sedoşum işin hayırlı olsun tabi yeni arabanızda.. tekerleği düz bassın, kazasız cezasız kullanmayı nasip etsin mevlam...
ne iş yapıcan üniversitede.. kociş torpil yapsın sana yorucu biş yaptırmasınlar sana.. sen pek iistemeyerek işe gircem yazmışsın ama aslında bencede senin için çok iyi olacak evde insan daha çok takıyo, hem dediğin gibi insanın kendi, parasını kazanması gibisi yok.. hem ev ekonomisinide büyük katkı.. bebişe adam gibi bakacak birini bulsam bende çalışmak isterim.. sen şimdiden geleceğe yatırım yap, bebişler çok masraflı oluyorlar
bide sakın öyle düşünme döferim vallaaaa heeeee

nedemek ben ogünleri göremiycem.. kızım ben bile hamiş kaldıysam sen oooo oooo

bize drlar normal yoldan çocuğunuz olmaz dedi.. en azından kocişin olmaz.. baştan kociş aşılama olaylarına pek bi karşı çıkmıştı(o spermiyogram yaptırmak istemez bi gece öncesi söylenirdi hep, aşılama içinde sperm vermek istemez offf çok berbattı neyseki tüp için bi sorun çıkarmadı) bak şimdi allaha bin şükür emekliyor bile.. banada bugünler hayal gibi geliyodu ama rabbim izin ettiği zaman geliveriyo bu bebişler..
ben inanıyorum sana bu işe girme olayı çok iyi gelecek

kafan dağılacak moral olacak,, sonrada allhın izniyle gelivericek bebişin...

dualrım seninle
eee bide işe girdim diye bizi sakın unutma valla gelip basarım o üniversiteyi hee ona göre

:98:

klava