Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilekçim ve gülerim sağolun eksik olmayın zaten bu bebek dualarla geldi eminin herkes aynı şeyi istedi inşallah sorunsuz sağlıklı doğar geçen cmti keseyi gördük 4+6 dedi geç döllenme hcg yaptırıyordum sürekli birden arttı cuma günü 2 ye değil 4 de katladı dr ikiz olabilir dedi kese tek çift yumurta ikizi değil ama ecrin tek yumurtaydı bu cmtsi tekrar gidicez kese büyüdüyse içine bakacak 2 mi 1 mi diye kalp atışı daha sonraki hafta dedi kısmet artık bazen sevinemiyorum bazende kopuyorum seviçten karışığım çok iyi olacak inşallah dualarınızdan eksik etmeyin
canım ıkı evladın bırden olucak ınşallah..hayırlısı olsun caım...ne guzel haberler yazmıssın bıze....

çiğdemcim ne güzel bi haber bu benimde aklımdan geçti ikiz olur diye ayyyyy inşallah düşünsene iki bebeiş birden canım hiç merak etme inşallah herşey çok daha iyi olucak hep dua ediyorum

olmadı galibaa ya gülerim tarif et bakem nasıl yapıyorduk

seçtiğin avartarın üzerine gel.. sağ tıklayıp ya bilgisayarına farklı kaydedip ordan yükle ya da özellikleri tıklayıp ordaki adres bölümünden yani şunu http://img61.imageshack.us/img61/3455/00aa88.gif kopyala..

sonra

en yukarda kontrol panelinin altından.. soldaki menülerden profil kısmında avartarımı değiştiri tıkla.. açılan sayfada ortda "gözat" ın yanındaki kutucuğa kopyaladığın adresi yapıştır.. az aşağıda "değişiklikleri kaydet"
tamamdır

hadi dene bakalım...

çok merak ediyom hangisini seçtin:52:

ahanda ne buldum:52:

90905323.gif

raks et... raks et :))

bitanede sülüman bulsaydım ii olacaktı :)) :9:

varmı seyreden..

kız kudret napiiiin......

anlat bakalımm bana.. şu pıstıklara ilk ek gıda ne veriyoz.. bende robot mobot yok elmanın, havucun suyunu nasıl şeettircemde vercem.

hem söyle bakalım ilk dişleri nezaman çıkıyo.. yakışıklı damadımın dişi çıktımı..
anlat bakem..
gelburaya aydınlat beni.. çok karanlıkam bu konularda

dilekçim mşlh ediz beye ..
41 kere mşlh bak 41günlük olmuşuz.. gaz sorunumuz varmı.. uslumuyuz..
nar suyu içirdinmi sahi hep sorucak oluyom unutuyom..

Son düzenleme:
Gülercim ben robot pek kullanmıyorum zaten elmayı felan rendeliyorum yutma yeteneği gelişsin diye pişmiş yiyecekleride çatalla ezipte veriyorum patates havuç vs.robotu kullanan arkadaşlar var tafsiye etmediler çünkü alışkanlık oluyo sürekli o şekilde yemek istiyolarmış
kadir mert diş çıkarmadı daha ama genelde 6. Aydan sonra çıkıyo benim yiğenim mertle yaşıt o 4 diş çıkarmış hatta onun dişleri çok erken çıktı 4. Ayda felan tabi bebeklerde farklılık gösteriyo kadir mertin dişleri belli oluyo bu ay çıkarır diye tahmin ediyorum

