Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse canım sağlık olsun artık

1 yaşına kadar emzirme iznim var canım
ev yakın Allahtan 10 dk arabayla hemen gidip gelebiliyorum
uzak olsa çıkamazdım

sennasılsın canım
toplamışsındır kandini baya
minik prens nasıl uyku düzeni falan vardır inşallah yormaz fazla seni
abimiz kıskanıyomu hiç hissettiriyomu

anladım..iyiymiş süt iznın...:46:
kuçuk prensın uykuyla arası ıyı...abisine çekmemıs cok sukur...
ama gece 4 den sonra uyuymuyoruz..
abımızde kıskanclık yok.yada bellı etmıyor..tek ıstedıgı annesının onunla bıraz daha fazla ılgılenmsı...onceden bire bir ılgılenıyordum.bütün dünyam emırdi..sabahtan akşama kadar oyun oynuyorduk.parka gııyorduk.alısverısmerkezı gezıyoduk.şimdı evdeyız...benımle ılgılen dıyor...ama kardesını sevıyor...ben asagı markete yogurt almaya gıtsem peşımden gelıyor...ama babası "gel Alişverıs merkezınde gezelım vakıt gecırelım "derse dahı gıtmıyor..bebekl benı baş başa bırakmıyor evde..oda evde olcak ıllaki...

sedoşşşş kıtaplar gelmedımı.......

Son düzenleme:
sedoşşşş kıtaplar gelmedımı.......

yok gelmedi daha zaten haftasonu girdi araya. Gelmezse de gelmesin artık canımm napalım ödemeyi kapıda yapoacaktım zaten. Bakalım belki gelir. Demek Emir seni yalnız bırakmıyor demek ama haklı tabii ilgine alışmış hep yanında olmak en kıymetli yine de kendisi olmak istiyor senin gözünde olmak istiyor bebekle de şu an ilgilenen sensin babasını kıskanmıyordur. O kadar da olacak artık.. Gece uyanmması iyiymiş oğlunun gece uyandırıp emziriyor musun yoksa uyuyor diye hiç ellemiyor musun..

yok gelmedi daha zaten haftasonu girdi araya. Gelmezse de gelmesin artık canımm napalım ödemeyi kapıda yapoacaktım zaten. Bakalım belki gelir. Demek Emir seni yalnız bırakmıyor demek ama haklı tabii ilgine alışmış hep yanında olmak en kıymetli yine de kendisi olmak istiyor senin gözünde olmak istiyor bebekle de şu an ilgilenen sensin babasını kıskanmıyordur. O kadar da olacak artık.. Gece uyanmması iyiymiş oğlunun gece uyandırıp emziriyor musun yoksa uyuyor diye hiç ellemiyor musun..

yok bea sedoşumm.emzıırmeeddden uyuumuyor.ilaa ki bi el atcam...:27:

yok bea sedoşumm.emzıırmeeddden uyuumuyor.ilaa ki bi el atcam...:27:

Anladım canım. Peki gece uyuduktan sonra aralarda uyandırıp emziriyorsunuz yani uyurken gece aralarda emmesi gerekiyor mu herkes bu konuda ayrılmış durumda bazısı emzirilir bazısı emzirilmez uyuması bozulmaz yoksa sürekli gece kalkar acıkıp diyorlar hangisi doğru ki...

anladım canım. Peki gece uyuduktan sonra aralarda uyandırıp emziriyorsunuz yani uyurken gece aralarda emmesi gerekiyor mu herkes bu konuda ayrılmış durumda bazısı emzirilir bazısı emzirilmez uyuması bozulmaz yoksa sürekli gece kalkar acıkıp diyorlar hangisi doğru ki...

ah bea sedoşş..keske uyusa sabha kadar...
Sabaha kadar zaten 8-9 belkı 10 kez uyanıp emıyor....
Uyanmasa bende zorlamam herhalde..delıksız uyumayı ozladımm

sen nasılsn...yumutrlaman ne zaman...çalısma varmı..:71:

selam kızlar hayırlı kandiller hepinize

kitaptan bende sipariş verdim 10 güne kadar elinize geçecek yazdı bakalım önce seda ya gelecem ertesi gün nurtenle bana inşallah beklediğimize değer

