• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ayrı oda yapmadım.. kiradayımm zaten 2+1bizimde.. aynen senin gibi yaptım.. bi odaya park yatak ve bi küçük dolap(askılık yeri mutlak olsun asılacak çok elbise geliyo) koyduk.. oda biraz küçüktü küçük bi lcd tvyi duvara taktık hatta.. yani oturma odasında park yatak ve dolap oldu.. cemre 7aylık olana dek aynı odada yattık. şimdi biz yatak odasında yatıyoruz o odasında yanlız yatıyo.. yaz olduğundan kapılar devamlı açık zaten mıkırdanışlarına bile uyanıyorum zaten yan odadayım.. misafir geldiğindede karşılaması kolay oldu benim için kadınlar bebişin odasında, erkekler salonda takıldı felan..
park yatak şiddetle tavsiye ederim.. 32. haftandan sonra felan alabilirsin gerçi sen bilirsin belki daha erken alabilirsin ama ace etme gönlüne göre bulunca al.. fiyat araştır.. netten bende baktım ama daha önce hiç beşik kullanmadığımdan cesaret edip spariş edemedim.. kraf tın yan ürünü olan babymix in 70*90 kırmızı park yatağını aldım.. çok rahat ettim.. seninde büyük ihtimal sezeryan olur(tüp bebişleri genelde sezeryan yapıyorlar) alt açma yeri sezeryanlıyken çok işime yaradı hatta 3ayı geçik bi süre orda altını aldım.. 7. ayından sonrada alt katı kullanmaya başladık.. yayıla yayıla yatıyo şimdi kızçem..

doğum çantası hazırlıklarına yavaştan başla derim.. diğerleri oluyoda doğum çantasını ilk önce hazırla.. zaten biz sana yazarız ne lazım diye.. bak çidoşumunda doğumu yaklaşıyo hayırlısıyla bi bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşlh..

hayim ediyormuşsun allah kabul etsin.. inan çok yararı oluyo.. bende doğuma yakın yasin okumuştum hergün elimden geldiğince.. hatta doğum çantanı yasin okuyarak kapat.. allah kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin canım..

latife ismi pek güzelde biraz eski bi isim değilmi.. hitap etmesi biraz tuhaf geldi bana.. yarın öbür gün okulda arkadaşlarından zor durumda kalmasın.. gerçi sen bilirsin karışmak istemem..

bende ayrı oda yapmadım.. kiradayımm zaten 2+1bizimde.. aynen senin gibi yaptım.. bi odaya park yatak ve bi küçük dolap(askılık yeri mutlak olsun asılacak çok elbise geliyo) koyduk.. oda biraz küçüktü küçük bi lcd tvyi duvara taktık hatta.. yani oturma odasında park yatak ve dolap oldu.. cemre 7aylık olana dek aynı odada yattık. şimdi biz yatak odasında yatıyoruz o odasında yanlız yatıyo.. yaz olduğundan kapılar devamlı açık zaten mıkırdanışlarına bile uyanıyorum zaten yan odadayım.. misafir geldiğindede karşılaması kolay oldu benim için kadınlar bebişin odasında, erkekler salonda takıldı felan..
park yatak şiddetle tavsiye ederim.. 32. haftandan sonra felan alabilirsin gerçi sen bilirsin belki daha erken alabilirsin ama ace etme gönlüne göre bulunca al.. fiyat araştır.. netten bende baktım ama daha önce hiç beşik kullanmadığımdan cesaret edip spariş edemedim.. kraf tın yan ürünü olan babymix in 70*90 kırmızı park yatağını aldım.. çok rahat ettim.. seninde büyük ihtimal sezeryan olur(tüp bebişleri genelde sezeryan yapıyorlar) alt açma yeri sezeryanlıyken çok işime yaradı hatta 3ayı geçik bi süre orda altını aldım.. 7. ayından sonrada alt katı kullanmaya başladık.. yayıla yayıla yatıyo şimdi kızçem..

doğum çantası hazırlıklarına yavaştan başla derim.. diğerleri oluyoda doğum çantasını ilk önce hazırla.. zaten biz sana yazarız ne lazım diye.. bak çidoşumunda doğumu yaklaşıyo hayırlısıyla bi bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşlh..

hayim ediyormuşsun allah kabul etsin.. inan çok yararı oluyo.. bende doğuma yakın yasin okumuştum hergün elimden geldiğince.. hatta doğum çantanı yasin okuyarak kapat.. allah kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin canım..

