Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canancım bitanem aklım ve dualrım hep senle.. bu cuma günün hürmetine hayırlı haberlerle dönersin inşlh..
içimden bi ses haberlerin iyi olucağını söylüyo.. bakalım hayırlısı...:49:

çok sağolun kızlar şimdi daha iyiyim.. size enson msj attığım gece dahada sıtmalandım +ateşimde 38.5lara çıkınca acile gittik bi dünya iğne verdiler.. şimdi daha iyiyim çok şükür..

kız seda çok geçmiş olsuuun kocişine... taş çok zor.. naptınız.. nasıl geçti operasyon.. eşin nasıl şimdi.. önce sağlık kuşum.. siz sağlıklı olunki gelecek bebişinize daha iyi bakın dimi:55:

kız dilek misafirmi gelceeekk.. evde nevarsa vede daha doğrusu neyin yapması daha kolaysa onu yap.. senin küçük bebişin var hemde 2tane kimsecikler sana heeeç bişey diyemez.. bişeyler tabakta olsunda boşver.. edizin uyku saatinde neyi yetiştirebiliyosan onu yap.. benim çoğu poğacalar hep yanık çıktı misafire:9: diyorum kusura bakmayın kızçemle ilgilenirken yakmışım..
hahahhahahaah
olsun yesınler yanık manıkk..
canım kaynanam yapıyormus ıkramlıkları
gelen mısafırler arkadasları
beraber gelcekler zatiiii
10 kısı rahat vardır
ben ve emır 4 gundur feciii grıp olduk
çok terlıyoruz ıkımızde
bugun burnumuzun akması yavasladı
şıpşıp damıyordu
gecelerı burun sılmekte uyumadım vallahıııı...
gulerımmmmmm...nassın kuşummm...
ikincı bebegı ne zaman yapcan...

hahahhahahaah
olsun yesınler yanık manıkk..
canım kaynanam yapıyormus ıkramlıkları
gelen mısafırler arkadasları
beraber gelcekler zatiiii
10 kısı rahat vardır
ben ve emır 4 gundur feciii grıp olduk
çok terlıyoruz ıkımızde
bugun burnumuzun akması yavasladı
şıpşıp damıyordu
gecelerı burun sılmekte uyumadım vallahıııı...
gulerımmmmmm...nassın kuşummm...
ikincı bebegı ne zaman yapcan...

canım bende bir saat önce yazmıştım sana ama gönderemedim sitede sorun oldu. İyi çözülmüş iş ehh yapıversin madem kendi arkadaşları biliyor da senin ne kadar yoğun olduğunu belki hiç yapmamazlık olmasın diye ilave bir iki birşey katarsın. Bende grip olcam diye ödüm kopuyor sınav var 2 hafta sonra her hapşırığa aman hasta olmıyım diyorum ilaçta almak istemiyorum benim iş belli olana kadar. Dikkat edin aman..

Dilekçiğim bende sana yazmaya çalışıyordum sorun oldu sitede. Eh çözülmüş sorun madem kendi arkadaşları geliyoe yaprın kensisi sen zaten yoğunsun. Belki bir iki ilave yaparsın. Aman dikkat edin kendinize ben grip olcam diye ödüm kopuyor. Sınava 2 hafta kaldı biraz hapşırsa aman hasta olmıyımm diyorum. İlaçta alamıyorum benim iş belli olmadan..

Gülerciğim çok geçmiş olsun sana da canımm.. Çok dikkat et kendine ilaçlarını kullan. Biz de dr gittik kırılmaya gerek yok şu anda dedi dr böbreğin işlevi yerindeymiş sorun yokmuş ağrıda yok deyince bol su ve limon suyu iç ve 3 ayda bir kontrole gel dedi öyle yanii.. Benimde bir sağ ama en fazla solda ağrım ve ağrıdan çok hassiyetim var hani midemiz guruldar da bir ses ve hareket olur ya birşey hareket ediyormuş gibi aynen öyle kaburgalarımın altında birşeyler oluyor. Ama hamilelik düşük ihtimal olduğunu için sanmıyorum.

