Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünde kimsecikler yokk

nerdesiniz kıslarrrrr

canancım mide bulantıların başladı mı
kendini çok yarma uzat bacaklarını yat

seda kıs çizgilerden ne haber eşine çok geçmiş olsun
çalışmalardan da geri kaldınız
dikkat ettimde senin her çalışma önce bişiler oluyo
en hayırlı zamanı kolluyo senin sıpa anlaşılan

güleriiimmm kıs maşallah o cemre ne tatalı olmuş annesi
bittim resimlerine

öznurcum konya nasıl
efe napıyo büyümüştür oda gel bi sesin çıkmıyo heç

sevalcim canım senin ahmet faruk pek tetlı annesiii
hele gs li kıyafetler varkenki hallerini bitiyorum onun

kudret canım naber
işe başlamışsın Allah sabır versin ne diyim
ilk zamanlar dahada bi zor oluyo sonra alışıyo insan
ama efeyi benim 3 aylıkken bırakmam daha iyi oldu babaneye halaya alıştı
şimdi ben el sallayıp öpüp çıkıyorum evden ağlamıyo onlar olunca
yabancılamıuyo küçükten alıştığından

dilek canım naber
2 tane küçük canavarla uğraşmak nasıl
aman benimki büyüdükce yaramazlaşıyo
seninkiler sakin mi yoruyolarmı seni

kadriye ile nilüfer unuttular bizi kıslar ya
hiç heber alanının görüşeniniz var mı

hadi kıslar bakın keke yaptım kurabiye yaptım
bide sıcak çay içeriz ohhhhhhhhhhh
hayde toplanın bakem

seda kıs çizgilerden ne haber eşine çok geçmiş olsun
çalışmalardan da geri kaldınız
dikkat ettimde senin her çalışma önce bişiler oluyo
en hayırlı zamanı kolluyo senin sıpa anlaşılan

valla hayatım daha çarşamba günü felan test yapmayı düşünüyorum ama ihtimal çok az aynen dediğin gibi çalışmalara başlamazken ne ara knama ne birşey her ay düzgün olurdum 35 günde bir de olsa düzenli olurdu ne zaman başladık başladı ara kanama hadi dedim ara kanama oluyor ama geçte olsa yumurtlama da oluyor sevindim bu seferde eşim rahatsızlandı. çizgileri gördük o gün ya da ertesi gün olması lazımdı olamadı perşembe olanla kaldık tutması çok ama ço zor çizgiler gördükten sonra 24 saat içinde yumurtladuysam spermde 72 saat dayandıysa olabilir bu da o kadar az ihtimal ki.. Ama Allah ol dedikten sonra olmayacak yok bekliyoruz bakalım..

evet senin bebiş aynen baba yaa hamiletken çok bakmışsın eşine ve çok seviyormuşsun öyle derler. Fotokopi gibiler Maşallah.

nuretcim bende ilk hafta çok üzülüyodum ama şimdi alıştık sayılır yinede çok özlüyorum en azından gözüm arkada değil babaannesi bakıyo ona alışık benimkide zaten sabah emzirip uyutup çıkıyorum öğlen 12 de geliyorum giderken yine emzirip uyutuyorum akşamda zaten uyuyunca 3 te felan uyanıyomuş maşallah bende 3,5 çıkıyorum süt iznine yani anlıycan gün boyu çok ayrı kalmıyorum çok şükür bu arada hafta sonu bebek arabası aldık bende ders çalışıyorum şu okulu bitirsem çok iyi olucak işte evde fırsat buldukça tabi kadir mert izin verirse kitaplarımı yırtıyo sürekli eski kitaplardan veriyorum almıyo illa elimdekini istiyo çook yaramaz vitrin camı mumluklarım habire kırıyo ne yapıcam bilmiyorum :41::41:

sağol cnm, inşallah biran önce geçer bu öksürük..bende karnımı tutup öksürüyorum bişi olmasın diye..