latife ismi pek güzelde biraz eski bi isim değilmi.. hitap etmesi biraz tuhaf geldi bana.. yarın öbür gün okulda arkadaşlarından zor durumda kalmasın.. gerçi sen bilirsin karışmak istemem..

sağol canım benim, zaten bayramdan sonra yavaş yavaş bakınayım alışveriş için bişiler diyorum...bende park yatağı ilk önce oturma odasına koyucam,zaten ilkten annemde kalır yanımda 2 kanepe var orda yatarız bizde... sonra ben toparlanınca yatak odasına alırım çocuğun yatağını herhalde..bakarız rabbim göstersin o günleri...isim konusunda biz bi büyüğümüzden dua ve isim aldık canım, bu isim daha hamile değilken hazırdı..biz ve çevremiz şimdiden alıştık isme :) bende ilkten yabancılık çektim ama manasını düşündükçe kabullendim..Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...ve isteyen herkese nasip etsin evlatlarını inşallah..bizim bu kızçemiz için çok dualar edildi biliyomusun teyzesi, bilmediğim tanımadığım bi sürü insanın duası olmuş..rabbim geri çevirmedi çok şükür, tedavimiz su gibi duru oldu..dua bebeği latifemiz

dualı bebek demişsinya bu tabir çok hoşuma gitii.. negüzel..
kulun kula duası kadar hayırlı dua olmazmış.. rabbim su gibi de doğumlar nasip etsin ..
bizlerde sana dua ediyoruz..

kız sedoş kadroda açık varsa benide al yanına... işin çok cazip göründü birden gözüme:51:
fazla yorucu olmamasına sevindim senin açından.. gerçi her işin bi stresi vardır da...
kısmet bitanem rabbim nezaman izin ettiyse artık.. kısmetten öte bişiy yok.. bence bu iş sana her açıdan iyi gelecek.. düşüncelerden azda olsa uzaklaşmak insana iyi geliyo dinleniyo insan.. bak kocişin sana moral vermeye çalışmış.. sen üzülmeyesin diye.. her yolu deneriz demiş.. buda seni nekadar çok sevdiğini gösteriyo.. senin üzüldüğünü görmeye dayanamıyo adamcağız baksana.. seviyo kocişin seni.. ayyyy:29::69:

geeel canım ben seni yanıma alırım.. Şu anda boş tabii öğrenciler yok ama eğitim yılı başlayınca dolar burası çok öğrencisi var yabancı dillerin. Valla napayım bende kısmet böyleymiş deyip avutuyorum kendimi. Ama düşün sizinle birlikkte burdaydım taa 2010 nisanında öyle böyle bak bugüne geldk ama 6 ayım daha var hemen tutar mı o da bilinmez ki denemelerimizde tutmamıştı ama yapacak birşey yok. Evet kocam öyle diyor bende öyle düşünüyorum eşimin yaşı olmasa bir sene noral denerdim ama 6 aydan sonra denemeler başladığında artık kısa sürede hamile kalmak istiyorum bu yüzden tedaviye erken başlıcam. Bana kalsa iznim olsa hemen birkaç ay deneyip tüp bebek yapardım valla.. Sizinde doğumgünleri yaklaşıyor yavaş yavaş zaman ne çabuk geçiyor yaa. Şu mibarek günde bana da dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım. Vaktim oldukça girerim ben sadece kimse girmiyor diye grmiyorum. Yoksa sitedeyim hep.

Kızlar ben geldiiim
nasılsınız çok özledim herkesi ya.

sedacım canım benim hayırlı olsun işin Rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkında inşallah. Belki bebek yeni işi sever gelir :)

canancım canım nasılsın maşallah hamilelikte yarıyı geçmişsin Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah . Bana sorarsan alışveriş için pek acele etme inann bir günlük iş hepsi. Ben öyle yaptım 30 haftadan sonra gidip bi günde herşeyi aldım. Bebek şekerlerimide kendimyaptım malzemeleri alıp hem bana meşgale hemde el emeğim olsun istedim.

