kız çidoş anne sütündende yoğurt mayalanıyo ama norlmal süte göre sulu oluyomuş.. gerçi ben hiç denemedim..
hem helebi hayılısıyla cinsiyeniz belli olsun kıyafet olayı kolay.. hem topla cesaretini yeni bebeiş için için hazırla yeni baştan dolabı.. bak o yavrucak karnında üzülür sonra annem beni hiç sevmiyo diye

o yavrucak için metanetli ol ve gardoropla barışma zamanı geldi.. biliyorum çok zor ama karnındaki meleğin için herşey.. sen üzülürsen o dahada çok üzülür.. kız da olsa oğlanda olsa ablasını hep sevicek.. dua edicek.. ama artık yeni bebişi hayata hazırlamak gerek.. o dünyaya geldiğinde kendisi için hazırlanan eşyaları odayı görünce mutlu olucak..
sana bişey anlatayımmı..
cemreyle hastaneden geldik, doğumdan yani.. gecenin 4.de apar topar gittiğimiz için kızçemin yatağı felan hazırlanık değildi. bebiş eve gelmeden hazırlamakta istemedim açıkçası..
neyse
eve geldik.. cemre yi içeriye babası geitdi.. ben ağlıyorum.. oturdum bi kenera cemre kucağımda.. kociş beşiği yapmaya çalışıyo.. kız varyaaaa.. sanki o 4günlük yavrucak büyümüşte herşeyi anlıyormuşçasına beşine dikkatlice bakıyo, babası napıyo, yatağa ne seriyo, beşiğinin herbir köşesine, odanın içindeki herbişeye dikkatlice hep baktı..
bende hem ağladım hemde ona anlattım artık sen bu odada yaşıycaksın.. bak babada yatağını hazırlıyo diye hep anlattım.. oda anlıyormuşçasına hep seyretti..
yani küçük felan deme.. allah tarafındanmıdır nedir herşeyin farkında oluyorlar..
senin meleğinde eve geldiğinde herşeyi ablasına göre değilde kendisine göre hazırlandığını görürse dahada mutlu olur dimi..
helebi hayırlısıyla kıpırdanmaya başlasın ozaman ona bağlılığın dahada artacak, korkuların azalacak..
çok şükür çok sağlıklı bi bebişin var vede hayırlısıyla sağlıcakla doğacak.. hemde küçük tosuncuk olacak