Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne diyon kızzz kardeş mi geliyor yoksaam senin oğluşaaa... :52: ay senelerce bekle olmasın olunca da peş peşe olur mu dersin Allah'in takdiri belli olmaz. Ama henüz reglin düzene girmemiş olaiblir ya da başka bir durum olaiblir kız alsana bir test ben olsam valla çatlardım yahu dayanamazdım ayooll. Aman boş verrr beraber ikiz gibi büyürler işte vardır her işte bir hayır hadi akşam test al yap hadiiii :66:

ya seda daha yapamadım korkudan test olmadım da adet
ama bugün ara ara adet sancısına benzer sancı giriyo bilmiyom nedendir.
çok tırsıyorruuummmmm:26:

kızzzzzzzzz şakamı ediyon sen yine bize :52: aman varsada ne güzel işte oğluşun ile beraber büyür giderler :emir_bebek: inşallah vardır bebiş :emir_bebek: :37: :emir_bebek: :37: :49:

yok kıs valla şaka diil ya
keşkem şaka olsa
hayırlısı olsun tabi ama eğer ki hamileysem işten çıkmak zorundayım
banka kredisi ödüyoruz çıkmak gibi lüksüm yok ama bu sefer işten atarlar :52:

Kızlar iyi haftasonlarınız. Nasılsınız umarım herkes iyidir..

Ben henüz adet olmadım beklediğim günümde zaten yarın ya da pazartesini günü. Anck regli olacağım zaman akıntım kesilirdi benim ve regli olurdum ancak iki gündür acayip sıvı şekilde beyaz renki akıntım geliyor. Öyle sıvı şeklindeki regli oldum sanıyorum yani geldiğinde baya hissediyorum hani regli ilk geldiğinde hissettiğimiz gibi. Bugün kahvaltıya gittik dışarı havada güzel yürüyelim dedik eve dönerken bir şey aktığını hissettim dedim kesin regl oldum ama eve geldim yine akıntıymış o kadar hissediyorum sizde hamileyken öğrenmeden önce böyle olmuşmuydu belirtiler arasında var ama bilemiyorum. Bir de ara ara göğüslerim içeriden sızlıyor ve özellikle akşamları uçları şişmiş oluyor artık bilemiyorum pazartesi olmazsam test yapıcam umudum olmasa da acaba diyorum yine de..

seda bi test yap kıs sanki hamilelik belirtisi gibi seninki
ay hadi inşallah yaaaaaa

ınşallah hamılesındır canımmm benımm...

nurten ogluna kardes mı gelıyro yoksaa.... :49:

amanın bilmiyomki dilekcim ya yapamıyorum
çok tırsıyoorrruuuummmm :18: :18:

sağoll canım. Beklemedeyim işte iki güne olmazsam ancak o zaman umutlanırımm..

Ay bilmiyorum valla seste çıkmadı bu hatundan. Kaç sene olmuyor derken şimdi peş peşe olacak galiba kafa rahat ya ondan galiba çabuklaşıyor. Gelse de söylese ne var ne yok.. Ben daha birini doğrumadım arkadaş ikinciyi doğuracak ben doğurana kadaaarr.. Hayırlısı olsun hakkında..

kıs dur ya Allah hayırlısını versin olursa hayır demem ama daha çok erken
3 aydır adetim gayet düzenliydi ne opldu bilmem :23:

kızlar kızlar gelemmiiii
ben annemdeyim bayağıdır giremedim nete.canancım hayırlı olsun
bebişini allah bağışlasın,hamileliğin de tadını çıkar canım çok sevin,yorum adına,
inşallah herkes tatsın bu güzel duyguyu.
sedacım umarım güzel haberi alırız sendende.yarın merakla bakıcam buraya tekrar.
nurten kız sana diyecek bişeyim yok hihihi.