Çiğdemcim nasılsın canım. sonlara yaklaştın Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Hazırlıklar bitmiştir senin artık bi bebeği beklerisiniz . Ay ne heyecan vericidir o ya. Benim kontrolüm vardı gittim nst ye bağlandım hemşire kontrol etti hemen koşarak doktora gitti korktum ama kalbim nası hızlı atıyo anlatamam sana. Doktor geldi açmısın dedi bende hayır yedim dedim bebeğin kalp atışı seninde nabzın çok düşmüş acil yatış vercem dedi ben o an nası düşüp bayılmadım hala hayret ediyorum kendime. Allahın taktiri o gün iyiki kontrole gitmişim yarım saat geç gitsem bile belkide kaybedebilirmişim bile yavrumu Rabbim korudu. ben hemen gözlem odasına alındım serom oksijen başımda bisürü doktor. eşim korkudan kapıda eşim nasıol diye bağırıyo . :) ay hatırlayınca bile tuhaf oldum ne günlerdi :) Benim doğum çok zor oldu 12 saat suni sancı verdiler bebek aşşa inmedi mecbur o kadar sancıdan sonra sezeryana aldılar. Kısmet hayırlısı buymuş . Rabbim cananla sana kolay doğumlar versin inşallah.

Gülercimnasılsın hayatım :)
efemin doğum günü yaklaştı evet hamde bayramın 2. günü 31 ağustosta
haftasonu gittik bayramlık aldık yavruma.
herşeyi vardı ama olsun ben bayramda yeni giysin istedim hani sevap olurmuş ya bayramda çocuklara bayramlık almak. Bi kot şort üstüne gömlek onun üstünede serin olursa diye kapşonlu yelek aldım ama çok şekeerrrr. İlk adım ayakkabısı aldım bi tane malum artık yavaş yavaş yürüyo benimki. çorabını bile aldım yeni olsun diye hevesden :)
doğum gününde de bir şeklinde pasta yaptırcam 1 yaş pastası Belki o hatırlamıcak ama fotoğraflarını çekip koycam. bizim içinde anı olcak ilk doğum günü yavrumun. Hediyede lego alcam çok seviyo bişileri takıp çıkarmayı. babanemiz büyük kamyon alcak babamız bana söylemiyo ne alcanı alınca görürsün diyo bakalım ne alcak :)

seval kıs nerdesin efeden 3 gün sonrada ahmet faruğun doğum günü sen ne yaptın gelde anlatsana :)

dilekcim canım sünnet çocukları iyleşmiştir oh ne güzel sen sıkıntıdan kurtuldum Allah hayırlısıyla bizede göstersin o günleri.

ösnur kıs nerelerdesin hani sık girerim artık diyodum yoksun facedede
seninde yaklaştı doğum günü . ay ne garip ya daha dün gibi hamile kalmak içinyaptıklarımızı anlattığımız günler dimi ya :)

kızlar hayırlı ramazanlarrr....neler yapıyorsunuz bakim...sedacım yeni işin hayırlı olsun, sende işe girince topik iyice ıssız kalıcak desene..dilekcim sana oğlanlarla Allah kolaylık versin, sünnetide halletmişsin hayırlısı olsun bakalım, küçümancıkkene erkek olduk desene:) gülerim sen neler yapıyosun kızçemizle? çiğdemcim biberonlarına bayıldım, bana da fikir oldular..bende düşünmeye başladım ne yapim diye...senin baya az kaldı, rabbim hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..diğer kızlar ne alemdeler pek giremiyolar sanırsam bebekler müsade etmiyor:)
bende gecen hafta evimi taşıdım kızlar, hem anneme yakın olsun hemde daha ekonomik olsun dedim, bi ev bulduk ve hop taşınıverdik..taşınmak çok zor iş yahuu..rabbim bidahaya kendi evimize taşınmayı nasip etsin inşallah..amin..pazartesi günüde kontrolümüz vardı kızçem 740 gr olmuş maşallah..karnım da büyümeye başladı artıkın..25 haftayı bitirdik bugün hayırlısıyla, ne çabuk geçti günler anlayamadım, o bulantı yaşadığım günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu bana:) çok öpüyorum sizi.sık sık girmeye çalışıcam artık..hoşcakalın..

maşallah kocaman olmuş gobuş...artık buyuyorrrr...doguma az kalmış bıle...

Kızlar ben geldiiim
nasılsınız çok özledim herkesi ya.

sedacım canım benim hayırlı olsun işin Rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkında inşallah. Belki bebek yeni işi sever gelir :)

canancım canım nasılsın maşallah hamilelikte yarıyı geçmişsin Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah . Bana sorarsan alışveriş için pek acele etme inann bir günlük iş hepsi. Ben öyle yaptım 30 haftadan sonra gidip bi günde herşeyi aldım. Bebek şekerlerimide kendimyaptım malzemeleri alıp hem bana meşgale hemde el emeğim olsun istedim.

