Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar..topiği çok zor buldum, site çok değişmiş, çok karışık...nasılsınız, neler yapıyorsınız, bebişleriniz nasıl...?

çiğdem hamileymiş sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Rabbim hakkımızda hayırlısını bilendir,annesine babasına hayırlı evlat olucak inşallah, darısı bizim başımıza..

seda sende benim gibi hala beklemedesin anladığım kadarıyla, bu nazlı kuzular bizi yordular sankim...tez zamanda kucaklarımız dolar inşallah...

olcim bebişinin doğmasına az kalmış, takvimine göre..evdesindir artık, istirahate çekilmişsindir, çok öpüyorum seni...:23:

gülerim, nurtenim, öznurum, sevalim sizler neler yapıyorsunuz,kuzularınız nasıl, bebişleriniz çok değerli onların kıymetini bilin,Allah'ın size bahşettiği lütuf tur onlar , Rabbim hepsinin bahtını açık etsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah...fırsat buldukça okuyacağım geçmişi, bebişlerle neler yapmışsınız, neler yaşamışsınız merak ettim...

kadriyem nasıl, topiğe girmiyordu önceden, haberiniz varmı ondan, bebişine kavuştumu?

nilümmm senide çok özledim, gece sohbetlerimizi özledim bacım..iyisindir inşallah...

allah allah..sen olmasın ara kanma dıye dusununce oluyor galıba...
çok ılgınc seda...
psıkolajık oluyor bellı kı...
canım doktor ne dıyor...yumurtlaman hangı gunlere gelır o zaman...

Canım bilmiyorum ilk olduğunda hiç aklımdan geçmiyordu çünkü klomen kullanınca iki ay düzene girmişti hiç ara kanama olmuyordu tıkır tıkır 35 günde oluyordum yumurtlamamı da hissediyordum ama nasıl ki çalışmaara başlıcaz dedik başladı yine. Hadi o zaman herşey üst üste geldi annemin operasyonu, arkadaşla tartışmam felan ona yorduk ama bu ayda yine 11. gün gelnce pek psikolojiyle alakası olmadığını düşündüm. Gerçi dün de moralim bozuktu. Çok ağladm ama akıntılarım gemeye başlamıştı ondan önce de kahverengi olarak başlamıştı. Kaynanam bi takım vermişti bana bileklik, küpe ve yüzükten oluşuyordu. Küçük altın ortasında zümrüt taşı vardı. Haftasonu kaynanamlar geldiğinde küpeleri taktım ama yüüzk gözüme ilişmedi takı kutumda. Bazen çıkarıp bir yerlere koyarım ama bellidir yerleri hep dün aklıma takıldı aradım taradım yüzük yok. Bileklik kopmuştu çantamın gözünde ama yüzük yok. Ortalığı talan ettim bulamadım. Ona çok sinirim bozuldu ama ondna olduğunu hiç sanmuyorum çalışmalara başlamadan öncede moralim bozulurdu ama hiç olmazdı. Yumurtlamam karışık biraz. Regli olmam gerekn zamanda yumurtlama akıntım gelmeye başlıyor ara kanama olunca yani geçen ay öyle oldu. onun bir hafta sonrası yumurtluyorum çünkü bu ay reglimi olduğumda hesapladım 14. gün öncesini o zamana denk geliyordu. Ben 10 gün sonra testleri yapmaya başlıcam yumurtlama akıntımı da takip edicem akıntı başlayınca başlıcaz. Testler yumurtladığıım gösterip kaybolana kadar devam edicez tabi yumurtlamam olursa işte böyle...

seda sende benim gibi hala beklemedesin anladığım kadarıyla, bu nazlı kuzular bizi yordular sankim...tez zamanda kucaklarımız dolar inşallah...

Canım nasılsın yoktun ne zamandır ortalarda neler yapıyorsun. Ben zaten ara vermiştim temmuzdan sonra yeni çalışmara başladım ama geçen ay başladığımız zaman ara kanamam oldu yumurtlama gitti bu ay derken reglimi beklediğim günlerde yumurtlama akıntım geldi değerlendirdik ama akıntı geldşkten bir hafta sonra yumurtlamışım sanırım reglim oan göre geldi çünkü. Hadi bu ay derken yine dün ara kanamam oldu ovulasyon testleri de aldım. Takip edicem ona göre geçen ay ki gibi yumurtlamam olursa değeldiricez hayırlısı ama reglim gelirse soktora gidip tahlilleri yaptırıcam. Öyle işte...

