sorma canım ya aynen öyle valla :)
4,5 senemiz var kredi borcunun bitmesine
ben çalışmasamda eşimin maaşı bize havada karada yetiyo çok şükür ama daha iyi şartlarda yaşamak için. efenin geleceği için çalışmam gerekiyo. Birde evimizde daha ufak tefek eksiklerimiz var onları yaptırcaz artık elden boprcu bitirdik çok şükür. ,
birde eşimin annesi. çok düşkün eşimde anneye napiim mecbur çakiyorum. Bişey deyince bırakıpta çocuğa alıştırmasaydın bizi diyo şimdi hak talep ederim üstünde diyo. aman laf söylenmiyoki bende he diyom geçiyom . Annecim olsa havada karada bakardı ama annem istanbulda ben ankarada olmuyo malesef.
napim biraz büyüsük kreş bende düşünüyorum ama kayınvaldem hayatta vermem diyip duruyo bende ona sen karar veremezsin diyom kıyamet kopuyo o zaman gelsinde bakcaz artık çaresine dayanamazsam çıkarım işten napiim. İşyeride ayrılmayı aklından geçirme biz seni emekli etcez diyip duruyo, işyerimin imkanlarıda çok güzel maaşda da problemim yok yani çıkarsam bi daha bulamma böyle iş
of bilmiyorum dilekcim ya düşündükçe içinden çıkamıyorum. Bi diyorum prim,m doldurup ayrılıyım yaşı bekliyim evde. Bi diyorum of dayanamıyorum çıkcam. Ne yapcam belli diyil yani