Çiğdemcim nasılsın canım. sonlara yaklaştın Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Hazırlıklar bitmiştir senin artık bi bebeği beklerisiniz . Ay ne heyecan vericidir o ya. Benim kontrolüm vardı gittim nst ye bağlandım hemşire kontrol etti hemen koşarak doktora gitti korktum ama kalbim nası hızlı atıyo anlatamam sana. Doktor geldi açmısın dedi bende hayır yedim dedim bebeğin kalp atışı seninde nabzın çok düşmüş acil yatış vercem dedi ben o an nası düşüp bayılmadım hala hayret ediyorum kendime. Allahın taktiri o gün iyiki kontrole gitmişim yarım saat geç gitsem bile belkide kaybedebilirmişim bile yavrumu Rabbim korudu. ben hemen gözlem odasına alındım serom oksijen başımda bisürü doktor. eşim korkudan kapıda eşim nasıol diye bağırıyo . :) ay hatırlayınca bile tuhaf oldum ne günlerdi :) Benim doğum çok zor oldu 12 saat suni sancı verdiler bebek aşşa inmedi mecbur o kadar sancıdan sonra sezeryana aldılar. Kısmet hayırlısı buymuş . Rabbim cananla sana kolay doğumlar versin inşallah.

Gülercimnasılsın hayatım :)
efemin doğum günü yaklaştı evet hamde bayramın 2. günü 31 ağustosta
haftasonu gittik bayramlık aldık yavruma.
herşeyi vardı ama olsun ben bayramda yeni giysin istedim hani sevap olurmuş ya bayramda çocuklara bayramlık almak. Bi kot şort üstüne gömlek onun üstünede serin olursa diye kapşonlu yelek aldım ama çok şekeerrrr. İlk adım ayakkabısı aldım bi tane malum artık yavaş yavaş yürüyo benimki. çorabını bile aldım yeni olsun diye hevesden :)
doğum gününde de bir şeklinde pasta yaptırcam 1 yaş pastası Belki o hatırlamıcak ama fotoğraflarını çekip koycam. bizim içinde anı olcak ilk doğum günü yavrumun. Hediyede lego alcam çok seviyo bişileri takıp çıkarmayı. babanemiz büyük kamyon alcak babamız bana söylemiyo ne alcanı alınca görürsün diyo bakalım ne alcak :)

seval kıs nerdesin efeden 3 gün sonrada ahmet faruğun doğum günü sen ne yaptın gelde anlatsana :)

dilekcim canım sünnet çocukları iyleşmiştir oh ne güzel sen sıkıntıdan kurtuldum Allah hayırlısıyla bizede göstersin o günleri.

ösnur kıs nerelerdesin hani sık girerim artık diyodum yoksun facedede
seninde yaklaştı doğum günü . ay ne garip ya daha dün gibi hamile kalmak içinyaptıklarımızı anlattığımız günler dimi ya :)

ooooooooooooooooooo...artık dogum gunu gelmış paşanın..nasıl yapıcaksınız pastasını...
sunnet yaraları ıyılestı canım...toparlanıyor daha pipilerı...

oyyyyy.anacım.çok yorgunum bugün .hergünkünden daha çok..zatee çok uyanan bebektı..dün gece yıne çok zordu...mama pişirdim.içine devam sütü koydum...150 ml.kadar yedı.1 saat sonra yatırdım...saat 10 gıbı..hemen arkasından emırı yatırdım.ve ben yattım..yoksa dayanamıyorum ..sabahın 6 sında kalkıyor...bazen hesaplıyorum..7 saat uyuyor..nasıl yetıyor..bebekler daha uzun uyumaz mı??
bu gece 10 da yattı...ben yattım...11 de kalktı..karnı tok emınım...su verdım içti...emzık verdım..uyudu...hemen yattım yatagıma..hor hor uyuyordum ki..bır cıyaklama..sandım sabah oldu..öyle derın uyumusum sankı...saate bakarım gece 00:30...
sonra sanırım su verdım..emzık verdım...belkıde emzırdım.hiç hatırlamıyorum orasını...yattı uyudu..hemen yattım..yine agzımdan salyalar akarken uyandım bır ciyaklama sesıne...yıne dedim ki"" hah bu sefer sabah oldu..çok güzel uyumuşum..."satte bakarım 01:30...ühühühühüühüh...
hay yarabbım..allah nasıl bır güç verıyor..kalkmasan nolcek..ciyak ciyak barıyor..mecbur kalkıyorum..iki büklüm...ne yaptım hatırlamıyorum..emzırdım mı.su mu verdım..yoksa meshur boğulmama yastıgıyla yelpaze mı yaptım...naptım bılmıyorum uyudu...gecele rı süreklı kalkıp yelpaze yapıyorum paşaya...serınleyınce dalıyor uykuya......
sonra yıne bır cyak..saate baktım 02:30...yat dılek...sonra cıyaklamaya kalkıs...saat04:00...ohh bu sefer uzun uyumuş dıye sevındım..oleyyyyy...

