alla alla ne deli şey ya.. Hadi kendi bakarken neyse de annesi varkende çocuk sarılırken ne demeye almaya çalışıyor yahuu. Zaten tüm gün onlarla hayret birşey yani. Anlamıyorum bu kaynanalar ne sahiplenirler hemen torunları. Annesi mi geldi ver annesine çekil geriye. Amanın benim başıma neler gelecek acaba kaynanam bizden çıkmaz kesin. Normalde ben çağırmadan gelmez ama torun olunca bahane eder gelir, bir de titiz herşeyime karışır yardım edebilse ne ala yerinden kalkmaz evinde hastayım tansiyon felan ayağına ki bana hiçbişi yapmaz. En azından seninkiler bakıyor yani faydaları dokunuyor. Aöan sen sözünü sakınma yerlerini bilsinler, çocukta anne-babaanne farkını bilsin..
valla biz ertelemiştrik borçtan dolayı. Ocak şubat başlıcaz ben çalışıyorum söylemiştim sanırım. Ağustosta girdim eşimle aynı kampüsteyiz üniversitede beraber gidip geliyoruz işimde rahat. Ama yumurtlamam iyi gibi. Akıntım iyi geliyor yumurtlama zamanı. Bir de geçen ay 32 günde regli oldum kaç senedir 35 günde oluyorum o da moralimi düzeltti. Canım çok geçmiş olsun. İştahsız çocukta kötü olur bende çok iştahsızmışım. Artık vitamin felan idare edeceksin zorladıkça geri teper. İnşallah açılır iştahı. Hasta olmasınında etkisi vardır. Bende birkaç gün boğaz ağrısı çektim ama geçti az halsizlik var havalarda çok dengesiz. Allah yardımcınız olsun canım. Face da gördüm de Ediz'de baya büyümüş Maşallah..
buyudu sedoş..
canım bende gıremedım..
abım yuksek tansıyondan dolayı beyın kanaması gecırdı..
sol tarafı felç oldu..
betın kanaması 2-3 kez tekrarladı..
ılk gun doktorlar yaşamaz dedı..
çunku onune gecemedıklerı beyın kanamasından..
sonra kanama durdu..
fakat tansıyonu normale donmuyor..
doktor hayatı tehlıkesı suruyor dıyor..
bugun 6 gun oldu..
ılk 4 gunu atlattı..
doktor buda olumlu bırsey dıyor..
ellerı ayakları baglı yogun bakımda..
hemsıreler sagından soluna cevırırken bıle tansıyonu fırlıyor..
kontrol altına alamıyorlar tansıyonunu..
doktor artık 20 nın ustune cıkarsa rısk dedı..
ama su an 14 lerde tansıyonu..
fakat yerınde durmuyor tansıyon..24 saat sabıt kalırsa kendı odasına alacaklar abımı..
ama olmuyor..
damardan beslenıyor..
damardan ılaç verılıyor..
sureklı uyutuyorlar..
tansıyonu çıkmasın dıye...
ama bugun mıde kanaması gecırdı..
mıdeden beslenmedıgı halde..
offf..ılk kez dıuun gece su verdıler..
su ıçın yalvarıyordu..gunde 3 dakıka esıne gorusme ıçın ızın verıyorlar..uyanık kaldıgı bır vakıt..
off..bende gıttım 1 gun..çocujları bıraktım...
ama gorusemedık..yogun bakımda oldugu ve uyutuldugu ıçın..
abım ıçın dua edın..
hayatı tehlıkesı gecerse sol tarafındakı felç çabuk ıyılesecek..çunku yası cok genç dedı doktoru..
yapılacak her ılaç yapıldı..
doktoru bana tevekkul edıp beklemekten başka care yok dedı..çok üzgünüm..