transfer günü duşumu aldım çıktım,10,30 da burda olun demişlerdi..biraz sıvı al dedilerdi..ben elimde şişe sürekli su içiyorum tabi..ben bi gittim bütün transfer olucaklar gitmişler, en sona biz kalmışız, neyseki bekliyorlardı onlarda :)saat 11.00 oldu bizi alan yok ben patlıcam, hemen koştum tuvalete,tutamadım daha fazla...ee tekrardan abdest tazeledim orda artık..saat 11.30 oldu ben yine fenalık geçiriyorum, wc ye gitmem lazım,tam bu sırada çağırdılar bizi..hemen giyinme odasına aldılar, geceliklerimizi giydik bekliyoruz,7 kişiyiz toplam..hemen bi hemşire buldum kapıdan dedim ben çok sıkışığım lavoboya gitsem olurmu diye sordum, yok dedi bekle hemen seni alıcam dedi önce Allah razı olsun..yattım masaya, karnıma dokyunamıyorum, bırak onu haraket edemiyorum..bir an önce olsun bitsin derdim yani...transfer anını falan pek hissetmedim muayene gibi bişiydi zaten, rahminin çok güzel bi yerine bıraktık embriyonu dediler..çok şükür dedim orda..hemen işlemi bitirince altıma bir hasta bezi koydular, bi ucuyla kapatıp genital bölgeyi, biz çıkıyoruz şimdi sen rahat bi şekilde wc ye gitmişin gibi tuvaletini yap dediler ayyy dünyalar benim oldu sanki, orda rahatladım..sonra yüz üstü sedyeye aldılar..3 saat dinlendikten sonra yolladılar eve...

test gününe gelincede, zaten evde test yapmıştım biliyorsun...olumlu olduğunu düşünüyorduk ama, garanti edemiyorduk..kan sonucunu görmeden içimiz rahat etmiyordu..kanımı verdim, sonucu almak için döndüğümüzde baktım benimle aynı gün transferi olanlardan 2 si oturuyor, meğer sonuçlarını öğrenmişler pozitifmiş, bi biz kalmışız..bize seslendiler, oturduk heyecanla bekliyoruz dicekleri şey için..tebrik ederiz gebesiniz dediler :49: :49: ÇOK ŞÜKÜR DEDİM ORDA..eşimle hastaneden çıkınca leyla gibiydik, yağmur başlamıştı, berekettir yağmur dedik, bebeğimiz bereketiyle ben geliyorum dedi bize... transferim cuma günü olmuştu, sonucuda cuma günü aldık..zaten akabinde bi telefon trafiğidir gitti gün boyunca, bizim aile biraz kalabalıktır, herkes haber bekliyor bizden..rabbime çok şükür olumlu haberi verebildik.. rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..

okudum. tüylerım dıken dıken oldu okurken..

nuretcim bende ilk hafta çok üzülüyodum ama şimdi alıştık sayılır yinede çok özlüyorum en azından gözüm arkada değil babaannesi bakıyo ona alışık benimkide zaten sabah emzirip uyutup çıkıyorum öğlen 12 de geliyorum giderken yine emzirip uyutuyorum akşamda zaten uyuyunca 3 te felan uyanıyomuş maşallah bende 3,5 çıkıyorum süt iznine yani anlıycan gün boyu çok ayrı kalmıyorum çok şükür bu arada hafta sonu bebek arabası aldık bende ders çalışıyorum şu okulu bitirsem çok iyi olucak işte evde fırsat buldukça tabi kadir mert izin verirse kitaplarımı yırtıyo sürekli eski kitaplardan veriyorum almıyo illa elimdekini istiyo çook yaramaz vitrin camı mumluklarım habire kırıyo ne yapıcam bilmiyorum :41::41:

oy canım..hareketlendımı evde ne cam kalır ne cerceve..zor gerçekten
benım emırı buyuturken bır seyım kalmadıydı...
sımdı ıkıncı kalanıda hallederse yandık bızde...

