buarada annem kısmetse yarın cemreye mevlüt okutacak.. şimdiye kadar okutamamıştı.. yarın nasip olursa annemin köyüne gidicem.. gitmişkende 1hafta kalmak istiyorum. tabi kociş bırakırsa.. haftayada belki kaynanatör yapar cemreye mevlüt, haftaya pazarda oraya gideriz..
ee kaynatör anca yapıcak napsın çoook fakir insanlar durumları yoook

5yıldır bana baskı yaptılar ağlattılar torun isteriz diye, şimdi herkez kendi kavuğuna çekildi.. daha diş hediyesi bilem almadı ilk o görmüştü.. aslında bebek mevlüdü yapmayada pek niyeti yok.. lafta her hafta sonu yapıyo ama uygulamada yok bişiy..
annemde napsın kaynanatörün önüne geçmek istemediği için mevlüdü yapamadı.. en sonunda "yeter artık, o ister yapsın ister yapmasın artık cemre yürüycek, ben kimseyi beklemem yapıcam dedi"
offf şu millet anca bebek için baskı yapsın.. bebek olunca kimsenin sorduğu ettiği yok.. hani şu bebek için çok hevesli olanlar nerdeeeee, görmek istiyorum,,,, hani bi bebek olsunde neler alıcam, neler yapıcam deyenler nerdeeee
ben çocuğumun herşeyini yapıyorum alıyorum,hayır mesele o değil.. mesele şu baskı yapıpta ağlatanlar.. özelliklede eşim sülalesi.. hepsine kızgınlığım geçmedi halen.. özelliklede kaynanatöre,, her gidişimde ağlatırdı beni.. tabi onun yanında ağlayıpta onu mutlu etmedim hiç..
offf hepisini allaha havale ediyorum..