nurtiş anladım espiri olduğunu aslında ama yine şaşkın kaldım.etler dolmalar ooooh.
burası nasıl bilmem valla.merkez değilki.evdeyim ben hep.pencereden bakıyom

ben efeye elma suyuyla başlamaya karar verdim ama nedense zor geliyor ek gıdaya geçmek yaaaa.
böyle iyiydi valla.dr.lar ilk 6 ay sadece anne sütü diyolar ya bende rahatım,5. ayda başlarım diyorum.acele etmiyorum.
sen bilirsin öznurcum
6 ay doldurduktan sonra bebeklerde tatlara alışması daha da zormuş
yavaş yavaşta olsa zcık azcık tatırsan bence çok daha iyi olur
benimki 1 aydır meyve püresi ve yoğurt hergün yiyor
maşallah şimdilik pek itiraz etmiyor
sadece yoğurdu sade fazla sevmiyo bende azcık reçellle tatlandırıyorum
canım valla yatamıyorum yaa öyle zamanı yok valla kalk eşi uğurla az bi yat sonra yiner kalk evişi yemek derken bu son senem zaten dondurmak istemedim dersler var. İdare ediyoruz işte. Canım valla ben hiç öyle ürünler bilmiyorum cildim kuru olduğu halde nemlendirici bile kullanmıyorum gece kremi almıştım onu bile birkaç kere kullandım öyle duruyor ama çillerim dışında lekem yok onlarda çok belirgin değil. Ancak bende de yavaş yavaş kazayağı denilen çizgiler çıkmaya başladı göz kenarlarımda onlara sinir oluyırum bende yavaşça belirginleşiyorlar onun için birşeyler alıcam. Sen kozmetiklere git seni ynlendirirler zaten canım aa vichy için çok iyi diyorlar.
geçen akşam gittim bi dünya para bayıldım geldim
dayanamadım her gördüğümü aldım sanki çok makyaj yapar gibi

ordaki bayan garnierın 3 ü bir aradasını önerdi onu aldım
memnun kalmazsam fransada arkadaşım var vichy orda buranın yarı fiyatına fransız malı olduğundan yazın o gelicek ona getirticem artık
AYYY BEN DİĞER SAYFALARI GÖREMİYORUM YAZINCA GÖRDÜM ŞİMDİ
ÖZNURCUM KOCAMAN BİR MAŞALLAH EFEYE DİŞLERİ ÇIKMIŞ MERT ABİSİ AMA DAHA ÇIKARMADI BABASIYLA BENDE ERKEN ÇIKARMIŞIZ BENİM OĞLUM KİME ÇEKTİ ANLAMADIM
SEDACIM CANIM SÖYLENENLERE CANINI SIKMA BOŞVER GİTSİN KAFAN RAHAT OLSUN HAYIRLISIYLA HAMİLE KALIRSIN BİLİYORUM İNSANIN ELİNDE DEĞİL AMA DUYMAMAYA ÇALIŞ BENDE 3. YILIMDA HAMİLE KALDIM İNŞALLAH SENDE OLURSUN
NURTEN KIZ EFEDE KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAH AYNI BABASINA BENZİYOR BENİM OĞLANDA BABASININ KOPYASI BİZ KOCALARIMIZI ONLARIN BİZİ SEVDİĞİNDEN DAHA ÇOK SEVMİŞİZ DESENE ÖYLE DİYOLAR AZICIK BENDEN BİŞEY YOK AH AHHHHHHH :84:
OLCAY CANIM ALLAH SANADA KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR
GÜLERCİM GEÇEN UNUTTUM CEMRENİN YENİ RESİMLERİNİ MERAK EDİYORUZ ANNESİ GÖSTERDE BAKAYIM GELİNİME İYİ BAKIYOMUSUN
BU ARADA DİLEK SEVAL KADRİYE NİLÜFER CANAN NERELERDESİNİZ TOPİĞE UĞRADIĞINIZ YOK VALLA :113:
evet canım büyüdük
aynı bebe dimi yaaa benden eser yok
geçen gün komşularım geldi teyze var bitane apartmanda o durmuş bana kızım eskiden çocuklar bu kadar babayabenzemezdi şimdi hangi çocuğabaksam baba anlamıyom nasıl oluyo dedi
bende eskiden kadınlar ayıp diye utandıklarından kocalarına doya doya bakamazlarmış ki benzesin dedim başladılar gümeye :))
benimki de öle oldu sanırım :)
kızla beişlerinizle aynı odada mı yatıyorsunuz ayrı mı? birde nasıl uyutuyorsunuz?uyutma problemim var yaaaa.sadece memede uyuyor.
aynı odadayız biz
benimki maşallah öle acıktığında gece ağlamıyo değişik sesler çıkarıp beni uyandırmaya çalışıyo
uuu ınneee agguuuu bu bu diii :))
bende ayırsam duymam sesini aç kalır sabaha kadar birde daha küçük ayırmaya kıyamam daha
Kızlaarrr Günaydınlaarr nasılsınız.. Ben çok iyiyim ve bugün çok mutlu hissediyorum kendimi.. Dün eşim bana güzel bir sürpriz yaptı. Sabiha Paktuna Keskin'in hamilelik ve Bebeğim klitaplarını sipariş etmiş. Bu kadın doktorum da çıkıyor bebek bakımı ve özellikle bebek iletişimi konusunda güzel şeyler anlatıyor. Gazetede dün ilan vardı bu iki kitap sadece kargo ücretine elinize geliyor. Biri hamilelik dönemi biri de doğumdan sonra bebek bakımı ile ilgili. Benimde dikkatimi çekti ama bebek yok daha diye düşünedim eşim akşam ben sipariş verdim dedi çok sevindim kitapları almasına değil sadece artık gerçekten çocuk istediğini gördüğüm için sevindim İnşallah bebeğimde gelir..
ne güzel canım Rabbim mutluluğunu daim etsin
o kitapları nerden sipariş ettiniz canım ya
bakim de bende istiyim faydalı bilgiler olduğuna eminim