....sonra yattım..yıne cıyak..satt 05:00...sonra 05:30of...sonra05:45...sonra 15 dakkada bır cıyak..paşamıza yelpaze yapıcam...yada emzırcem..yada emzık vercem...sabah uyanış 06:30...ay artıkın yoruldum...ıkı oglumda uyku sevmez galıba...ama yınede emırın uykularının yanında ediz kuzu gibi...maşallah dıyım edız cıme...şükür uykularına..
son 4 aydır boyleyım...oncelerı gecede 6-7 kez uyanırdı..sımdı çok feciiiiii...bu nada şükür...allah beterınden korusun..ne diyim..nolur nolmazz yanii...şükür

edızın 5.ve 6. dişlerı geldı gelcek...3 gundur kontrol etmadım..belkıde cıkmıştır..uyanınca bakıyım bakayımm..

merhaba kızlar uzun zaman sonra gelebildim 4 temmuzda memlekete gittim kızkardeşim evlendi 20 gün kaldım sonra da geldim eltim vefat etti 31 temmuzda göğüs kanseriydi 12 yıldır biyoloji öğretmeni 45 yaşında ayvalıkta yazlıktan apar topar geldiler aldığı kemoterapiler böbreğini çürütmüş üre kana karışmış hastaneye yatırdılar bizde geçmiş olsuna gitmiştik hiç öleceği aklımın ucundan bile geçmemişti sonra bi kaç gün sonra vefat etmiş aniden oldu hepimiz çok kötü olduk çok ağladım fazla görüşmezdik ama insan anne olunca daha çok üzülüyo 2 çocuğu vardı oğlu bu yıl fen lisesini kazandı kızı üniversitede okuyo 21 yaşında kız çok kötü olmuştu annesi yanında vefat etmiş kudret abla annem üşüyo diye evden üzerine örtü almaya gittim pijama getirdim diyo ağlayarak sonra yanında 5 dk durdum gözlerimin içine bakıp gözlerini yumdu diyo anne gitme dedim annem gitti deyip ağlıyo üzerine getirdiğim örtüye cenazesini sardılar diyo bende çok etkilendim halen bile kendime gelemiyorum bayram arifesinde öldü allah mekanını cennet etsin eşim görmüş gözleri açıkmış eşime diyorum anne olduğu için kimbilir çocuklarını geride bırakmak ne kötü bişeydir ne büyük acıdır işte ramazanın ilk haftası gelen giden diğer kaynımlarda geldiler bizde kaldılar yatılı misafirde oluyodu cenaze yerine gidiyoruz sonra eve akşam iftara yemek hazırla o arada kadir mertte hastalandı yavrum enfeksiyon kapmış cenaze yeri ev kalabalık doktora götürdük ateşler içinde faranjit olmuş 6 iğne verdi sonrada iyileşti çok şükür şimdi çok iyi maşallah ilk hastalığımızı geçirmiş olduk doğduğundan beri ilk defa hastalandı ama kötü hastalandı düzeni bozuldu birazda şimdi hayat devam ediyor işe başladık eve giidip geliyorum halen meme veriyorum bu arada tayin istedik bandırma burhaniye söke verdik bakalım inş çıkar bayramdan sonra belli olur herhalde eğer çıkarsa birde taşınma telaşım başlayacak

hepinizi çok özledim geçmişi okuyamadım kusura bakmayın iş yerinde kaçak net buldumda çok ağır

kızlar bebişlerinizin arabaları varmı?memnunmusunuz markası ve modeli nedir? araba alırken nelere dikkat etmek gerekir?büyük tekerlek olması avantajmı, yada çift yönlü olması? abimlerde maxicosi ana kucağı var, ona uyumlu bi bebek arabası alayım diyorum ama 700 den aşağıya bulamıyorum...arabamız olmadığı için bebek arabası doğmadan almak istiyorum, zaten oda falan da yapmıcam bebeğime, bi park yatak o kadar..ben ilk bi yerde bebek arabası olarak chicco nun simplicity travel set diye bi modelini görmüştüm, çok beğenmiştim, ama ondan sonra araştırdıkça bi sürü beğendiğim araba oldu..şimdi yeni bi model buldum, maxi cosi ile uyumluymuş First Wheels City Elite diye bi araba.kafam iyice karıştı, siz tecrübeli annelersiniz, bana fikir verin....birde park yatak konusu, sizin kullandıklarınız neler, park yatakta nelere dikkat etmek gerekir?ben olabildiğince uzun kullansın aldığımız park yatağı diye istiyorum.önerilerinizi bekliyorum?

