nurtişim çok geçmiş olsun. şimdi nasıl oldunuz efecik nasıl..
saçlarını çok merak ettim faceye koydunmu... dalgalı saçlar yakışmıştır sana.. eee hatun güzel olunca herşey yakışır
kız diloş evde börtü böceğin işi neeeee

onları büyüdüğünde ağlar yapıp, örümcek adam olacağınımı sanıyo acep?
küçük canavar harbiden canavarmış haaa.. allah kolaylıklar versin sana.. emir napıyo.. ek gıdaya geçtinizmi.. elma sulaı felan veriyonmu
sedoşum kıyamam bende annemi çok özlediim..
saol hayatım
ben önemli diilim de efecim iyleşemedi ya
yavrum burun tıkanıklığından yemek yiyemiyo
ememiyo
bugün tekrar sağlık ocağına götürdü kayınvaldemle görümcem doktor antibiyotik vermiş
nazara geldi yavrum herkes kilolu o tosun diyo görünce bi maşallah diyen yok o yüzden hiçbiyere götüresim gelmiyo çocuğu
bi anda eridi kilo kaybetti yavrum kollar bacaklar çöp gibi oldu
saçımı herkes yakıştı güzel oldu diyo ama ne bilem bende göz aşinalığı olmadığından hala tuhaf geliyo bana birde hergün yıka çık yapamıyorum mecbur şekillendirici sürmem gerekiyo ama bi değişiklik oldu ya sıkılmıştım. Bu arada teşekkür ederim canım o senin güzelliğin. ben aksine kendimi hiç beğenmiyorum
kızlaaaaaarrr ilk incimiz çıktı çok şükür...

ama çok mız mızız bu aralar.. yürütecinin koltuğunuda söküp yıkadım daha kurumadı.. deli oluyoruz yani hiç sormayın.. ne yapsak küçük hanımı memnun edemiyorum.. odadan dışarıya bilem çıkamıyorum.. ağlıyor:84:
kıt kıtımızı henüz kimse görmedi. yeni çıktı zaten 2gün oldu. kimseyede dişimizin çıktığını söylemedik. zorla hediye istiyomuş gibi olsun istemedim..bakalım kim görcek..:78:
buarada ben hergün yürüşüye gidiyorum. hergün 3km yürüyüp sonrada belediyenin spor aletlerinde çalışıyorum.. ilk günler mekik çekmeyi denedim diye içdikişlerim epey ağrıdı.. hatta kortum bile bişey oldumu diye.. şimdi sadece yürüş yapıp bacak çalışıyorum, karın çalışmıyorum artık.. kızçemide koyuyorum bebiş arabasına, onunla birlikte yürüyoruz sonrada spor aletlerinin yanında beni görebileceği yere park ediyoruz elinede babiyi veriyorum(küçük ayısı) veya küçük ecza poşetlerini çok seviyo.. onlarla oynuyo.. bekliyo anneyi.. sonrada yumurta sarıyıla peynirini yiyor eve gelene kadar yolda uyuyo, ben duş alırkende yürüteciyle küvetinin önünde bekliyo.. hikayemiz böyle..
bugün evdeyim çünkü diş sorunumuzdan dolayı beni buara çok yoruyo üstüne bide sabah sporu...
bu sabah o uyuyunca az yatayım kalkarım dedim ama uyumuşum..
hayırlı olsun dişimiz
benim efeminde üstten çıkıyo şimdi 5. gösterdi kendini 6. da patladı patlıcak oda çok sıkıntı veriyo şimdi sürekli kaşınıyo heralde bizimkide alt dişlerle yukarıyı kaşıyo

gıcırdatıp duruyo dişlerini

ben hiç spor felan yapöadan attım kilolarıo güler ya
işe başladım hooop gittiler yoğun tempoya dayanamadı ev iş çocuk koşturarak verdim
tam 26 kilo almıştım 23 ü gitti 50 ile hamile kaldımıştım şimdi 53 kiloyum
eşim deliriyo ya ben niye veremiyom bu kiloyu şuna bak hiç doğurmamış gibi oldun diyo
Oh valla ne güzel ya ana kız gezin bu günler geri gelmez ben akşama kadar oğluşumun özlemini çekiyorum akşam 2 saat görebiliyorum. Bende koynuma alıp yatıyorum sabaha karşı öyle özlem gideriyim diye ama çok zor yaa.
Kaç kere tak dedi canıma çıkıp gidiyim oğluma diye ama işte mecbur bazı şeylere katlanmak zorunda oluyo bazen insan.
Dün de kayınvaldemle azcık atıştık.
sanki o çocuk benim diil gibi davranıyo delircem ya.
şöyle yap böyle yap şunları yapma deyip duruyo hadi onları geçtim birde benim yaptığıma kanaat getirmeyim görümceme kontrol ettiriyo. Dün bende kızdım yeter artık dedim. bu çocuk benim ne yapmam gerektiğini biliyorum beni zır cahil yerine koyup durma dedim.
görümcem hemen savunmaya geçti. O 2 çocuk büyütmüş tecrübeli falan dedi
bende iyi ya o kendininkileri büyütmüş bu benim çocuğum müsade etsin debende çocuğumu bildiğim gibi büyütüyüm diye.
Tamam çok güzel bakıyolar sağolsunlar ama keşke kendim bakabilseydim yavruma. Ama Allah kısmet ederse bi 3 sene sonrasına felan çalışmak istemiyorum artık. hele bi kredi borcumuz bitsin doya doya geçircem günlerimi yavrumla.
sedoşumun uzmanlık alanına giren bi konuya geldi sıra..
buay ara kanamam oldu 5gün oldu heln geliyo kahverengi şeklinde.. bide karın ağrısı yapıyo sanki adet oluyorum..
manyak bilgisayarım kafayı yedi diye , netten de bakamadım neden acep diye..
acaba buay yine kistimmi oldu acep.. doğum kontrol hapımıda adam gibi içmedim oysa..
gülercim doğum kontrol hapı kullanıyosan eğer düzenli içmezsen ara kanama yapıyoı
onu aralıksız düzenli içmen gerek bıraktığın an kanaman başlar
banada olmuştu aynısı çünkü
kistte ara kanama olmaz genelde gecikme olur. Ama bazı bayanlarda arada böyle ara kanamalar oluyormuş dr öyle demişti bana. Hormonsal bir dengesizlikte olmuş olabilir ama geçici oacağını sanıyorum seninde. Benim iki ay oldu arka arkaya yine ama iki aydır da olmuyor çok şükür. Ben bu ay çalışma yapmıcam. Acayip yoğun şekilde ders çalışmam gerekiyor son 2 haftam kaldı ve son haftaya geliyor yumurtlama günüm. Hem dersi hem de ovulasyonu düşünmek istemiyorum ovulasyon testi ile tespit ediyorum çünkü bir de yine birşey çıkacak olmayacak çalışma felan moralim bozulacak o yüzden ne yapam bir ayda daha atayımda sınavı atlatıp artık bebeğe yoğunlaşırım rahat rahat dedim zaten geciktiği kadar gecikti..
sedacım bence hiç strese girme sınavınada gir çalışmanıda yap bence
ama çalışmaları hamile kalcam diye yapma takılma yani
sen derslerine odaklan bence ama yumurtlama zamanınıda boş geçirme derim ben