- Konu Sahibi EU3
- #22.581
ne diyon kızzz kardeş mi geliyor yoksaam senin oğluşaaa...ay senelerce bekle olmasın olunca da peş peşe olur mu dersin Allah'in takdiri belli olmaz. Ama henüz reglin düzene girmemiş olaiblir ya da başka bir durum olaiblir kız alsana bir test ben olsam valla çatlardım yahu dayanamazdım ayooll. Aman boş verrr beraber ikiz gibi büyürler işte vardır her işte bir hayır hadi akşam test al yap hadiiii
![]()
ya seda daha yapamadım korkudan test olmadım da adet
ama bugün ara ara adet sancısına benzer sancı giriyo bilmiyom nedendir.
çok tırsıyorruuummmmm:26:
kızzzzzzzzz şakamı ediyon sen yine bizeaman varsada ne güzel işte oğluşun ile beraber büyür giderler
inşallah vardır bebiş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yok kıs valla şaka diil ya
keşkem şaka olsa
hayırlısı olsun tabi ama eğer ki hamileysem işten çıkmak zorundayım
banka kredisi ödüyoruz çıkmak gibi lüksüm yok ama bu sefer işten atarlar

Kızlar iyi haftasonlarınız. Nasılsınız umarım herkes iyidir..
Ben henüz adet olmadım beklediğim günümde zaten yarın ya da pazartesini günü. Anck regli olacağım zaman akıntım kesilirdi benim ve regli olurdum ancak iki gündür acayip sıvı şekilde beyaz renki akıntım geliyor. Öyle sıvı şeklindeki regli oldum sanıyorum yani geldiğinde baya hissediyorum hani regli ilk geldiğinde hissettiğimiz gibi. Bugün kahvaltıya gittik dışarı havada güzel yürüyelim dedik eve dönerken bir şey aktığını hissettim dedim kesin regl oldum ama eve geldim yine akıntıymış o kadar hissediyorum sizde hamileyken öğrenmeden önce böyle olmuşmuydu belirtiler arasında var ama bilemiyorum. Bir de ara ara göğüslerim içeriden sızlıyor ve özellikle akşamları uçları şişmiş oluyor artık bilemiyorum pazartesi olmazsam test yapıcam umudum olmasa da acaba diyorum yine de..
seda bi test yap kıs sanki hamilelik belirtisi gibi seninki
ay hadi inşallah yaaaaaa
ınşallah hamılesındır canımmm benımm...
nurten ogluna kardes mı gelıyro yoksaa....![]()
amanın bilmiyomki dilekcim ya yapamıyorum
çok tırsıyoorrruuuummmm :18: :18:
sağoll canım. Beklemedeyim işte iki güne olmazsam ancak o zaman umutlanırımm..
Ay bilmiyorum valla seste çıkmadı bu hatundan. Kaç sene olmuyor derken şimdi peş peşe olacak galiba kafa rahat ya ondan galiba çabuklaşıyor. Gelse de söylese ne var ne yok.. Ben daha birini doğrumadım arkadaş ikinciyi doğuracak ben doğurana kadaaarr.. Hayırlısı olsun hakkında..
kıs dur ya Allah hayırlısını versin olursa hayır demem ama daha çok erken
3 aydır adetim gayet düzenliydi ne opldu bilmem

kızlar kızlar gelemmiiii
ben annemdeyim bayağıdır giremedim nete.canancım hayırlı olsun
bebişini allah bağışlasın,hamileliğin de tadını çıkar canım çok sevin,yorum adına,
inşallah herkes tatsın bu güzel duyguyu.
sedacım umarım güzel haberi alırız sendende.yarın merakla bakıcam buraya tekrar.
nurten kız sana diyecek bişeyim yok hihihi.