Canan'dab hala haber yok yaa heyecanla açtım ama daha gelmemiş ne oldu ki sonuç acaba öğrenmiş olması gerelirdi şimdiye kadar ay çatlıcam valla bana var gibi geliyor ama inşallah da vardır.. İnşallah güzel haberlerle gelir. Ayy ben hamile olsam direk girer burada söylerim herhalde. Şimdi ders çalışmaya odaya gitcem geldiğimde Canan'ın güzel haberini almış olurum İnşallahh...

kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :49: :49::49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ayyy kızz şimdi yazdım gönderdimmm ben yazana kadar sen girmiş yazmışsınn.. Aklım sendeydi valla... Dedim ders çalışana kadar o da gelir heralde.. Çok sevindim canımm.. Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin İnşallah. Hayırlı uğurlu olsun eşininde seninde gözünüz aydın biliyorduk zaten tutacağınıı.. Hadii şimdi halay zamanıııı :64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar:

gülerim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine kızçenin sana ihtiyacı var..hakkını helal et son konturunu de ben yedim..çok öptüm sizi...

Ayyy kızz şimdi yazdım gönderdimmm ben yazana kadar sen girmiş yazmışsınn.. Aklım sendeydi valla... Dedim ders çalışana kadar o da gelir heralde.. Çok sevindim canımm.. Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin İnşallah. Hayırlı uğurlu olsun eşininde seninde gözünüz aydın biliyorduk zaten tutacağınıı.. Hadii şimdi halay zamanıııı :64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sağol sedacım, Allah razı olsun..darısı senin başına olsun artık..mübarek günde transferim oldu, yine mübarek günde sonucumu aldım, hayırlarla gelsin yavrum inşallah...rabbim devamını görmeyi nasip etsin...

sedacım eşine de çok geçmiş olsun, kaza üstünede böbrek rahatsızlığı,Allah şifa versin,gelmiş geçmiş olsun inş.öptümmm

kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :49: :49::49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh allah analı babalı büyütsün çok güzel ya ben zaten olacağından emindim darısı seda nilüfer kadriyenin ve tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:canancım bundan sonra kendine herzamankinden daha dikkat etmen lazım artık tecrübeli anneler olarak sana bilgi verebiliriz :9::9::9:

ay durun oynamak geldi içimden ohhhhhhhhh :64: :64: :64: :64::64::64::64::64::64::64: :64::64: :64: canacımın halayınıda çekelim kızlar hadi piste

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh allah analı babalı büyütsün çok güzel ya ben zaten olacağından emindim darısı seda nilüfer kadriyenin ve tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:canancım bundan sonra kendine herzamankinden daha dikkat etmen lazım artık tecrübeli anneler olarak sana bilgi verebiliriz :9::9::9:

ay durun oynamak geldi içimden ohhhhhhhhh :64: :64: :64: :64::64::64::64::64::64::64: :64::64: :64: canacımın halayınıda çekelim kızlar hadi piste

ayyy çok sağol cnm ya iyi dileklerin için, rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin inşallah...:49: :49: :nazar: :nazar: çok öpüyorum seni ve oğluşunu...

ayyy çok sağol cnm ya iyi dileklerin için, rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin inşallah...:49: :49: :nazar: :nazar: çok öpüyorum seni ve oğluşunu...

canommmmmmmmmm çok sevindim bitanem allah tamamına erdirsin ay yavrum benim kıyamam sana sizde çiğdoşla yaparsınız gebelik takibini sedaDA gelir yakında aranıza oh süper olur kızı uyutabilirsem birazdan gelip yaşadıklarımı anlatacağım kızlarrrr

çok sağol sedacım, Allah razı olsun..darısı senin başına olsun artık..mübarek günde transferim oldu, yine mübarek günde sonucumu aldım, hayırlarla gelsin yavrum inşallah...rabbim devamını görmeyi nasip etsin...