kudretcim kardeşin için seni tebrik ederim, eltin içinde başsağlığı dilerim, çok gençmiş ya Allah rahmet eylesin, üzüldüm, Allah kalanlara sabır versin...oğluşunun iyileşmesine sevindim, Allah beterinden korusun..

merhaba kızlar uzun zaman sonra gelebildim 4 temmuzda memlekete gittim kızkardeşim evlendi 20 gün kaldım sonra da geldim eltim vefat etti 31 temmuzda göğüs kanseriydi 12 yıldır biyoloji öğretmeni 45 yaşında ayvalıkta yazlıktan apar topar geldiler aldığı kemoterapiler böbreğini çürütmüş üre kana karışmış hastaneye yatırdılar bizde geçmiş olsuna gitmiştik hiç öleceği aklımın ucundan bile geçmemişti sonra bi kaç gün sonra vefat etmiş aniden oldu hepimiz çok kötü olduk çok ağladım fazla görüşmezdik ama insan anne olunca daha çok üzülüyo 2 çocuğu vardı oğlu bu yıl fen lisesini kazandı kızı üniversitede okuyo 21 yaşında kız çok kötü olmuştu annesi yanında vefat etmiş kudret abla annem üşüyo diye evden üzerine örtü almaya gittim pijama getirdim diyo ağlayarak sonra yanında 5 dk durdum gözlerimin içine bakıp gözlerini yumdu diyo anne gitme dedim annem gitti deyip ağlıyo üzerine getirdiğim örtüye cenazesini sardılar diyo bende çok etkilendim halen bile kendime gelemiyorum bayram arifesinde öldü allah mekanını cennet etsin eşim görmüş gözleri açıkmış eşime diyorum anne olduğu için kimbilir çocuklarını geride bırakmak ne kötü bişeydir ne büyük acıdır işte ramazanın ilk haftası gelen giden diğer kaynımlarda geldiler bizde kaldılar yatılı misafirde oluyodu cenaze yerine gidiyoruz sonra eve akşam iftara yemek hazırla o arada kadir mertte hastalandı yavrum enfeksiyon kapmış cenaze yeri ev kalabalık doktora götürdük ateşler içinde faranjit olmuş 6 iğne verdi sonrada iyileşti çok şükür şimdi çok iyi maşallah ilk hastalığımızı geçirmiş olduk doğduğundan beri ilk defa hastalandı ama kötü hastalandı düzeni bozuldu birazda şimdi hayat devam ediyor işe başladık eve giidip geliyorum halen meme veriyorum bu arada tayin istedik bandırma burhaniye söke verdik bakalım inş çıkar bayramdan sonra belli olur herhalde eğer çıkarsa birde taşınma telaşım başlayacak

kudretcım.basınız sagolsun..üzüldüm çok...çocuklarına cok üzüldüm.allah sabır versın..mekanı cennet olsun.....allah yattıgı yerde dınlendırsın...

kadır merte geçmiş olsun....iğneler bıttımı....
canım maşallah oğlusun yaşını gecmışş..ne kadar cabuk geçıyor zaman demiiii..

kızlar bebişlerinizin arabaları varmı?memnunmusunuz markası ve modeli nedir? araba alırken nelere dikkat etmek gerekir?büyük tekerlek olması avantajmı, yada çift yönlü olması? abimlerde maxicosi ana kucağı var, ona uyumlu bi bebek arabası alayım diyorum ama 700 den aşağıya bulamıyorum...arabamız olmadığı için bebek arabası doğmadan almak istiyorum, zaten oda falan da yapmıcam bebeğime, bi park yatak o kadar..ben ilk bi yerde bebek arabası olarak chicco nun simplicity travel set diye bi modelini görmüştüm, çok beğenmiştim, ama ondan sonra araştırdıkça bi sürü beğendiğim araba oldu..şimdi yeni bi model buldum, maxi cosi ile uyumluymuş First Wheels City Elite diye bi araba.kafam iyice karıştı, siz tecrübeli annelersiniz, bana fikir verin....birde park yatak konusu, sizin kullandıklarınız neler, park yatakta nelere dikkat etmek gerekir?ben olabildiğince uzun kullansın aldığımız park yatağı diye istiyorum.önerilerinizi bekliyorum?