Son düzenleme:
ah bea sedoşş..keske uyusa sabha kadar...
Sabaha kadar zaten 8-9 belkı 10 kez uyanıp emıyor....
Uyanmasa bende zorlamam herhalde..delıksız uyumayı ozladımm

sen nasılsn...yumutrlaman ne zaman...çalısma varmı..:71:

Ya dimii zaten uyumuyoe diyorsun ama uyuyan bebeklerde 2 saatte bir uyandırılıyormuş ya o yüzden sordum. Bende uyanmazsa kıyamam sanki gibime geliyor ama aslında bebekler yönlendiriyor sizi galiba ağlamasıyla neye ihtiyacı olduğu konusunda uyarıyor. Onlarında isteme şekli böyle.. Canım yumurtlamam normalde 21-22. günlerimde 35-36 günde bir oluyorum reglimi çünkü ama ben 14. gün başlıyorum bu perşembe yani. İki gün ara vererek olacak ilk günlerde sonra gün aşırıya döneceğim. Ovulasyon testi de aldım onu da perşembe yapmaya başlıcam. Hayırlısı bakalım. Ara kanamam olacak diye ödüm kopuyor bu ayda bir ıslaklık hissetsem hemen lavaboya koşuyorum akıntım fazla bu ay. Ama bu iyi birşey bence. Arkasında yumurtlama akıntısı geleceğinin sinyalini veriyor. Dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlarım..

kitaptan bende sipariş verdim 10 güne kadar elinize geçecek yazdı bakalım önce seda ya gelecem ertesi gün nurtenle bana inşallah beklediğimize değer

10 gün sonra mı dediler sana eşim vermedi bana bu bilgiyi bende neden gelmedi ki acaba diyordum normal o zaman daha gelmemesi. Ben birinin parasını vereceğim mecburen. Ama olsun bulunsun boşver. Hepinizi iyi kandiller.. Çiğdoşum senin içinde hayırlara vesile olsun bitanemm... Sağlıkla al bebeğini kucağına İnşallahh...

sedacığım sen gün aşırı çalış canım en mantıklısı öyle çift çizgiyi görünce sürekli çalış bebek kafasına göre takılıyo hayatım ilişkiden sonra 1 saat falan kalkma yat dinlen ancak rahme ilerliyomuş spermler allahım inşallah gelir meleğin çok güzel duygular sende yaşarsın umarım biran önce

kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr bu arada sevgililer gününüzde kutlu olsun öpüyorum hepiniziiiii

sedacığım sen gün aşırı çalış canım en mantıklısı öyle çift çizgiyi görünce sürekli çalış bebek kafasına göre takılıyo hayatım ilişkiden sonra 1 saat falan kalkma yat dinlen ancak rahme ilerliyomuş spermler allahım inşallah gelir meleğin çok güzel duygular sende yaşarsın umarım biran önce

Canım sadece perşembeden sonra iki gün ara vercem sonra gün aşırı olacak zaten. Ama koyu çıktığında günde iki kere de olabilir belki. Tamam 1 saat yatarım canım. Genelde ilk çalışmamız olduğu zaman yarım saat yatmıştım ayaklarmı kaldırıp ama biri de bana ayakları kendine çekerek yatmanın daha iyi olduğunu söylemişti bakalım hayırlısı.. Seninde kandilin ve sevgililer günün lutlu olsun canım. Artık gün sayıyorsun nasılsın iyimisin yalnız mısın kimse geldi mi yanına..

kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr bu arada sevgililer gününüzde kutlu olsun öpüyorum hepiniziiiii

canım senınde mubarek olsun..sevgılıler gunun kutlu olsunn...

snınde az kalmıs....bebegın kollarına gelır yakında...saglıkla ınşallah canımm...:49:

Ya dimii zaten uyumuyoe diyorsun ama uyuyan bebeklerde 2 saatte bir uyandırılıyormuş ya o yüzden sordum. Bende uyanmazsa kıyamam sanki gibime geliyor ama aslında bebekler yönlendiriyor sizi galiba ağlamasıyla neye ihtiyacı olduğu konusunda uyarıyor. Onlarında isteme şekli böyle.. Canım yumurtlamam normalde 21-22. günlerimde 35-36 günde bir oluyorum reglimi çünkü ama ben 14. gün başlıyorum bu perşembe yani. İki gün ara vererek olacak ilk günlerde sonra gün aşırıya döneceğim. Ovulasyon testi de aldım onu da perşembe yapmaya başlıcam. Hayırlısı bakalım. Ara kanamam olacak diye ödüm kopuyor bu ayda bir ıslaklık hissetsem hemen lavaboya koşuyorum akıntım fazla bu ay. Ama bu iyi birşey bence. Arkasında yumurtlama akıntısı geleceğinin sinyalini veriyor. Dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlarım..
sedoşum hadı hayırlısı olsun...
calısmaların baslıycak az kaldı...test kullanmaya yenı mı baslıyorsun..yap bakalaım testı...bızede haber ver..yumurtlamanı bılıyor mu bu testler şimdi sedoşşumm....

cnım nasıl gecıyor hamılelık.bulantın vs.varmı...kaç haftalık oldunuz canımm..

sedoşum hadı hayırlısı olsun...
calısmaların baslıycak az kaldı...test kullanmaya yenı mı baslıyorsun..yap bakalaım testı...bızede haber ver..yumurtlamanı bılıyor mu bu testler şimdi sedoşşumm....

yeni başlıcam canım hiç yapmadım Çiğdem tavsiye etti o da böyle hamile kalmış ikisinde de perşembe günü başlıcam ama daha geç aslında yumurtlama günüm. Bu testlerde yumurtlama olacağı zaman gebelik testi gibi koyu çift çizgi çıkıyor. Lsh hormonuna duyarlı bu testler. Ama korkuyorum çünkü bende yine kahverengi akıntılar başları yine ara kanama durumum olabilir endişeliyim. Beklemedeyim inşallah öyle birşey olmaz..

Kızlar benim yinr ara kanamam geldi. Yine geçen ay olduğu gibi 11. gün.. Yine çok fazla. Normal reglimin miktarı az gelmişti bu baya fazla aynen regli gibi geliyor. İnşallah geçen ay olduğu gibi bu ayda yumurtlamam olur. Geçen sefer yumurtlama akıntım gelmişti geç te olsa. Ovulasyon testlerimde var normalde yarın başlıcaktım ama 10 gün ara veriyorum öyle başlıcam. Zaten 3-4 gün kanamam sürer. Tutmazsa da reglimin 3. günü hormona gidicem hayırlısı artık napalımm.. Çok enteresan ki çalışma dolmadığı aylarda hiçbir sorunum yokken tıkır tıkır reglimi olurken hamile kalma fikriyle beraber iki aydır ara kanamalarla başım dertte Allah'tan hayırlısı diyorum ne diyim başka..

Kızlar benim yinr ara kanamam geldi. Yine geçen ay olduğu gibi 11. gün.. Yine çok fazla. Normal reglimin miktarı az gelmişti bu baya fazla aynen regli gibi geliyor. İnşallah geçen ay olduğu gibi bu ayda yumurtlamam olur. Geçen sefer yumurtlama akıntım gelmişti geç te olsa. Ovulasyon testlerimde var normalde yarın başlıcaktım ama 10 gün ara veriyorum öyle başlıcam. Zaten 3-4 gün kanamam sürer. Tutmazsa da reglimin 3. günü hormona gidicem hayırlısı artık napalımm.. Çok enteresan ki çalışma dolmadığı aylarda hiçbir sorunum yokken tıkır tıkır reglimi olurken hamile kalma fikriyle beraber iki aydır ara kanamalarla başım dertte Allah'tan hayırlısı diyorum ne diyim başka..
allah allah..sen olmasın ara kanma dıye dusununce oluyor galıba...
çok ılgınc seda...
psıkolajık oluyor bellı kı...
canım doktor ne dıyor...yumurtlaman hangı gunlere gelır o zaman...

Back
X