sağol canım İnşallah.. Allah istedi ve oldu. Bundan sonra çok dikkat et kendine. ağır işler yapma kendini yorma kıymetli bir bebek karnındaki ne zorlukla ulaştın. Geçmiş olsun dileklerin içinde sağol canımm... İnşallah en kısa zamanda bende güzel haberler veririm herhalde bende ama bayrağı en son akan ben olacağım galbaa..

kızlar doğum hikayemi ancak yazabiliyorum kusura bakmayın bebekleri olanlar anlıyodur perşembe günü sezeryan için gittik tabi ben 1 hafta önceden hep uykusuzdum ne olacak ne bitecek diye gün geldi çattı sabak duşumu alıp erkenden hastaneye gittik sonda falan derken bi baktım ameliyathanedeyim belden iğneyi vurdular sözde epudral ama ben uyudum sadece bebeğin çıktığı zaman doktor ne kadar güzel kızın bak dedi ay dedim ne kadar güzel kız doğurmuşum birde bebeğimi bana öptürdüler geri kalan hiçbişey yok bende film kopmuş neyse odaya geldim ama sezeryan çok zormuş ya o ağrılarla kızımı çok fazla emziremedim haliyle sütte gelmedi çok fazla sarılık olduk çok sükür ucuz atlattık hastanede falan yatmadık ama insanın kendi evladının hasta olması çok zormuş bi baktım ki meleğim o kadar güzel ki yada bana öyle geliyo ay çok güzel bişey kızlar sonra ben alerji oldum hap merhem hiç fayda etmedi iğne verdi bugün doktor bütün vücudum kabardıAllah neleğini bekleyen herkese en kıza zamanda bu duyguları yaşatsın eylül nil 3600gr 50 santim doğdu fakat sarılık tan 3200e düştü çok şükür şimdi iyiyizbende iyileşsem sorun kalmayacak hepinizi çok öpüyorum girmeye çalışacağım

kızlar doğum hikayemi ancak yazabiliyorum kusura bakmayın bebekleri olanlar anlıyodur perşembe günü sezeryan için gittik tabi ben 1 hafta önceden hep uykusuzdum ne olacak ne bitecek diye gün geldi çattı sabak duşumu alıp erkenden hastaneye gittik sonda falan derken bi baktım ameliyathanedeyim belden iğneyi vurdular sözde epudral ama ben uyudum sadece bebeğin çıktığı zaman doktor ne kadar güzel kızın bak dedi ay dedim ne kadar güzel kız doğurmuşum birde bebeğimi bana öptürdüler geri kalan hiçbişey yok bende film kopmuş neyse odaya geldim ama sezeryan çok zormuş ya o ağrılarla kızımı çok fazla emziremedim haliyle sütte gelmedi çok fazla sarılık olduk çok sükür ucuz atlattık hastanede falan yatmadık ama insanın kendi evladının hasta olması çok zormuş bi baktım ki meleğim o kadar güzel ki yada bana öyle geliyo ay çok güzel bişey kızlar sonra ben alerji oldum hap merhem hiç fayda etmedi iğne verdi bugün doktor bütün vücudum kabardıAllah neleğini bekleyen herkese en kıza zamanda bu duyguları yaşatsın eylül nil 3600gr 50 santim doğdu fakat sarılık tan 3200e düştü çok şükür şimdi iyiyizbende iyileşsem sorun kalmayacak hepinizi çok öpüyorum girmeye çalışacağım

canım tekrar gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün gerçekten çok güzel kızın. Geçmiş olsun ayrıca ucuz atlatmışsınz ya gelmiş geçmiş bir daha inşallah birşey olmaz bebişine. Alerjinin sebebi neymiş canım.. Var mıydı özel olarak alerjik olduğun birşey. İnşallah bir an önce iyileşirsin. Eminim ki çok güzel bir duygudur Allah sizi bebeğinizden ayırmasın..

