• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canancım canım çok geçmiş olsun
ne güzel büyütmüşsün fıstığı.
tamısırmalık çağları geliyo :)

ya benim bu patronun kel kafasına nurten kadar kayalar düşsün
5 dakikada 10 kere çağırdı
:41:

fasulm dün bekledim kimse gelmedi sonra beni tam uyku bastırdı sen geldin ama ben uyumuştum malesef.

gülerim kafamın içinde,ensemde , boynumda, gerdanımda ve yanağımda çıktı malesef..başımın içindeki ağrı yaptı çok.ağrı kesici alamadım minoset dışında, bide b12 vitamini ve yaraların kalıcı olmaması için rem kullandım.

kızımı emziriyorum arkadaşlar,çok tombik bi çocuk değil ama doktorum yeterli olduğunu söylüyor, bakalım bu hafta kontrolümüz var nasıl olmuş durumu.

kızlar ne güzel sizin ufaklıklar konuşmaya bile başlamış:) darısı başımıza...

gülerim kafamın içinde,ensemde , boynumda, gerdanımda ve yanağımda çıktı malesef..başımın içindeki ağrı yaptı çok.ağrı kesici alamadım minoset dışında, bide b12 vitamini ve yaraların kalıcı olmaması için rem kullandım.

kızımı emziriyorum arkadaşlar,çok tombik bi çocuk değil ama doktorum yeterli olduğunu söylüyor, bakalım bu hafta kontrolümüz var nasıl olmuş durumu.

çok geçmiş olsun Canancım Allah beterinden korusun çok şükür atlatmışsın

Tombul olmaması iyi gelişimini etkilemediği sürece. Benimki tombişti poposunu kaldıramıyodu 7 aylıkken döndü düşünebiliyomusun.
yürüyünce boya verdi kiloyu şimdi normal kilosu. 14 aylıkken yürüdü kendini kaldıramadığından. :)
baya bi kelimeleri söylüyo maşallah benimki. ne dersem tekrar ediyo.
Defteri var kalemle karalama yapıyo : ) bene veriyo kalami enne didek didek diyo :) Çiçek yap demek istiyo. yapıncada kahkahalarla gülüp aynısını yapmaya çalışıyo.

kelebeğim hani nerelerdesim uğramıyon heç
en iyisi buraya gelince çağrı atalım kızlar birbirimize karşılaşamıyoruz hiç ya

günaydın herkeseee..
çok hastacıkım..:94: :2:felaket gribim. zaten 1haftadır dişlerim pardon diş etilerim ağrıyordu bide grip oldum tam oldu.. dişçiye gitmek istemiyorum halen emzirdiğim için bana bişey yapamayacığı düşüyorum.. ama inanın dişlerim zonkluyo resmen. diş eti sorum var.. arada da hapşuuu inanın gözlerimden yaş geliyo.. bol bol nane limon kaynatıyorum. amanın cemreye geçmesinde ben atlatırım bişekilde.. hapşuuuuu ayy sizde görün..:2:

çok geçmiş olsun gülercim,dr.a gitmemek için bahaneyi bulmuşsun maşallah.kızım sen git de ona göre ilaç verir belki çabuk atlatırsın,böyle 10 günde ancak kendine geirsin.
ben de size küstüm gelmedim.gerçi kayınvlidem kardeşiyle burda vaktim de olmadı ya neyse.sonra görüşürüz kızlar belkim.gelen giden olursa ben de uğrarım artık,gelmezseniz de kampanyama son verdim zaten :ssz:

günaydın herkeseee..
çok hastacıkım..:94: :2:felaket gribim. zaten 1haftadır dişlerim pardon diş etilerim ağrıyordu bide grip oldum tam oldu.. dişçiye gitmek istemiyorum halen emzirdiğim için bana bişey yapamayacığı düşüyorum.. ama inanın dişlerim zonkluyo resmen. diş eti sorum var.. arada da hapşuuu inanın gözlerimden yaş geliyo.. bol bol nane limon kaynatıyorum. amanın cemreye geçmesinde ben atlatırım bişekilde.. hapşuuuuu ayy sizde görün..:2:

çok geçmiş olsun gülercim
banada kanal tedavisi ve dolgu için dişçi 1 yaşına girince gel demişti ama ben hala gitcem :)
bande efeyi sütten kesme girişiminde bulundum
yöntemim işe yarıyodu baktım ama nisana bıraktım
şu aöf sınavını atlatıyım ondan sonra çünkü memeden keserken iki kat ilgi istiyolar
sen hastaneye git canım ya bende hasta oldum emzirirken kullanılabilen antibiyotikler var
ondan verdi doktor işe yaradı efeye geçirmeden 2 günde atlattım ben

çok geçmiş olsun gülercim,dr.a gitmemek için bahaneyi bulmuşsun maşallah.kızım sen git de ona göre ilaç verir belki çabuk atlatırsın,böyle 10 günde ancak kendine geirsin.
ben de size küstüm gelmedim.gerçi kayınvlidem kardeşiyle burda vaktim de olmadı ya neyse.sonra görüşürüz kızlar belkim.gelen giden olursa ben de uğrarım artık,gelmezseniz de kampanyama son verdim zaten :ssz:

kıs ben varım geliyom ya hep
beni beğenmiyömüüsün :19:
bakıyom en son ben yazmışım gelen giden yok bende çıkıyorum geri napiim
:51:

cemreyede geçti.. o da hapşuruyo burnu akıyo.. hastacık olmasın diye daha hastalanmadan şurubundan verdim ama malesef bu sabah burnu akmaya başladı. sümüklü böcek oldu cemre:2:
babiş iyileşti tabii içiyo ilaçları çabuk atlattı.. biz ana-kız hasta
ben öhö
kızçem hapşuuu:2:
:1::1:

a bu arada çok sevindiğim için sizede yazayım.. yengem ağbimin eşi yani.. yarın umreye gidiyo kısmetse.. çok mutluyum allah herkese bizede nasipetsin. sağlıcakla gidip dönsün..

o hasta diye anlatmışımdır belki size.. beyninde tümör vardı 2defa ameliyat bidefada ışın tedavisi oldu.. çok şükür ki 2yıldır iyi.. ama tedavisi ömür boyu.. yani 3ayda bi testlerini tekrarlayıp iğnesini oluyo..

ya bu konuya cevap ver kısmı tam çalışmıyor.başlık bölümü açılıyor asıl yazacağım yer açılmıyr sinir oldum.zaten acelem var kızlar.karşı komşu çağırdı geç kaldım ama sizi ihmal etmiyim dedim.daha sonra inşallah sohbetlerimizi koyulturuz dimi.
nurtiş kız ben emzirmeyi 15 ay bitince bıraktım, sen hem çalışıyosun hem hala sütün mü var maşallah sana.
sedacım ben konyadayım eşimin işi nedeniyle.eski işimden gitsem bekliyolar valla.ama istanbula dönermiyiz dönsek de aynı yere mi döneriz valla belli değil.ben çalışmamanın tadını çıkaracam ama düştük gurbet illere çıkaramıyorum işte.
şimdilik bukadar sohbet edebilecem.öptüm canlarım.mucuk.

anladım canım. Alışabildin mi Konya'ya. Oh çıkar tadını canım ne güzel ben çalışıyorum ama bebek olunca doğum iznine ayrılıp yine çalışıcamm canım bazı nedenlerden dolayı aslında çalışmak niyetinde değildim ama mecburum öyle işte. Daha bebişi çıkaramadım ki bunları düşüneyim bakın 2010 nisanda başlamıştım bura siz dğurdunuz da büyüttünüz yanii maşallah size..

Kızlar topik haraketlenmeye başlamış bakıyorum.inşallah bundan sonra bende girebilirim..ben yine ev taşıdım kucağımda çocukla.internetim gecen hafta bağlandı...allah inşallah kendi evimizi nasip eder.taşınmak çok zor.ben doğumdan beri sürekli sağlık sorunları yaşıyorum kızlar bi düzelemedim.en son zona hastalığı yaşadım, ağrısı kalmadı çok şükür sadece izleri var şimdi..rabbim beterinden korusun.kızımla birbirimize iyice alıştık artık. 3.5 aylık oldu latife kızım.rabbim seda,kadriye ve nilüfer arkadaşımız başta bütün isteyen herkese evlat nasip etsin.

