- Konu Sahibi EU3
- #22.781
selam kızlar nasılsınız az önce dr dan geldik oğluşumu gördük kıpır kıpır maşallah zaten ben 2 haftadır hareketlerini net hissediyorum dr haftaya hissedersin dedi ben bu hafta biraz hissettim dedim inanmaz diye onada pek inanmadı daha erken arada belki hisseder gibi olursun dedi ayol anlamam mı resmen hissediyom işte şükürler olsun hatta geçen akşam oturuyordum sürekli aynı yere vurmaya başladı yavaşça tşörtümü kaldırdım eşimi çağardım vurduğu yer pıt pıt atıyordu dışardan gözüküyo resmen maşallah boncuğuma 20 mayısta tetanoz ve kontrol var artık hareket ediyorya kontrolleri beklemiyom.
sedacım evet zamanı var canımm gelecek inşallah meleğin inşallah sende göbişinde güm güm hissedicen harikaa bir duygu
gülerim üzülme canımm arada annenler gelince yada dediğin gibi doğum gününde yaparsın bende arada hayal kuruyorum doğum gününe parti veriyom masayı donatıyom vs vs inşallah Rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır
huuu kızlar sizin çıtırların doğum günü yaklaşınca burdan tarif yazalım bende 1-2 güzel tarif var kolay ve bereketli tarifler sonra fotolarını çekip koyarsınız masaların ve çıtırların ayy çok heyecanlıı
sedacım evet zamanı var canımm gelecek inşallah meleğin inşallah sende göbişinde güm güm hissedicen harikaa bir duygu
gülerim üzülme canımm arada annenler gelince yada dediğin gibi doğum gününde yaparsın bende arada hayal kuruyorum doğum gününe parti veriyom masayı donatıyom vs vs inşallah Rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır
huuu kızlar sizin çıtırların doğum günü yaklaşınca burdan tarif yazalım bende 1-2 güzel tarif var kolay ve bereketli tarifler sonra fotolarını çekip koyarsınız masaların ve çıtırların ayy çok heyecanlıı