• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülercim maşallah kızına nekadar tatlı, yerim ben onu şirin şey.annesi de iyi bakmış ama.ayrıca benim için resmi tekrar koyduğun için çok teşşekkür ederim canım.

yürüteç bende almadım daha efeye ama almak istiyorum bu aralar.annemdeyim ya, evimize gidelim alacağım.oğluşum 7 aylık olur tam ozmanan,herhalde 7 ay iyidir yürüteç için.

evet canım.tel nosu aklımda..ama ogretmedım daha..
okuldan hep sıır verıyorlar..29 ekim-10 kasım-yerlı malı-23 nısan-ve anneler gunu...hep sıırlerı var..
anneler gunu sıırımız.:

sesıne bakışına
sevgisine doyamam
ben annemin yerine
kimseleri koyamam

sedoşşş gelmedııı..nerde aceppp....

aman
allahım bana çocuğum böyle şiir okusa heralde bir hafta ağlarımm kıyamam ona

merhaba kızlar nasılsınız
beye kaynatmışsınız hepsini okuyamadım
çüğdemcim canım demek bizim afacanlara bi erkek arkadaş geliyo ay çok sevindim .Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına aldığın günleride gösterir inşallah

gülerrrrrr canım senin kız tam yemelik olmuş
benim efe görse hemen bacağına dokunurdu.
bizimki kız çocuk görünce eli direk bacağına gidiyo :1:

kelebeeem canım nasılsın
oh ne güzel işten ayrıldın oğluşunla geziyosun dimi

sevalcim kıs senin tosun pek tatlı olmuş

dilekcim canım naber
ben efeyi uyuturken yanına yatıp ona sarılıyorum
ağzına da emziği verince bana sarılarak hemen dalıyo uykuya
yanlız yatarsa hemen uyuyamıyo yanında birini istiyo
sabahları da babanesi beşiğine yatırıp elini tutuyomuş anca öyle uyuyomuş ama anne kokusuyla çok güzel uyuyo

kudretcim canım nasılsın
senin tosbik kocaman olmuştur
artık yavaş yavaş yürüme çalışmaları başlamıştır sizde

seda kıs nerdesin yazmamışsın hiç
merak ettim seni

kıslar 2 gün önce kadriyeyla konuştum
sizlere çok selamı var
iyiymiş şifresini unutmuş ondan giremiyomuş kk ya

kıslar ben efeyi 7 ayı dolunca koydum yürütece
oda sadece akşamları bi 15-20 dk oturuyo
binincede direk prizlere gidiyo
benim tüm prizler aşşada hepsini muhafaza etmem gerek
oturma odasında koyup mutfaktan efe diye bağırıyorum heyecanla yanıma geliyo yavrum

çiğdemcim canım nasssııınn

kızlar size bişi danışcam bana akıl virin
şimdi benim saçlarım aşırı düz şekle girmiyo hep fönlü gibi duruyo
bende azcık değişiklik istiyorum saçımda boya ile yetinmeyip su dalgası yada perma yaptırmak istiyorum, saçı çok yıpratıyomuş ama kafama koydum güzel ve uygun yer bulunca yaptırcam
şimdi su dalgası permanın geniş sarımı diil mi yani aynı ilaçla yapılıyomuş diye duydum
ama perma deyince 100 su dalgası deyince 200 diyo kuaförler fiyata
su dalgası deyince daha avrupai mi oluyo dahamı asortik oluyo adı öyle 2 katı artıyo fiyat anlamadım.,
öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

kıslar ben adet oldum bu arada
doktor spiral önermedi
en güzeli doğum kontrol hapı ondan kullan hem adetin düene girer hem sancılı olmaz hemde doğum kontrol yöntemi bi taşla üç kuş dedi
:1:

kıslar ben adet oldum bu arada
doktor spiral önermedi
en güzeli doğum kontrol hapı ondan kullan hem adetin düene girer hem sancılı olmaz hemde doğum kontrol yöntemi bi taşla üç kuş dedi
:1:

nurten peki hap sütüne zarar vermiyomuşmu

slm kızlar amanın neler olmuş gülerim geçmiş olsun canımmmmmmm Allah beterinden saklasın
çiğdemim ben demedim mi senin oğlan olacak diye hayırlısı bitanem çok sevindim hiç bişeyi takma hayatım tadını çıkar bebeğinin
canommmmmmm bitanem pıt pıtlar duyulmuş çok sevindim bak o kadar hızlı geçecek ve meleğin kollarında olacak bizim ayın 4ünde aşımız vardı 4500gr olmuşuz hızla büyüyor eylül çok şükür ama birde şu gaz olmasa kızım rahat edecek ama napalım buna şükr
nurtişim sen nasılsın benim damat napıyo
sedacığım senin nasıl gidiyor canım ay hepinizzi özlüyorum ama bebek mıkır mıkır bırakmıyo yakamı:)))

kızlar sizi çok özlüyorum,ama giremyorum...çok bulantılarım var, gün boyu sürüyor..dün kontrolüm vardı bebeğimiz iyi çok şükür,kalbinide duyduk Allah'ın izniyle..ben resmen hayattan soyutlandım 2 haftadır, öyle sıkılıyorum ki bebeğim olunca ona hiç bakamıycak kadar acizmişim gibi hissediyorum, lütfen bana bi akıl verin, nasıl kurtulucam bu halden, sizi çok öpüyorum,Allah'a emanet olun.

Merhaba kızlaarr geldim geldim merak etmişsiniz iyiyim çok şükür İstanbul'da annemdeyim sınavlar bitti bir hafta ara verdim evin işlerini felan yaptık bu haftada buraya geldim ocak sonu gelmiştim en son özlüyoruzda tabi birbirimizi. Pazartesi geldi dün dayımlara gittik annem izinliydi kahvaltıy gittik akşamda dayım felan muhabbet zaten net yok onlarda gece de geç vakit dayım bıraktı arabayla girmedim o saatten sonra. Bugünde hadi annemin evi kaldırdım ettim yemek yaptım ancak işte. Çok mutluyum ki bu ay Allah'a şükür ara kanamam olmadı 3 aydır ne çektim yaa.. Ama yumurtlamamda oluyordu testlere göre. 16. günüm bugün zatengeç yumurtlama oluyor diye geldim ovulasyonda getirdim yanımda yaptım bugün ama 2.çizgi daha çıkmadı zaten yumurtlama akıntısı da gelmedi nedense. O geldikten bi 4-5 gün sonra oluyo yumurtlama yapcam testleri işte dönünce çalışmaşlara devam.

Herkeste soruyor zaten bebek yok mu daha diyeee. ee 4 sene bitecek eylülde. İnşalah en kısa zamanda olur bakalım zaten derslerden ona kafa yoramıyorum kitabı bile getirdim en kolay dersimi burada çalışayım dedim ama iki gündür bakamadm yolda çalıştım biraz yarında bakıcam. Gidince 6 hafta full ders. Öylee işte kızlar bende haberler..

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız
beye kaynatmışsınız hepsini okuyamadım
çüğdemcim canım demek bizim afacanlara bi erkek arkadaş geliyo ay çok sevindim .Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına aldığın günleride gösterir inşallah

gülerrrrrr canım senin kız tam yemelik olmuş
benim efe görse hemen bacağına dokunurdu.
bizimki kız çocuk görünce eli direk bacağına gidiyo :1:

kelebeeem canım nasılsın
oh ne güzel işten ayrıldın oğluşunla geziyosun dimi

sevalcim kıs senin tosun pek tatlı olmuş

dilekcim canım naber
ben efeyi uyuturken yanına yatıp ona sarılıyorum
ağzına da emziği verince bana sarılarak hemen dalıyo uykuya
yanlız yatarsa hemen uyuyamıyo yanında birini istiyo
sabahları da babanesi beşiğine yatırıp elini tutuyomuş anca öyle uyuyomuş ama anne kokusuyla çok güzel uyuyo

kudretcim canım nasılsın
senin tosbik kocaman olmuştur
artık yavaş yavaş yürüme çalışmaları başlamıştır sizde

seda kıs nerdesin yazmamışsın hiç
merak ettim seni
nurten emırde bacak hastasıydı..özellıkle tüylü bacakları severdı..yenı çıkan tüyler favorısıdır..dıken dıken elıne batınca mest emır..