Canım nasılsın yoktun ne zamandır ortalarda neler yapıyorsun. Ben zaten ara vermiştim temmuzdan sonra yeni çalışmara başladım ama geçen ay başladığımız zaman ara kanamam oldu yumurtlama gitti bu ay derken reglimi beklediğim günlerde yumurtlama akıntım geldi değerlendirdik ama akıntı geldşkten bir hafta sonra yumurtlamışım sanırım reglim oan göre geldi çünkü. Hadi bu ay derken yine dün ara kanamam oldu ovulasyon testleri de aldım. Takip edicem ona göre geçen ay ki gibi yumurtlamam olursa değeldiricez hayırlısı ama reglim gelirse doktora gidip tahlilleri yaptırıcam. Öyle işte...

Anladım canım. Peki gece uyuduktan sonra aralarda uyandırıp emziriyorsunuz yani uyurken gece aralarda emmesi gerekiyor mu herkes bu konuda ayrılmış durumda bazısı emzirilir bazısı emzirilmez uyuması bozulmaz yoksa sürekli gece kalkar acıkıp diyorlar hangisi doğru ki...
kız seda demek baladın uvulosyon testlerine :52: hadi bakalım hayırlısı
bak çok kafaya tıkıyon ondan geliyo nu ara kanamalar:20:
gerçi takmamakta elde değilya.. anlıyorum seni..

kızçem önceden geceleri gündüzki düzenine devam ediyodu. gecede 2saatte bir kalkıyodu altını felenda değiştiriyodum.. "1.5aylık olunca teyzem gece çocuğun altını alma emzirme de, mızmızlanırsa ışığı açmadan bebişiği hafif salla uyur o" dedi.. ilk önceleri çok oldu ama şimdi çok şükür gece uyuyoruz.. uyuyoruz derken 12de yatıp 4buçukta kalkıyoruz ama olsun inanki okadaruykuya bile razıyım.. yat kalklar çok zor.. zaten ilk zamanlarda(gerçi şimdi bile) hafif mıkırdansa hemen fırlıyorum ayağa "aman kusmasın etmesin diye" uykusunda kusarsa boğulur diye çok korkuyorum.. gerçi iyice hareketlendi kurtarır kendini ama yine benim içim rahat olmuyo arada geceleri kalkıp kalkıp bakıyom..
ilk aylar çok zordu gece gündüz sürekli böyledik:84: gözlerimi kapatsam ağlayan bi cemre görüyodum..:9:

sen teste devam et.. ben inanıyorum gelecek seninde kızçen....
kız seda.. allahmı söyletti ne:66:

slm kızlar..topiği çok zor buldum, site çok değişmiş, çok karışık...nasılsınız, neler yapıyorsınız, bebişleriniz nasıl...?

canannnnnnnn
hoşgeldiiiiinnnnn:119:
çok özledim seni bacım gelbi sarılam öpem... :38:

kızlarrrr bu akşam muhteşem 100yy var...
seyrediyonuzmu hüremle sülümanı...:73:

kız olcayyy
nediyon... nasılsın... ağrın varmı.. bak bi iş yapma sakın gebertirim.. dinlen..
annen nezaman gelcek yanına...

aklım hep sende.. doğum şeklin kesinleştimi.. allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..dualrım seninle..

Canancım hoşgeldin canım nerelerdesin hiç uğramıyosun topiğe kadriye nilüfer bilge ve sen bizleri unuttunuz

kızçem önceden geceleri gündüzki düzenine devam ediyodu. gecede 2saatte bir kalkıyodu altını felenda değiştiriyodum.. "1.5aylık olunca teyzem gece çocuğun altını alma emzirme de, mızmızlanırsa ışığı açmadan bebişiği hafif salla uyur o" dedi.. ilk önceleri çok oldu ama şimdi çok şükür gece uyuyoruz.. uyuyoruz derken 12de yatıp 4buçukta kalkıyoruz ama olsun inanki okadaruykuya bile razıyım.. yat kalklar çok zor.. zaten ilk zamanlarda(gerçi şimdi bile) hafif mıkırdansa hemen fırlıyorum ayağa "aman kusmasın etmesin diye" uykusunda kusarsa boğulur diye çok korkuyorum.. gerçi iyice hareketlendi kurtarır kendini ama yine benim içim rahat olmuyo arada geceleri kalkıp kalkıp bakıyom..
ilk aylar çok zordu gece gündüz sürekli böyledik:84: gözlerimi kapatsam ağlayan bi cemre görüyodum..:9:

ahh canım aahh. Ben ovulasyonlara başlayamadan dün ara kanamam geldi hemi de nasıl ama kafama takmıyorum geçen ay ara kanama geldiğinden sonra 3 hafta kadar zaman geçip yumurtlama akıntım gelmişti şimdide gelecek inanıyorum olacak yumurtlamam Allah'ın izniyle. Kanama olduğu için yapmadım. Bi 10 gün sonra başlıcam zaten akıntı geldikten sonra da bir hafta içinde yumurtlama gerçekleşiyor. Ben erken başlıcam ama testleri yapmaya. Canım valla Allah söyletti galiba ama inanır mısın bizimde dilimize hep kız diye geliyor hiç erkeği düşünmüyoruz. Olsunda kız erkek önemli değil. Ay muhteşem yüzyıldaki Hürrem'in bebeği ne şekerdi ya bittim. O bebek gerçekten yeni doğmuş bebekmiş bölüm başına 500 tl alıyormuş. Nasılda gülüyordu yaa... Hayatım demek sen 1.5 aydan sonra emzirmedim aslında en iyisi ona şimdi uyku lazım uykuyla besleniyor çocuklar ayırca alıştırdıkça uyku düzeni bir türlü oturmuyor küçükken alışmazsa kalkmamaya sonra hiç uyumaz hep mama ister. 4 ten sonra kalkıyomuşsun ama olsun uyuyorsun ya.. Sütün bol geliyor mu. Bir de yatağınıza alıyor musunuz hiç.

Canım bilmiyorum ilk olduğunda hiç aklımdan geçmiyordu çünkü klomen kullanınca iki ay düzene girmişti hiç ara kanama olmuyordu tıkır tıkır 35 günde oluyordum yumurtlamamı da hissediyordum ama nasıl ki çalışmaara başlıcaz dedik başladı yine. Hadi o zaman herşey üst üste geldi annemin operasyonu, arkadaşla tartışmam felan ona yorduk ama bu ayda yine 11. gün gelnce pek psikolojiyle alakası olmadığını düşündüm. Gerçi dün de moralim bozuktu. Çok ağladm ama akıntılarım gemeye başlamıştı ondan önce de kahverengi olarak başlamıştı. Kaynanam bi takım vermişti bana bileklik, küpe ve yüzükten oluşuyordu. Küçük altın ortasında zümrüt taşı vardı. Haftasonu kaynanamlar geldiğinde küpeleri taktım ama yüüzk gözüme ilişmedi takı kutumda. Bazen çıkarıp bir yerlere koyarım ama bellidir yerleri hep dün aklıma takıldı aradım taradım yüzük yok. Bileklik kopmuştu çantamın gözünde ama yüzük yok. Ortalığı talan ettim bulamadım. Ona çok sinirim bozuldu ama ondna olduğunu hiç sanmuyorum çalışmalara başlamadan öncede moralim bozulurdu ama hiç olmazdı. Yumurtlamam karışık biraz. Regli olmam gerekn zamanda yumurtlama akıntım gelmeye başlıyor ara kanama olunca yani geçen ay öyle oldu. onun bir hafta sonrası yumurtluyorum çünkü bu ay reglimi olduğumda hesapladım 14. gün öncesini o zamana denk geliyordu. Ben 10 gün sonra testleri yapmaya başlıcam yumurtlama akıntımı da takip edicem akıntı başlayınca başlıcaz. Testler yumurtladığıım gösterip kaybolana kadar devam edicez tabi yumurtlamam olursa işte böyle...
canım benım..sıkma canını..aglama oyle bakayımm...
bende sen gıbı nereye koyarım bulamam..park yatagın uzerınde kocaman oyuncak donence vardı...onu kaldırdım 3 hafta once...
butun evı aradım yok..bulamıyorum koydugum yerı..öyle kuçuk bırseyde degıl...1,5 metre vardır..çekyat altlarına baza altlarına ve gardolaplara baktım..olabılecek heryere baktım yok..kocam dıyorkı " beek buyuyunce bulursun artık"":26:

napayım ya..koca seyı bulamıyorm evde..kendı koydugum yerı yanıı düşün...
bulursun kuzum ..elıne gecer yakında..uzme kendını...