ek gıdaya bende geç başladım çünkü sürekli emmek istiyo halende ana yemeği anne sütü çorba yoğurt pirinç unu muhallebi yumurta sarısı peynir cici bebe elma rendeliyorum portakal suyu mandilina suyu gibi şeyler veriyorum ama sofrada yediğimiz yemeklerdende tattırıyorum sürekli değişiklik olsun diye yumurtaya bayılıyor benim gibi brokoli patates pirinç havucu haşladım çorba yaptım ilk gün yedi sonrasında midesini bulandırıyo geri çıkarıyo pek sevmedi ülker hero babynin sütlü pirinç ununu pişirip 3 tane cici bebeyle karıştırıp yediriyorum onu yiyince kakasınıda hemen yapıyo doğduğundan beri hiç kabız olmamıştı biz ek gıdaya geçince ilk başlarda kabızlık problemi vardı sonradan alıştı aklıma gelenler şimdilik bunlar

ama sen bence 4. Aydan itibaren yavaş yavaş başla 6. Aydada düzene girer

:8: :8: :8: :8: :21: :21: :21: :21:
Offf canım sıkılıyooooooooooo kimsede yokk oğlumda yatıyo vakit geçmek bilmiyoooooooooooooooooooooooo
bende biraz oynayayım bari kurtlarımı dökeyim kendi başıma :64: :64: :64: :64: :66: :66: :66: :66: :62: :62:

mrb kıslarrrrr
nabersinizz

çiğdemcim canım çok sevindim bu habere
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

dilekcim kıs doğan büyüyo dimi maşallah yaaa ne kadar çabuk geçti zaman

gülercim canım
cimcimemiz nasıl bakim
minik tokalar takmaya başladın mı
ay ne tatlıdır şimdi ya
ben 4 ayımız bitince yoğurt muz elma suyu havuç suyu ve akşam yatmadan muhallebiye başlamıştım
hergün yoğurt muhakkak yiyo kendim günlük sütten yapıyorum yoğurdunu
diğerlerini hergün yemiyo 2-3 günde bir dönüşümlü yiyo
şimdi 5 ayımız da doldu hafta sonu çorbaya da başlıcam bem bakalım sevicek mi
ilk etapta patates ve havuç çorbası yapcamsonra da tauk suyu çorbası yapcam
bir de benim de meyve sıkacağım yok kayınvaldemde var çocuk nasılsa orda diye almadım
ben cam elma rendesi aldım harika eiyo meyveleri
bazen püre halinde veriyrum bazen de temiz beyaz tülbent aldım süzüp veriyorum
muzu da cam rendeden geçirip üstüne de sütümden sağıp yediriyorum bayılıyo ona

kudretcim naber
benim efemin de diş eteri şişti
dişler içeride belirgin ama patlamadı daha
ama mahvoluyo yavrum ne bulsa kemirmeye çalışıyo çok kaşınıyo heralde

aynen canım benim oğlanda ne bulsa ağzına götürüyo kemiriyo dişleri kaşınıyo diye tabiki

selam kızlar çiğdemciğim kesemizi görmüşüz çok sevindim adına canım ben hastaydım istifra ettim çok midemi üşütmüşüm çok şükür iyiyim şimdi bebişim 2900 gr olmuş 25 şubatta son kontrol var martın ilk haftası alacak nasipse bir aydan az kaldı bende meleğime kavuşacağım Allahım tez zamanda olmayan herkese yaşatsın anlatılamıyor yaşamak lazım hele bugünlerde resmen dışarı çıkası var kızımın bir o tarafa bir bu tarafa gezip duruyo

dilekçim mşlh ediz beye ..
41 kere mşlh bak 41günlük olmuşuz.. gaz sorunumuz varmı.. uslumuyuz..
nar suyu içirdinmi sahi hep sorucak oluyom unutuyom..