kızlar size bişi danışcam bana akıl virin
şimdi benim saçlarım aşırı düz şekle girmiyo hep fönlü gibi duruyo
bende azcık değişiklik istiyorum saçımda boya ile yetinmeyip su dalgası yada perma yaptırmak istiyorum, saçı çok yıpratıyomuş ama kafama koydum güzel ve uygun yer bulunca yaptırcam
şimdi su dalgası permanın geniş sarımı diil mi yani aynı ilaçla yapılıyomuş diye duydum
ama perma deyince 100 su dalgası deyince 200 diyo kuaförler fiyata
su dalgası deyince daha avrupai mi oluyo dahamı asortik oluyo adı öyle 2 katı artıyo fiyat anlamadım.,
öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
perma yaptırma derım ben..ben fönlu sacı severım.bak senın dogal halın fönlü..:21:

Merhaba kızlaarr geldim geldim merak etmişsiniz iyiyim çok şükür İstanbul'da annemdeyim sınavlar bitti bir hafta ara verdim evin işlerini felan yaptık bu haftada buraya geldim ocak sonu gelmiştim en son özlüyoruzda tabi birbirimizi. Pazartesi geldi dün dayımlara gittik annem izinliydi kahvaltıy gittik akşamda dayım felan muhabbet zaten net yok onlarda gece de geç vakit dayım bıraktı arabayla girmedim o saatten sonra. Bugünde hadi annemin evi kaldırdım ettim yemek yaptım ancak işte. Çok mutluyum ki bu ay Allah'a şükür ara kanamam olmadı 3 aydır ne çektim yaa.. Ama yumurtlamamda oluyordu testlere göre. 16. günüm bugün zatengeç yumurtlama oluyor diye geldim ovulasyonda getirdim yanımda yaptım bugün ama 2.çizgi daha çıkmadı zaten yumurtlama akıntısı da gelmedi nedense. O geldikten bi 4-5 gün sonra oluyo yumurtlama yapcam testleri işte dönünce çalışmaşlara devam.

Herkeste soruyor zaten bebek yok mu daha diyeee. ee 4 sene bitecek eylülde. İnşalah en kısa zamanda olur bakalım zaten derslerden ona kafa yoramıyorum kitabı bile getirdim en kolay dersimi burada çalışayım dedim ama iki gündür bakamadm yolda çalıştım biraz yarında bakıcam. Gidince 6 hafta full ders. Öylee işte kızlar bende haberler..

ayyy kuşum sevındım ara kanaman olmamıs...
canım benım hormon testıne ne zaman gıdeceksın...gıt be kuşum...ara kanamalar olunca bu testı yaptır kusum yaw...tv de duydum..hormonlardan anlaşılıyor ara kanamanın nedenı...ondan çok soruyorum testı...

kızlar sizi çok özlüyorum,ama giremyorum...çok bulantılarım var, gün boyu sürüyor..dün kontrolüm vardı bebeğimiz iyi çok şükür,kalbinide duyduk Allah'ın izniyle..ben resmen hayattan soyutlandım 2 haftadır, öyle sıkılıyorum ki bebeğim olunca ona hiç bakamıycak kadar acizmişim gibi hissediyorum, lütfen bana bi akıl verin, nasıl kurtulucam bu halden, sizi çok öpüyorum,Allah'a emanet olun.

bu yoldan gectık cogumuz..oyle hıssetmençok normal..5 ay bende bulantı çok oldu..hepsı gececek canımm..

ayyy kuşum sevındım ara kanaman olmamıs...
canım benım hormon testıne ne zaman gıdeceksın...gıt be kuşum...ara kanamalar olunca bu testı yaptır kusum yaw...tv de duydum..hormonlardan anlaşılıyor ara kanamanın nedenı...ondan çok soruyorum testı...