kızlarrrr bu akşam muhteşem 100yy var...
seyrediyonuzmu hüremle sülümanı...:73:

yok anam nırde...unuttum dızılerı ben..
oglanları uyutmaya calısıyorum ben o saatlerde..sonrad kafayı vurup yatıyorum..gece 4 den sonra uyumuyorum cunku...
senın uykular nasıl..bebek uyuyormu canım...

olcim bebişinin doğmasına az kalmış, takvimine göre..evdesindir artık, istirahate çekilmişsindir, çok öpüyorum seni...:23:

gülerim, nurtenim, öznurum, sevalim sizler neler yapıyorsunuz,kuzularınız nasıl, bebişleriniz çok değerli onların kıymetini bilin,Allah'ın size bahşettiği lütuf tur onlar , Rabbim hepsinin bahtını açık etsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah...fırsat buldukça okuyacağım geçmişi, bebişlerle neler yapmışsınız, neler yaşamışsınız merak ettim...

kadriyem nasıl, topiğe girmiyordu önceden, haberiniz varmı ondan, bebişine kavuştumu?

nilümmm senide çok özledim, gece sohbetlerimizi özledim bacım..iyisindir inşallah...

cicim bizler iyiyiz çok şükür.dediğin gibi bebeklerle geçiyo zaman.sen neler yaptın asıl anlatmamışsın hiç.gel topiğimize artık anlat sen cde canım yaaa,özledik seni hem merak da ettik.

canannnnnnnn
hoşgeldiiiiinnnnn:119:
çok özledim seni bacım gelbi sarılam öpem... :38:

canımsın yaa :38: yerim ben senin kızçeni..bende sizleri çok özledim..

Canancım hoşgeldin canım nerelerdesin hiç uğramıyosun topiğe kadriye nilüfer bilge ve sen bizleri unuttunuz

canım benim hoşbulduk, oğluşun kocaman olmuş kudretim ya maaşallah, Allah'a emanet...sen nasılsın nasıl geçiyor günleriniz oğluşun nasıl?

cicim bizler iyiyiz çok şükür.dediğin gibi bebeklerle geçiyo zaman.sen neler yaptın asıl anlatmamışsın hiç.gel topiğimize artık anlat sen cde canım yaaa,özledik seni hem merak da ettik.

öznurum iyiyim napiyim, sizi unutmadım sadece kk dan uzak kalmak istedim biraz,psikolojik olarak çokta iyi geldi..ama sizleri özlemişim çok..

Canım nasılsın yoktun ne zamandır ortalarda neler yapıyorsun. Ben zaten ara vermiştim temmuzdan sonra yeni çalışmara başladım ama geçen ay başladığımız zaman ara kanamam oldu yumurtlama gitti bu ay derken reglimi beklediğim günlerde yumurtlama akıntım geldi değerlendirdik ama akıntı geldşkten bir hafta sonra yumurtlamışım sanırım reglim oan göre geldi çünkü. Hadi bu ay derken yine dün ara kanamam oldu ovulasyon testleri de aldım. Takip edicem ona göre geçen ay ki gibi yumurtlamam olursa değeldiricez hayırlısı ama reglim gelirse doktora gidip tahlilleri yaptırıcam. Öyle işte...

anladım canım, rabbim tez zamanda kavuştursun seni kuzuna inşallah..Allah yardımcımız olsun.amin.

kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin.. gülerim bu konuda senden destek alıcam bol bol..öptüm hepinizi..:16:

kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin.. gülerim bu konuda senden destek alıcam bol bol..öptüm hepinizi..:16:

Canım hayırlı olsun. İnşallah gelir bebeğin.. Psikolojini yüksek tut ve olacağına inan. Biliyorsun inanmak başarmanın yarısıdır. Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Yakında senden de haberler gelecek İnşallah...:nazar:

Back
X