sedoşşş naptın kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sedoşşş naptın kuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım beklemedeyim hala göğüslerim şişti yani uçları. kasığımda hala ağrı var. Bir de çiğdeb demişti ki regline yakın ovulasyon yaparsan ve orada çift çizgiyi görürsen o da hamilelik demek ooluyor demişti. Şimdi kalan ovulasyonlarımdan yaptım 2. çizgi tam koyu değil ama belirgin bariz çizgi hatta yumurtlama hesaplarken bile böyle koyu çıkmamıştı bir tek yumurtlama günümde en koyu çıkmıştı regli olacak olsam hiç çizgi çıkmazdı yada çok silik çıkardı diyorum valla ovulasyon önümde bakıp bakıp duruyorum gebelik testi yapmaya cesaretim yok. Bir de normal de 4 saat idrar tutmak gerekiyor öyle bişi yapmadım o yüzden öğleden sonra yine tekrarlıcam ama asıl testi pazartesi yapmayı düşünüyorum yine de ovulasyonda böyle çıkması umut oldu benim için. Belki de daha tam idrar tutmadım diye böyle çıkmıştır tutarsam daha koyu çıkar bilemiyorum inşallah vardır..

Son düzenleme:
kıslarrrrr yetişiiiinnnn
adet olamadım 5 gün geçti korkudan test yapamıyoruuumm :18::18::18:

canım beklemedeyim hala göğüslerim şişti yani uçları. kasığımda hala ağrı var. Bir de çiğdeb demişti ki regline yakın ovulasyon yaparsan ve orada çift çizgiyi görürsen o da hamilelik demek ooluyor demişti. Şimdi kalan ovulasyonlarımdan yaptım 2. çizgi tam koyu değil ama belirgin bariz çizgi hatta yumurtlama hesaplarken bile böyle koyu çıkmamıştı bir tek yumurtlama günümde en koyu çıkmıştı regli olacak olsam hiç çizgi çıkmazdı yada çok silik çıkardı diyorum valla ovulasyon önümde bakıp bakıp duruyorum gebelik testi yapmaya cesaretim yok. Bir de normal de 4 saat idrar tutmak gerekiyor öyle bişi yapmadım o yüzden öğleden sonra yine tekrarlıcam ama asıl testi pazartesi yapmayı düşünüyorum yine de ovulasyonda böyle çıkması umut oldu benim için. Belki de daha tam idrar tutmadım diye böyle çıkmıştır tutarsam daha koyu çıkar bilemiyorum inşallah vardır..

hadi inşallah pazartesi güzel haberi verirsin canım

ayy süperrr, canım bende gebelik testi ile birlikte elimdeki ovulasyon testlerinden yapmıştım, oda çift çizgi çıkmıştı..normalde o çizgi hiç çıkmazdı bende... ayyy hadi hayırlısı..kız hadi kasım annesi oluruz ikimizde inşallah...adet günün ne zaman?

kıslarrrrr yetişiiiinnnn
adet olamadım 5 gün geçti korkudan test yapamıyoruuumm :18::18::18:

ne diyon kızzz kardeş mi geliyor yoksaam senin oğluşaaa... :52: ay senelerce bekle olmasın olunca da peş peşe olur mu dersin Allah'in takdiri belli olmaz. Ama henüz reglin düzene girmemiş olaiblir ya da başka bir durum olaiblir kız alsana bir test ben olsam valla çatlardım yahu dayanamazdım ayooll. Aman boş verrr beraber ikiz gibi büyürler işte vardır her işte bir hayır hadi akşam test al yap hadiiii :66:

ayy süperrr, canım bende gebelik testi ile birlikte elimdeki ovulasyon testlerinden yapmıştım, oda çift çizgi çıkmıştı..normalde o çizgi hiç çıkmazdı bende... ayyy hadi hayırlısı..kız hadi kasım annesi oluruz ikimizde inşallah...adet günün ne zaman?