:23: + :23: +:54: +:69: : :49: işte bu beni anlatıyo:60:

canancım gozlerım doldu resmen:59:
lenn nurten sakamı edıon kuzuuuu :64:
sedacım hayırlı olsun tatlım inşşşş gelir bebişin kısa zamndaa:49:
oznurrrr unut sen benı unuttttttt :63:

ay canan ya hamılelık gunlerımı htrladım hee kALP atısları fln cok gusel duygular rabbım ınşşş tamamına erdrsınn
kız kudrettt bızımkıde yurutecte halledıo heryerı valla
kızlarr bız eve salıncak kurdukkk baska turlu uyumuoo beyfendımızzzz annemde kurdu gorumcemde kurduuuu yakında gıttıgımz her eve kurucaz :27:

canancım gozlerım doldu resmen:59:
lenn nurten sakamı edıon kuzuuuu :64:
sedacım hayırlı olsun tatlım inşşşş gelir bebişin kısa zamndaa:49:
oznurrrr unut sen benı unuttttttt :63:

ah ah keşkem şaka olsa
test yapcam bu akşam tam 9 gün geçti tık yok :18:

ay canan ya hamılelık gunlerımı htrladım hee kALP atısları fln cok gusel duygular rabbım ınşşş tamamına erdrsınn
kız kudrettt bızımkıde yurutecte halledıo heryerı valla
kızlarr bız eve salıncak kurdukkk baska turlu uyumuoo beyfendımızzzz annemde kurdu gorumcemde kurduuuu yakında gıttıgımz her eve kurucaz :27:

aynı bizimde öyle ne alınırsa çift alınıyo
biri babanede biri bizde :emir_bebek:

biirde bizimki hiç emekleme taraftarı diil ya
sürünmüyo bile
direk kaldırın yürücem diyo
öyle elinden tutup gezdirilmek istiyo
yürüteçte sevmiyo sıkılıyo hemen
yürüteç müzikli onun düğmelerine besıyo çok ötünce sinirlenip beğırıp vuruyo yürütece :52:

sedoş naptın gulum
fasulyem sen nasılsın

sevalim niye unutayım seni tabiki unutmadımda sen bişi yazmamıştın ondan laf atmadım sana.

Nurten kız 9 gün çok fazlaymış düzenliyse reglin bir iş olabilir bu işte ama hormonlrla ilgili de olabilir ay nasıl dayanıyorsun ya test yapmadan. Bu akşam yap bari. Hayırlısı neyse o olsun canmm.. Ama merakla bekliyorum haberi.

Ben daha adet olmadım.. dediğim gibi ovulasynda gördükten 24-36 sonra çatlıyormuş buna göre bugün akşam en geç olmam lazım yarım muhakkak gelmesi lazım. Akıntı baya azaldı. Ama göğüsler şiş. Bir de erken mi bilmiyorum ama herşeye ağlıyorum bildiğin gibi değil diziye, şarkıya, haberlere herşeye.. Bir de acayip uykum geliyor akşam oluyoe benim kafa düşüyor ama çay içiyorum bu seferde tüm gece dönüp duruyorum. Ovulasyonda da çıkıyormuş hamileysen direk çizft çizgi kalın bir şeklde çıkıyormuş Çiğdem de öyle dedi birçok kişide de öyle olmuş bende elimde kalanlardan yapıyorum ama hiç çizgi çıkmıyor acaba reglinin geçmesi mi lazım bilmiyorum. Ama çıkmadığı için ümidim yok regli belirtisi gibi olduğu için ayırt edemiyorum ama belli olmaz Allah büyük..

herkes yürüteç almış,ben almadım oğluşuma bişicik yaaa.bizimki tembel dönmüyo bile öyle çok fazla.ama zıplamayı çok seviyo.hoppala alayım dedim onu da almadım sonra.emekleme ise daha tık yok.bugün aşı olduk,uyuyo şimdi ama uyanınca kimbilir ne huysuzluklar yapacak.

yurutecte durmuo bnmkısı hemen sıkılıo yeemek yapana kadr durmo yan zatn 20 dakıkadn fazla konulmaması lazımmıs bnde fazla tutmuorum emeklemeye gelınce bnmkındede tık yok poposunu kaldırmıo dırek yurucek heralde

öznur senın cızelgenmı yanlıs yoksa nurtenınkımı ıkınızınkıde 6 aylık gozukuo galıba oznurunkı yanlıs :61:
bızde bugun dra goturduk dr kılosu bıraz fazla dedı :emir_bebek:

sedoş naptın gulum
fasulyem sen nasılsın

saol hayatım iyiyim sen nasılsın

Nurten kız 9 gün çok fazlaymış düzenliyse reglin bir iş olabilir bu işte ama hormonlrla ilgili de olabilir ay nasıl dayanıyorsun ya test yapmadan. Bu akşam yap bari. Hayırlısı neyse o olsun canmm.. Ama merakla bekliyorum haberi.