canım ıçırdık nar suyu
ılk gun hep uyudu..emzıremedık...
o yuzden nar suyu verdık meme emmeyınce...
gaz hıç olmadı ganım..işe yaradı..
emme bızım edız beyın popo kasları çok sıkı..o yuzden kaka yapamıyor canım..katı gıdaya gecınceye kadar fıtıl kullanıcaz...
kabız degıll..doktora goturduk..ılk 10 gun rahat yaptı kaka..
ama 10 gunden sonr 4 gun yapmadı...doktor bazı bebeklerın anüs kaslarının çok sıkı oldugunu..ıkınsada kakasını yapamadıgını soyledı...bızdde bu var...
allaha çok sukur ıyıyız gaz yok hiçç..
bende yedıklerme dıkkat edıyorum...sızde varmı gaz....katı gıdaya ne zama gececksın kuşumm...
bız katı gıday gecınce beegım kakasını kendı yapcakmıs..ann sutunu ıkınsaa cıkaramazken katı gıda da posa oldugu ıçın kaslarını kullanırmıs...
4,5 aylık baslamayı dusnuyoum ben canım...
canım bızım bebek 30 gunluk oldu..kırkımız cıkmadı daha..
ocak 5 de dogdu ...bugun subat 4

Son düzenleme:
kız kudret sıvılarla değilde direk püreylemi başladın.. (sanki ben gene neyle başlanır çok biliyom da:9:)
cicibebe aliim ben ozaman her markete gidişimde aliim bi paket..
herobaby yazmışsın tamam aklımda bulunsun.. sabırsızlanıyom ekgıdaya geçmek için.. bi an evvel başlamak istiyom.. şimdi 4.ayı bitincemi vercez.. buay dr kontrolüne gidemeyebiliriz.. sizlere sorayım dedim..

bide geç diş çıkan çocuğun dişleri daha sağlam olurnuş diyo kayınvalidem.. sizinkilerde çok sağlam olucak anlaşılan
bişiy daha...çorbalarına tuz atıyozmu..

nurtişim cam rendeyle diğer şeylerde yani sert olanlarda rendeleniyomuki.. o sadece elma için diye biliyodum.. bu arada günlük sütü ben nerden bulcam sütçü mütçü tanımamki :( paket yoğut yedirsem olurmuki acep

bişiy daha muhallebi derken.. bebek maması muhallebisimi yoksam evde normal nişaytayla yapılan şekersiz muhallebimi veriyon.. buğday nişastası, mısır nişastası, pirinç unu felan hangisinden yapçaz şimdi..

olcaycım dikkat et kendine amman geçmiş olsun...
artık dahada dikkatli ol.. bebiş yavaş yavaş aşağıya düşmüştür.. son zamana yaklaştıkça dahada aşağıya düşecek karnın.. annenler ne zaman gelecek seni beklemeye konuştunuzmu hiç.. evde yanlız kalma artık.. buayın 10dan sonra 2kat dikkatli ol.. kayhan şehirdışına felan çıkmasın nlur nlmaz.. arabadanda benzini eksik etmeyin.. bak aklında bulunsun olay anında hastaneye doğum için gitmeden önce ılık duş almak çok iyi geliyomuş.. kasların gevşer..

nebiliiim dilekçim tickerinde 41 günlük görünce öyle sandım.. hayırlısıyla daha nice 30lara 40lara 80lere inşalh
buarada kıyamam edizcime.. kimbilir nasılda canı yanıyodur ağlıyodur yaparken.. kıyamam..
bende nar içirdim çok şükür bizdede gaz sorunu olmadı. gerçi arada olduda okadar aman aman gaz sorunumuz olmadı.. gazı oldukça veriyodum gaz damlasını geçiyodu..
aguolardayız henüz.. tükürük yapıp tükürükle ses çıkartmak çok hoşumuza gidiyo buara

nurtişim toka felan takamıyoz daha.. saçlarımız çok kısa dökülüyolar şuan keltoşuz:9: :17:

kız olcay okuyon dimi nar suyunun hikmeti kerametini.. sende yap sakın unutma..

bide doğum sonrası için netten hep bişiyler oku.. bebişten sonra nete fazla giremiyo insan sana yardımı olur..

hem eğer bebek doğduğunda aklına takılan bişiy olursa beni hiç çekinmeden arayabilirsin.. gece saat kaç olursa olsun hiç farketmez..

