- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #23.041
topik çökmüş gitmiş.ben de giremiyorum ki.tek başıma hem ev hem efe çok zor.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.şimdi bile alelacele yazıp çıkacam yani.canavar uyanmadan işleri halletmek lazım ama hepinizi çok özledim kızlar.nerde o eski günler diyorum ve özlüyorum valla.hele 2. çocuk osa ne yaparız bilmiyorum artık.dilek 2 çocuğa rağmen yine topiği terketmeyen arkadaşım tebrik ederim valla seni.
bende çok özlüyorum ya ama fazla kişi değildik zaten sizde hamiş kalıp doğurunca ıssız kaldı ben tek başıma kendim söyleyip kendim mi duyayım ilk başlarda hemen girer bakardım ama kimse olmayınca bakmıyorum bende. Valla annelerimiz nasıl bakmış büyütmüşte hem komşuya hem evin işine yetişmiş. Tabi o zamanlar sokaklar güvenliydi,insanlarda öyle. Annem beni komşuya bırakırdı kızıyla oynardık ya da o bize gelirdi şimdi kimseye güven olmuyor ki nereye bırakacaksın. Demek büyüdü oğluşun maşallah canım.. Herkes büyüttü yaş günlerini bile kutladılar.
aynen valla bencede dilek'e madalya vermek lazım bravo valla hem iki erkek çocuk hem ev işi hem bilgisayar her yere yetişebiliyo..
öznurcum sen neler yapıyon.. orda havalar nasıl efe napıyooo.. hastacık değildir inşlh.. bende pek nete giremiyorum.. girsemde hemen facede bi oyun oynamaya giriyorum kafa dağıtmak için oda bazen yarıda kalıyo.. örgü başladım onuda 1-2 sıra geçtim onada fırsat olmuyo.. cemre uyuduğundada anca ev işi yapıyorum.. bizim ev sobalı olduğundan tekbir odada soba var aynı oda içinde, hem yemek yiyor hemde uyuyuyoruz.. mutfak ve diğer odalar soğuk, cemre uyurken kendimi mutfağa atıyorum, bazen o uyurken, koşa koşa markete felan gidip-geliyorum.. havalar çok soğuk fazla dışarı çıkarmak istemiyorum. çok fena ateşleniyo.. bigece 39.4 oldu. evdede yanlızdım hiç sorma yani.. allahtanki evde hertürlü şurup bulunduruyorum.. hemen soyup ıslak havlu koydum vucuduna.. ama bütün gece başındaydım.. kocişte yoktu felaket bigeceydi.. gurbette olmak zor kendi ailem buralada olsa, arardım hemen.. gecenin bi yarısı konu komşuyuda aramaktan çekindim..
Canım çok geçmiş olsun.. Ateş çok kötü olur benim kardeşim de hep ateşli geçirirdi havale geçirecek diye korkardık şimdi o kadar olmasa da hala çok ateşi çıkar üşütünce koca kazık oldu ama ateşlenince minnacık bebek olur. Miniğim hala o zaten benim bebeğim olsa da o ilk göz ağrım ben büyüttüm onu. Sobalı evde zor siz bir ara taşınacaktınız canım ne oldu. Ama resimlerinizi görüyorum ne güzel bir kız olmuş maşallah.. Ailenin yanında olmaması kötü evet benim de yok kimsem yanımda. Annem ayrıldı artık sağlık sorunları nedeniyle işten bir yandan üzüldüm ama bir yandan sevindim istediği zaman gelebilir, kalabilir doğumdan önce sonra yararı olur bana. Ama kardeşim de var fazla kalamaz da gider gelir sürekli yoksa kaynanadan hayır yok kendine zor bakıyor nazlı kaynana.