ya Canancığım gebelik yok galibaa.. sabah yaptım ovulasyonu ikisi de eşit değildi renklerin ama görüünür barizdi sonra 4 saat idrar tutup yine yapıyım daha koyu çıkar belki dedim ama bu sefer ki hiç çıkmadı daha doğrusu çok çok silik çıktı anlamadım ben sabah daha koyu çıktı şimdi çok silik çıktı. O zaman sabah neden çizgi çıktı dimi. Ben en koyuyuy yumurtlama günü görmüştüm zaten ama sabah gördüğüm en koyu çizgi çıkan gün hariç çıkanlardan daha koyuydu. Artık yapmıcam dayancam pazartesş ya da salı bir kere daha ovulasyon yaparım olmazsam regli. benim karışık canoım regl oldum ardından 11. gün ara kanama oldum sonra başladım ovulasyona be yumurtlamam da oldu ara kanamadan 3 hafta sonra şimdi reglim ovulasyonda çizgiyi görmeme göre pazar günü olması lazım 24 saat sonra olduysa. Beklemedeyim ama umudum çok az..

sen nasılsın var mı bir belirti nasıl gidiyor kendine dikkat ediyorsun dimi.. Ay ne güzel yakında ulytrasonda göreceksin ellerini ayaklarını. Kalp atışını ne zaman duyacakmışsınız..

ya Canancığım gebelik yok galibaa.. sabah yaptım ovulasyonu ikisi de eşit değildi renklerin ama görüünür barizdi sonra 4 saat idrar tutup yine yapıyım daha koyu çıkar belki dedim ama bu sefer ki hiç çıkmadı daha doğrusu çok çok silik çıktı anlamadım ben sabah daha koyu çıktı şimdi çok silik çıktı. O zaman sabah neden çizgi çıktı dimi. Ben en koyuyuy yumurtlama günü görmüştüm zaten ama sabah gördüğüm en koyu çizgi çıkan gün hariç çıkanlardan daha koyuydu. Artık yapmıcam dayancam pazartesş ya da salı bir kere daha ovulasyon yaparım olmazsam regli. benim karışık canoım regl oldum ardından 11. gün ara kanama oldum sonra başladım ovulasyona be yumurtlamam da oldu ara kanamadan 3 hafta sonra şimdi reglim ovulasyonda çizgiyi görmeme göre pazar günü olması lazım 24 saat sonra olduysa. Beklemedeyim ama umudum çok az..

sen nasılsın var mı bir belirti nasıl gidiyor kendine dikkat ediyorsun dimi.. Ay ne güzel yakında ulytrasonda göreceksin ellerini ayaklarını. Kalp atışını ne zaman duyacakmışsınız..

bekle bakalım pazartesiyi inşallah güzel haberler verirsin bize sedacım...bende ara ara kasık ağrısı oluyor, onun dışında öksürüğüm var biraz...ama çok şükür iyiyim yinede,bulantım falan yok yani, bulantı ve kusma olayından çok korkuyorum.. salı günü gitcez kontrole, kalp atışı falan duyulurmu o zaman bilmiyorum, hayırlısı ile bi görsek o günleride ..:emir_bebek:

bekle bakalım pazartesiyi inşallah güzel haberler verirsin bize sedacım...bende ara ara kasık ağrısı oluyor, onun dışında öksürüğüm var biraz...ama çok şükür iyiyim yinede,bulantım falan yok yani, bulantı ve kusma olayından çok korkuyorum.. salı günü gitcez kontrole, kalp atışı falan duyulurmu o zaman bilmiyorum, hayırlısı ile bi görsek o günleride ..:emir_bebek:

geçmiş olsun canım geçmedi senin de öksürüğün güzelim ya ilaçta alamıyorsun tabi ama geçer. Bulantı kusma olmaması iyi o zaman yemekte yiyemiyorsun. İnşallah görürsün kalp atışlarını ama kişiden kişiye değişiyormuş. Belki de erkendir daha. Keseyi görürsün sende. Görürsün o günleri de hamile kaldın ya Allah'ın izniyle hepsini göreceksin ve sonunda da bebeğinin kendisini..

Kızlar iyi haftasonlarınız. Nasılsınız umarım herkes iyidir..