insan ilk zamanlarda çok şaşırılıyo.. neyapçağımı bilemiyodum..

netten bişiyler okumak çok faydalı bana epey yardımı oldu.. hatta uzman tv diye biyer var videoyla herşeyi anlatıyo.. hatta bebişin altı nasıl temizlenir banyosu nasıl yapılır felan görsel olarak anlatıyo..

bide aklında bulunsun.. bebişi hıçkırık tuttuğunda anne sütü ver hemencik geçiyo.. bide ilk zamanlarda öksürüp hapşurması çok iyi dedi benim dr.. ciğerleri açılıyomuş.. hem hapşuruk ve öksürükle terse giden sütte çıkıyomuş.. korkma yani kızçem üşüdüde hapşuruyo öksürüyo deme,, boğazları temizleniyo yavrucağın..

Son düzenleme:
gülercim bende ilk önce sıvı şeylerle başladım elma suyu portakal suyu çorba vs daha sonra yavaş yavaş katı gıdalara geçtim ayrıca ben dediğim gibi ek gıdaya geç başladım sen hemen katılarla başlama zaten doktor bana liste vermişti istemiştim sende söyle doktora muhallebiyi evde sende yapabilirsin pirinç unuyla hazırlanıyo hazırda satılıyo ama ben hazır hiç kullanmadım kavanoz mamalarınıda bi kaç kez denedim kabız oldu oğlum tadınıda pek beğenmedi almadım artık pirinç unu veriyorum ben hero baby sütlü pirinç unu çok güzel cici bebeyle karıştırıp veriyorum sende öyle yapabilirsin tuz konusuda doktorun verdiği listede pek yok hatta peynirin bile tuzu alındıktan sonra verin diyo ama tuzsuzda yemiyo oğlum ben öylece veriyorum ama aşırı tuzlu değil

Kızlar nabersiniz. Ben annemlerdeyim biliyosunuz yarında dönüyorum dün iğnesi vuruldu evegeldik onunla ilgilendim bugnde izinliydi yengem geldi dayım da akşam geldi felan giremedim. Ben bugün regli oldum. Sanırım yumurtlama akıntısı geldikten 1 hafta sonra yumurtlama gerçekleşmiş çnkü o tarihten sayınca tam bugüne denk geliyor reglim tam 14 gün yani demekki akıntım gelmeye başlayınca bir hafta sonrası yumurtlama günüm. Ama yine de dönünce dr hormona gitcem ve ovulayon testleri alcam..

Olcaycığım dikkat et kendine bu havalar çok kötü yavrunu hasta karşılama onun sana ihtiyacı var.. Artık tetikte ol fazla dışarılarda dolaşma dinlen. Yanına ailen ne zaman gelecek biri olsun artık yanında. Şubat sonuna doğru. Heyecan dorukta dimi nasılsa sabırsızsındır şimdi. Hayırlısıyla kucağına al İnşallah canımm..

Çidemciğim kaç gündür seninle de konuşamadk. Demek ikiz olasılığı var hadi hayırlsı canım.. Kalp atışlarını duyunca daha da rahatlasın merak etme canım.. Durumun nasıl mide bulantıları felan var mı.. Artık eve gideyim konşuruz.

sedacım herşeyin hayırlısı.. hem bak kendini gayet iyi takip edebiliyon bundan sonraki çalışmalarıda ona göre yaparsın..
yaptır bakalım bi hormon testi..
sen daha önce klomen+ çatlatma iğnesi kullanmıştın dimi.. belkide yine verir dr.. biliyosun dimi klomenle drun verdiği günlerde ve saatte çalışma yapmak aşılama yerine geçiyo.. tabi kocişe bol bol fındık fıstık yedirmeyide unutma.. hatta keçiboynuzu kürü bilem yapabilirsin..
hadi bakalım hayırlısı.. sıkı çalışın buay :4:

Back
X