canım bir gidipte yaptırmak kısmet olamadı ki. Bir reglimde annemdeydim, bir reglimin 3. günü pazara geldi, sonra da sn reglim de sınava az zamanım vardı sürekli ders çalışıyordum gidince orada dr girmek için bekliyosun kan için bekl sonra sonucu göstermek için bekle baya zaman gidiyor hem ara kanama olmasına rağmen yumurtlama da gözüktü ovulasyonda. O yüzden pek üstünde durmadım ama bu ayda hamilelik olmazsa finallerde bitince gidicem inşallah.

sedoşum ben biliyorum senin bebiş finallerden sonra gelecek.. annesinin dersleri vermesini bekliyo..

canancım bidenem inan çok normal.. inanki bebişini kucağına alıncaya kadar bu korkular devam ediyo.. ama bebişi bi kucağına aldımıydı, inan o korkulardan hiç bişey kalmıyo.. benim uykum çok ağırdı , bende gece bebişi duyamamktan korkuyodum ama şimdi bebiş mık dese uyanır oldum..

bu arada benim bulantılar felekat derecedeydi.. herşey kokuyodu.. 6ay sürdü.. olips şekerleriyle ayakta duruyodum.. devamlı ağzımda olips meyveli şekerlerinden vardı.. meyvelesi, mentollüsü inanki eve kolisiyle aldık diyebilirim.. heran cebimde bi avuç şeker vardı..

kızlar buarada kızçeme haftaya pazar günü 6ay kınası yapmak istiyorum allah kısmet ederse, bi engel keder çıkmazsa..
temizlikteyim yani.. anca yaparım. çocukla zor oluyo.. dün ön odanın camlarını silmiştim gece yağmur yağmış yine batmış :(
evde patasını mamalarını felan kendim yapıcam kısmetse..

ee buyrun gelin sizede kızçemin kınasundan yakalım :21:

canım bir gidipte yaptırmak kısmet olamadı ki. Bir reglimde annemdeydim, bir reglimin 3. günü pazara geldi, sonra da sn reglim de sınava az zamanım vardı sürekli ders çalışıyordum gidince orada dr girmek için bekliyosun kan için bekl sonra sonucu göstermek için bekle baya zaman gidiyor hem ara kanama olmasına rağmen yumurtlama da gözüktü ovulasyonda. O yüzden pek üstünde durmadım ama bu ayda hamilelik olmazsa finallerde bitince gidicem inşallah.
canım anladım..ınşallah bu ay gelmıstır bebegımız...topıgımiizin bebegı..:)))

kızlar buarada kızçeme haftaya pazar günü 6ay kınası yapmak istiyorum allah kısmet ederse, bi engel keder çıkmazsa..
temizlikteyim yani.. anca yaparım. çocukla zor oluyo.. dün ön odanın camlarını silmiştim gece yağmur yağmış yine batmış :(
evde patasını mamalarını felan kendim yapıcam kısmetse..

ee buyrun gelin sizede kızçemin kınasundan yakalım :21:

oyy..batmısmı yagmurla..daha yagmur varmı su aralar acaba...keske gelebılsem bennn...:52:

canım anladım..ınşallah bu ay gelmıstır bebegımız...topıgımiizin bebegı..:)))

valla canım daha çalışma olmadı eve gidince inşallah:) o yüzden daha bebek gelmiştir inşallah diyemiyorum bakalım kısmet artık bu ara derslere yopunlaştımn iyi de oldu kafama takmıyorum ama ovulasyon almıştım yanıma yapıyorum daha pozitif değil yumurtlama daha yok olmasında zaten burdayken yarın gidiyorum ondan sonra olsunn :9: yumurtlama da olcak mı bu ay görücez.

merhaba hanımlarr

eskiden çift çizgi topiğini takip ediyordum oradaki arkadaşalrında burda devam ettiğini biliyordum
bi bakayım dedim kimler var kimler yok... bebiş isteyen arkadaşlar kavuşmuşlar büyütmüşler hatta... çok sevindim herkes adına... rabbim tüm isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda nasip eder inşallah

ben vaktim oldukça aranızda olmak isterim...
herkese iyi hafta sonları...

Back
X