Ben henüz adet olmadım beklediğim günümde zaten yarın ya da pazartesini günü. Anck regli olacağım zaman akıntım kesilirdi benim ve regli olurdum ancak iki gündür acayip sıvı şekilde beyaz renki akıntım geliyor. Öyle sıvı şeklindeki regli oldum sanıyorum yani geldiğinde baya hissediyorum hani regli ilk geldiğinde hissettiğimiz gibi. Bugün kahvaltıya gittik dışarı havada güzel yürüyelim dedik eve dönerken bir şey aktığını hissettim dedim kesin regl oldum ama eve geldim yine akıntıymış o kadar hissediyorum sizde hamileyken öğrenmeden önce böyle olmuşmuydu belirtiler arasında var ama bilemiyorum. Bir de ara ara göğüslerim içeriden sızlıyor ve özellikle akşamları uçları şişmiş oluyor artık bilemiyorum pazartesi olmazsam test yapıcam umudum olmasa da acaba diyorum yine de..

Son düzenleme:

Ben henüz adet olmadım beklediğim günümde zaten yarın ya da pazartesini günü. Anck regli olacağım zaman akıntım kesilirdi benim ve regli olurdum ancak iki gündür acayip sıvı şekilde beyaz renki akıntım geliyor. Öyle sıvı şeklindeki regli oldum sanıyorum yani geldiğinde baya hissediyorum hani regli ilk geldiğinde hissettiğimiz gibi. Bugün kahvaltıya gittik dışarı havada güzel yürüyelim dedik eve dönerken bir şey aktığını hissettim dedim kesin regl oldum ama eve geldim yine akıntıymış o kadar hissediyorum sizde hamileyken öğrenmeden önce böyle olmuşmuydu belirtiler arasında var ama bilemiyorum. Bir de ara ara göğüslerim içeriden sızlıyor ve özellikle akşamları uçları şişmiş oluyor artık bilemiyorum pazartesi olmazsam test yapıcam umudum olmasa da acaba diyorum yine de..
ınşallah hamılesındır canımmm benımm...

nurten ogluna kardes mı gelıyro yoksaa.... :49:

ınşallah hamılesındır canımmm benımm...

nurten ogluna kardes mı gelıyro yoksaa.... :49:

sağoll canım. Beklemedeyim işte iki güne olmazsam ancak o zaman umutlanırımm..

Ay bilmiyorum valla seste çıkmadı bu hatundan. Kaç sene olmuyor derken şimdi peş peşe olacak galiba kafa rahat ya ondan galiba çabuklaşıyor. Gelse de söylese ne var ne yok.. Ben daha birini doğrumadım arkadaş ikinciyi doğuracak ben doğurana kadaaarr.. Hayırlısı olsun hakkında..

sedacım benim de su gibi akıntım var,öyle ıslatıyorki beni...umarım sendekide gebelik belirtisidir...bi ovulasyon daha yapsaydın ya sabah idrarınla...

sedacım benim de su gibi akıntım var,öyle ıslatıyorki beni...umarım sendekide gebelik belirtisidir...bi ovulasyon daha yapsaydın ya sabah idrarınla...

valla canımm inşallah öyledir iki gün baya akıntım vardı ama bugün yok pek mesela az var. ovulasyonu dün de yaptım ama yinr çok silik eğer olsaydı ikiside koyu çıkmasa bile birinin biraz görünür çıkması gerekirdi diyorum gebeliği ovulasyonlarda tespit edenlerin ikisi de aynı koyulukta çıkmış çiğdem ile de konuşuyoruz onunda öyle çıkmış. o yüzden aslında pek umudum yok. Ovulasyonlar sabah idrarıyla yapılmıyor ama gebelik için değişiyor mu acaba ama Çiğdem akşam yapmış görmüş çizgileri. Bende şimdi 4 saat su içmicem tuvalete de gitmiyorum nprmal yumurtlamayı hesaplerken öyle yapılıyor gebeliği ölçmek içinde öyle yapayım dedim akşam yapıcam belki çıkar o zaman gebelik testi yapıcam bakalım inşallah vardır..

kızlar kızlar gelemmiiii
ben annemdeyim bayağıdır giremedim nete.canancım hayırlı olsun
bebişini allah bağışlasın,hamileliğin de tadını çıkar canım çok sevin,yorum adına,
inşallah herkes tatsın bu güzel duyguyu.
sedacım umarım güzel haberi alırız sendende.yarın merakla bakıcam buraya tekrar.
nurten kız sana diyecek bişeyim yok hihihi.

Back
X