Bu arada kızlar ovulasyonda çift çizgiyği gördüğümden beri yarın bir hafta olacak. Sol tarafımda acayip şeyler oluyor hissediyorum ama çok erken olduğu içinde bir yorum yapamıyorum. Ara ara rahatsız edici sancı giriyor ama kısa sürüyor ancak sürekli hassas durumda. Birde böyle kalp atışı gibi sesler oluyor pıt pıt diye hani nasıl mide guruldırken yada sinrim yaparken bir hareket olur öyle hareket oluyor ama daha çok atmalar oluyor. Akşamda yine ağrımın olduğu soldaki göğsüme çok kısa sancı girip geçiyor ama çok kısa. Bu ay sağdan yumurtladım ben hep yumurtlama döneminde o tarafta ağrım vardı ama bu ağrılar hassasiyet solda oluyor kendini hep hissettiriyor bakalım hayırlısı..

ayyyyyyyyyyyyyyy
ben tahmın etmıstım..hatta yazmıstım...adet agrıları olup olup gecınce hamılelık kesınn...

allah analı babalı buyutsun hayırlı olsun..maşallah kızına kılosu boyu çok ıyı...

Bu arada kızlar ovulasyonda çift çizgiyği gördüğümden beri yarın bir hafta olacak. Sol tarafımda acayip şeyler oluyor hissediyorum ama çok erken olduğu içinde bir yorum yapamıyorum. Ara ara rahatsız edici sancı giriyor ama kısa sürüyor ancak sürekli hassas durumda. Birde böyle kalp atışı gibi sesler oluyor pıt pıt diye hani nasıl mide guruldırken yada sinrim yaparken bir hareket olur öyle hareket oluyor ama daha çok atmalar oluyor. Akşamda yine ağrımın olduğu soldaki göğsüme çok kısa sancı girip geçiyor ama çok kısa. Bu ay sağdan yumurtladım ben hep yumurtlama döneminde o tarafta ağrım vardı ama bu ağrılar hassasiyet solda oluyor kendini hep hissettiriyor bakalım hayırlısı..
ay hayırlısı..hadı bakalım..

canım tekrar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün meleğini çok geçmiş olsun ikinizede kilosu gayet iyi maşallah sarılıktan zayıfladı diye korkma bebekler doğumdan sonra kilosu düşermiş zaten şişlikler inince gerçek kilosu çıkıyo benim oğlanda 3680 gr doğmuştu topuk kanı için götürdük 3500 gr geldi hemşire bebekler doğduktan sonra şişlikleri gidince gerçek kilosu ortaya çıkıyo meraklanma canım ya bu arada sezeryan hakikaten çok zor ağrılar insanı mahvediyo çocukla fazla ilgilenemiyosun hele ben kafamı kaldırmakta çok zorlanıyodum boynum başım çok ağrıyodu

gülerim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine kızçenin sana ihtiyacı var..hakkını helal et son konturunu de ben yedim..çok öptüm sizi...

varsın giden ktr olsun.. yenisini alırım ben... hopaaaaa:62: cananım bebişi gelmişşşşşş:62:

:nazar::emir_bebek:
Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..
bak dinleniyosun gebertirim bak :20: artık sen bi annesin.. kendimizi fazla yormak yok bak hııııı:20:

sedoşum ben inanıyorum.. günün birinde ovulasyonda değil.. test çubuklarında görücen çift çizgiyi.. az kaldı.. :66:

:nazar: cananın bebişi olucakmışşş...:49:
çooook sevinçliyim:62: eşime bilem söyledim.. inan oda çok sevindi.. Allah tamamına erdirsin dedi.. tüp serüvenin zorluğunu bildiğimiz için bol bol dinlensin dedi.. progestoron hapı içiyon dimi...

haydiyin halayaaaaaaaa
yupiiii

bebik halayı varrr.. kudretim dur tutayım elinden.. hopaaa

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X