soru daha şimdi doğumdan sonra işsizlik alma hakkım var değil mi ama raporluyken ssk yatmayacak kafam o konuda karışık biliyosan anlatırsan sevinirim
sedacığım geçmiş olsun canım inşallah rüyadaki gibi hemen hamile olursun canım
gülerim gülerim ne bu beyazlar ırsı canım takma kafana boya geç benim çok şükür 10 tane yoktur toplamda ama röflem gelip geçti bile saçın yarısı başka renk epey komik ama az kaldı
bu arada bugün bebeğimi gördüm 15 gün önden gidiyo yavru 32+3iken 34+2çıkıyo doktor dedi şubatın 20sinden sonra hazır ol dedi 2414gr olmuş yavru Allahım bebek yolu gözleyen herkese tattırsın bu duyguları çok değişik çok güzel şeylermiş yaşayınca daha değişik oluyor çok şükür rabbime
maşallah güzel kızımıza
bi o kaldı şimdi merakla bekliyoruz doğmasını canım inşallah sağlığıyla sıhatiyle almayı nasip etsin rabbim kucağına
işsizlik alabiliyosun olcaycım
şimdi öznur almaya hak kazanmış sende alırsın merak etme
ssk yatmadığı tarihlerde raporlu gözüküyosun çıkışın verilmiyo ondan dolayı başvurup alabilirsin.
yani düşünsene askere gidip gelen erkekler bile raporlu olmadıkları halde asker dönüşü islizlik maaşına bağlanabiliyo sen de rahatlıkla alırsın yani
canım sağol inşallah öyle olur. Bebeğin gelsin de saçın bir tarafı başka öbürü başka olsun ne önemi var. Sende önemsemiyorsundur bebek gekcek olduktan sonra. Ne güzel cnm hem öndeymiş gelişimi hem de kilo alımı güzel. Demek bir ayın kaldı hemen hemen. Ne çabuk geçiyor zaman dimi daha dün gibi hatırlıyorum haberini verdiğini. Benimde hemen tutsaydı doğum yapmış olcaktım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çevremde tüm arkadaşlarım teker teker doğum yapıyor sadece bu ay 3 arkadaşım doğum yaptı düşün. Bende resimlerine bakıp avunuyorum napıyım..
canımbenim üzülme ne olur
hepimiz senin hissettiklerini bire bir yaşadığımızdan çok iyi anlıyoruz üzüntünü
amabak hepsi geçiyo zamanı var demekki daha
Allah hayırlı zamanda nasip etsin yavrunu.
bak bana evliliğimin 6 senesinde aldım yavrumu kucağıma .
böylesi demekki daha hayırlıymış diyorum şimdi.