canım benım araba kraft..her modelı aynımıdır bılmem ama cok hafıf..onemlı olan hafıf olsun..kaba kocaman olmasın...
kardesımın chıcco ama bana agır geldı...mesela ben akşam dısarı çıkıyorum...çocuklarla..edız pusette...emır düşüyor..yürümuyor...yada yoruldum dıyor yurumuyor..o zaman emır ı kucagıma alıyorum...tek elımlede edız ın pusetını rahat kontrol edebılıyorum...çok hafıf.ve tekerlek manevraları çok hızlı..

diloşum ediz paşamızın incileri sağlam ve çürüksüz olurlar inşlh.. biz 2dekaldık.. hergün bakıyorum üst dişlere ama henüz tık yok

kudretçim çok üzüldüm inan içim sızladı. hele o batanniye olayını okurken gözlerim doldu.. başınız sağolsun canım.. neyseki çocukları büyükmüş en a-azından kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.. ama yinede rabbim kimselere anne acısı yaşatmasın.. allah geride kalanlara sabırlar versin.. evet yaa anne olunca insan harbiden daha bi duygusal oluyo sanki... geçende hiç tanımadığım bi çocuk düğünde bayıldı.. hani gelin çıkarken yerde maytap yakıyorlar ya onun dumanından bayıldı.. 9-10yaşlarında pembe gelinlik giymiş kız çocuğu, astımı varmış.. düştü bayıldı annesi babası başına koştu kaldırdılar kenarda ayılttılar felan.. dayanamadım başladım ağlamaya.. halbuki tanımam etmem. düğün parktaydı geçerken bi baktık okadar..

canancım bebek arabasını biz6.ayında alabildik ancak.. baby2go dan ucuzlarından 200tl ye aldık. pahalılarıda var ama bu ara ekonomimiz pek iyi değil.. park yatağım babymax in kırmızısı.. 90*120 çok memnunum.. kraftın alt ürünüymüş.. geniş geniş, döne döne yatıyo kızçem.. sanada tavsiyem geniş olanlarından al.. çünkü bebişler kollarını bacaklarını açıp sere serpe yatıyorlar.. bende genişlerinden aldım.. satıcı 5yaşına kadar rahatça kullanır diyo..
bugüne kadar çok memnun kaldım.. herkesede park yatağı tavsiye ediyorum.. şuan içinde tunup kalkıyo, içindeyken oturup oyuncaklarıyla oynuyo, yani hem güvenli bi oyun alanı hemde yatak.. uyandığı zamanda ağlamıyo.. beşiğinin içinde bi dünya oyuncak koydum uyandığında oynuyo.. bazen tabi.. çocuk bu rüzgarınada belli olmuyo bazende tunup kalkıyo etrafa bakıyo eğer kimse yoksa basıyo çığlığı..

hepiniz çok sağolun kızlar allah hepimize sağlık sıhhat versin çocuklarımızdan ayırmasın çok zor

bana dua edin bayramdan sonra tayin işimiz belli olacak hayırlısıyla tercihlerimiz bandırma burhaniye söke çok heyecanlıyım burhaniye çıkarsa dilekle görüşücez bandırma çıkarsa burhaniyeli arkadaşım var orda görev yapıyo onun yanına gidicem :3:
canancım bizim arabamızda piere cardin modeli çok güzel ama sonra çok pişman oldum valla biraz ağır keşke baston tipi puset alsaymışım arabanın bagajında öylece duruyo

çiğdem canım benim senin doğumunada çok az kaldı allah hayırlı doğumlar nasip etsin hep dua ediyorum

canan canım seninde kızın oluyomuş çok sevindim valla neredeyse eşitleniyo kızlarımızda çoğaldı ama ısrar etme kadir mertin başı bağlı gülerle dünür olduk biz

sedacım seninde hem yeni işin hemde yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah geriye bebek kalıyo oda olur üzme kendini zaman su gibi geçiyo baksana kadir mert 15 aylık oldu bile

dilekcim ediz paşamızın sünnetide hayırlı olsun herkesten önce erkek oldu çıktı valla maşallah bizde doğduğundan beri niyetlendik ama bi türlü yapamadık

güler :6: seval :82: nurten :68: öznur :6: kadriye :65: olcay :80: sizleride çok özledim kız fırsatım olmadı bi türlü maşallah bebekler kocaman oldular allah nazarlardan korusun hepsi çok güzeller öznur kız bi tek senin oğlanın büyümüş hallerini göremedik çok merak ediyorum bi gün resim koyda görelim

buda bilge olsun :37: nilüfercim nerelerde hiç haber alamıyorum onuda çok özledim

kız kudret allah seni ne etmeye.. o smley tam beni anlatıyo buaralar aynen öyleyim..