Ben daha adet olmadım.. dediğim gibi ovulasynda gördükten 24-36 sonra çatlıyormuş buna göre bugün akşam en geç olmam lazım yarım muhakkak gelmesi lazım. Akıntı baya azaldı. Ama göğüsler şiş. Bir de erken mi bilmiyorum ama herşeye ağlıyorum bildiğin gibi değil diziye, şarkıya, haberlere herşeye.. Bir de acayip uykum geliyor akşam oluyoe benim kafa düşüyor ama çay içiyorum bu seferde tüm gece dönüp duruyorum. Ovulasyonda da çıkıyormuş hamileysen direk çizft çizgi kalın bir şeklde çıkıyormuş Çiğdem de öyle dedi birçok kişide de öyle olmuş bende elimde kalanlardan yapıyorum ama hiç çizgi çıkmıyor acaba reglinin geçmesi mi lazım bilmiyorum. Ama çıkmadığı için ümidim yok regli belirtisi gibi olduğu için ayırt edemiyorum ama belli olmaz Allah büyük..

aslında bende çok merak ediyorum ama fırsatta bulamadım test alıp yapmaya
akşam eve geç gidince eczana kapalı oluyo
ama bu akşam efeyi alıp havakararamadan eve geçicem evin karşısında eczane var ordan alıcam artık :18:

herkes yürüteç almış,ben almadım oğluşuma bişicik yaaa.bizimki tembel dönmüyo bile öyle çok fazla.ama zıplamayı çok seviyo.hoppala alayım dedim onu da almadım sonra.emekleme ise daha tık yok.bugün aşı olduk,uyuyo şimdi ama uyanınca kimbilir ne huysuzluklar yapacak.

bende almıcaktım da mecbur kaldım öznur ya
aslında erkeğe zararlı dediler ama kayınvaldem oyalayamıyorum sürekli yerde durmak istiyo yoruluyorum falan deyince aldık benim sıpada hiç emeklemiyo daha yeni dönmeye başladı oda
bende dönmüyo deyip duruyodum
geçen gün babanesiyle halasının gözü önünde dönüp hop aşşa düşmüş
hemöencik nasıl düştü anlamadık diyolar. bende eeee ben demedim mi aniden yapar o hiç yapmıyo demeyin diye :52:

yurutecte durmuo bnmkısı hemen sıkılıo yeemek yapana kadr durmo yan zatn 20 dakıkadn fazla konulmaması lazımmıs bnde fazla tutmuorum emeklemeye gelınce bnmkındede tık yok poposunu kaldırmıo dırek yurucek heralde

benimkide tembel ya
bende alıştırmak için kanepeye yatırıyorum yüz üstü
arkadan ayaklarına destek veriyorum o kendini iterek sürünüyo
o şekilde emekler belki diye umuyorum

benimkinde 6 ay 3 haftalık diyo kıs baksane
öznurda 6 ay 2 günlük diyo

kaç kilo senin tosbik
benimki süzüldü bu ara dişler yıprattı boya verdi kiluyu

Son düzenleme:
nurten aynen öle gıdıo bızımkıde baska turlu emeklemıoo
10 kg oldu senınkı cnm bızımkıde bu aralar bısı yemıo dıs cıkarcm dıe ama dıs cıktıgıda yok

bızımde boyumuz 69 hehe bnm kı mınıcıktııı kocaman oldu sımdı :D maşallah ogluma

bızımde boyumuz 69 hehe bnm kı mınıcıktııı kocaman oldu sımdı :D maşallah ogluma

:nazar: maşallah
gıda neler veriyosun
ben ne gelirse önüme tattırıyorum
kendi yediğim yemeğin suyuna minnacık ekmek atıp yediriyorum tadına baksın diye
yazık yavrumun biz yerken gözü kalıyo
birde tavuk haşlayıp suyunu buzluklara doldurdum
her çorbasına 2 tane atıyorum
bu ay bitsin et suyuda koycam birde kıymaya başlıcam

birde ben efeye haftada en az 3 defa kivi veriyorum
doktor yedirebilirsen ne mutlu dedi zararı yok yedir dedi
kivi sayesinde kabızlığı geçti yavrumun çok rahatladı
birde ben 3-4 gün yattım fene hastalandım efe sadece 1 gün öyle kırgınlığı burun akıntısı oldu hemen toparladı kendini
kivi çok iyi geldi yani

Back
X