bu arada tayin işinize harbiden sevindim.. hepsi güzel yerler vallla.. hayırlısı neresiyse orası olsun..

bende benim bebek arabasından pek memnun sayılmam.. ucuz diye aldık keşke bende bastonlulardan alsaymışım diyorum.. benimkini çok sık kullanıyorum.. devamlı 2.kata indir-çıkar yani.. birazda ağır zor oluyo.. en berbatıda toplayıp kenara koyduğunda zırt pırt düşüyo. dik vaziyette kalmıyo.. onların desteksiz duranlarıda vardı ama dedimya para yoktu sırf ucuz diye aldık.. ucuzuda 200tl.. tekerlekleride tam tur dönenlerden sözde ama arabayı tek taraf kullanırken iyide diğer tarafa çevirdiğimde tekerlekler salaklaşıyo..

canancım oyüzden araba alırken acele etme, eğer sık kullacaksan gönlüne göre bişiy almaya çalış.. taksit olayları felan.. sonuçta bebişler yürümeye başlasalarda yürümek zor geldiğinden arabaya binmek istiyorlar.. bide önümüz kış.. ona göre seç.. 4mevsimlik felanda alabilirsin ama yazın puset tarzı sadece oturarak kullılan üstü gölgelikli hafif arabalar daha rahat.. bence kışlık olandan al.. yaza kadar seninkisi çoktan oturur zaten..

mama sandalyesi felanda hiç almadım ben.. yürütecindeyken besledim hep.. şimdi emekliyor diye yürütecini istemiyo.. oyüzden yere sofra açıyoruz biz yerken onuda oturtuyoruz öyle yiyor yemeğini.. hiç boşuna para verme mama sandalyeleride dünya kadar para..

kız öznur nirdesinnnnn...

yaa bitane face açsana kendine aslında.. eşin kızıyosa farklı bi isme aç.. çok merak adiyom efeyi... görmek istiyooom.. kimbilir nasılda büyüdü..

emekliyormu.. veya emekleme çabaları varmı.. yaz kız bize..

kızlar ben geldim sonunda geldim yani.biraz okuyabildim yazdıklarınız,malum uzun zamandır okumayınca birikmiş çok olmuş.

kudretcim öncelikle sana başsağlığı dileyeyim, canım allah kalanlara sabır verisn,inşallah mekanını cennet eylesin.
hepinizin yazdıklarını okudum ama unuttum kime ne cevap yazacağımı yaaaa.arada atladığım olursa çok özür.
çidoşum biberonlarına bayıldım ne güzel olmuşlar,içleri de bayağı dolu atlayasım geldi oruçlu oruçlu.nezaman doğum yaaa, 2 hafta falan var sanırım dimi.görmek istiyom seni kız yaaa.ist.da değilim ama gelecem bayramda yada sonraki hafta falan.
dilekcim senin uykusuzluk nöbetlerini okudum canım çok zor yaaaa bu çocukların uyku problemleri.benimki de 7 saat uykuyla geziyo, bana yetmiyo ona nasıl yetiyo anlamıyorum gerçekten.sabah 6 da ya da en geç 7 de ayaktayız yaaa.
nurtiş doğum gününüz hakketen çok yaklaştı kız.benimkine 1 ay var daha, ne planı yapacaz bakalım daha belli değil, nerede oluruz o tarihte o da belli değil, bu ara göçebe gibiyiz, ananedeyiz, babanneye gidebiliriz, babanın yanına dönebilirz allah bilir artık.

güler kız benim face uzun süredir açık :) senin haberin yok dimek, nurtenin face den falan bulursun beni,burdan yazmıyım şimdi.
canancım bebek arabası için acele etmesene,zaten yeni doğduğunda ihtiyacın olmayacak,kışın biyere çıkılmıyoki,baharda alırsın bence.
ben kardeşimin arabasını aldım,pierre cardinin 3 tekerlekli büyük arabası, bebek için çok konforlu, içinde rahatça uyuyo falan ama bana işkence, merdivenden çıkaramazsın, bagaja sığdıramazsın.bebek küçükken onun için çok rahat aslında ama bizraz büyüyünce de puset almak lazım bu sefer 2 masraf olacak en iyisi baştan şu hafif katlanan baston pusetlerden al.

Back
X