Canım yeni evin hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun. Zona kötü bir hastalık ya çok ağrılı zorlu geçiyor eşimin arkadaşı olmuştu gözünde çıkmıştu kapanmışt gözü en fenası da ilaç alamıyorsun. İnşallah en kısa zamanda geçer canım. Bebeşin de çoık tatlı maşallahhh... İnşallah canım amin...

cananım çok geçmiş olsun canım.emziriyosun dimi latifeciği,nasıl sana zorluk çıkarıyor mu uslu bir bebek mi anlat azıcık.
gülercim hoşgeldin canım,bundan sonra burdayız ona göre.kampanyama evet diyenler gelsin dedim bak gelmişsin ama evet dememişsin.
hadi bakalım canlanın kızlar biraz daha hareket bekliyoruz.
nurten kız nerdesin bi geldin gittin yine.işyerinde internetin var bütün iş mi yapıyon girsene kk ya. kızdırma bak beni atlar gelirim yanına,çok uzak değilim ona göre.

benim oğluş uyuyor kızlar.banyo yaptırdım daha doğrusu oynadık suda.küvetini dolduruyorum çıkmıyo sudan.tam 40 dk.suda oynadı hasta etmiyim diye korktum ama
o kadar eğleniyodu ki çıkartmaya kıyamadım.sonra da yorgunluktan uyuyuverdi.banyo sonrası uyku çok rahat oluyor zaten.

burda kar hala kalkmadı,eriyor yavaş yavaş.bu hafta hava daha ılık olacak herhalde kar da yağmayacak çok şükür.kardan dışarı çıkamıyorum hiç.sıkıldım burdan artık ya.
dua edin de yine istanbul ya da yakınında biyerlere gidelim valla kızlar unutmayın bana dua etmeyi tımam mı.

ohhh süper banyoyu seviyor demek aman sevsin suyu sevmeyen çocuk kötü oluyor benim kardeşim hiç sevmezdi debelinir dururdu anneciğimiz üstü başı su içinde kalırdı valla. İnşallah Allah gönlüne göre verir de gidersiniz yine İstanbul'a..

sedacım canım cananla karıştırdım seni
ama bak Allah söyletti heralde cimcime bi kızın olcak seninde
İnşallahhh

oh evdesin tadını çıkar valla
bende evimde olabilsem ahhh ah
camlar silincek
mutfak dolabı karıştı silinip düzenlencek
gardoroba ben girsem kaybolurum karıştı iyice
eskiler ayıklanıp temizlencek
perdelerim yıkancak
misafir yorganlarımı bir yıldır açmadım
kim bilir nehaldeler
biraz düzelse havalar atcam balkona

Ay inşallah Allah söyletmiş olsun canım.. Bende çalışıyorum ya evde çok iş birikiyor bir de çocuk yok bende daha düşün yani ama haftaiçi işten gelince üşeniyor insan dolap falan silmeye haftasonu silip süpürüyorum toz alıyorum o ara eşim dışarı çıkıyor artık aynı anda evdeyiz o da sıkılıyor ben temizlik yaparken ancak onları yapıyorum neyse bugün mutfak dolaplarını hallettim havalar ısınıyor artık benimde yorganları çıkarmam havalandırmam lazım, kendi elyaf yoranımız var onu yıkamaya vericem bir de peluş battaniyelerimi. Halımı da sildim bugün idare etsin nisan sonu gibi yıkamaya vericem.. Daha da çok iş var benim evde de yap yap yine aynı ya nankör ev işi..

oyy oyyy canım yaaa çok yerinde çıkmış çok ağrı yapıyordur o sana gülüm yaa.. Ya onların ki konuşmaya bile başladı artık seda teyze bile derler ben bir tane çıkarmayı beceremedim. Maşallah ama topiğimizin bebeklerine ay dün gibi ya 2 sene önce konuştuğumuz zamanlar bakın yine nisana giriyoruz bir nisan zamanıydı 2 sene önce bu topiğe geldiğimde hepimiz hamilelik hayalleti kuruyorduk ne çabuk geçiyor zaman hayret.. Seninki de konşur da bülbül olır canım hatta biraz sus kızım ya dersin:))

günaydın herkeseee..

Canım çok geçmiş olsun berbat birşey bu da yaa.. Bir yandan diş eti ağrısı bir yandan grip çok fena Allah şifa versin kuzum.. Doktora gidememekte kötü. Kızına da geçmiş hastalık öyle oluyor malesef ne kadar korursan koru geçiyor işte yapacak birşey yok ikinizde bir an önce iyileşirsiniz inaşllah gülüm..

Kızlar ben gelirim artık işyerinden de nete girebiliyorum zaten ama siz de gelin emi canım... Hepimiz toplanıp eski günlerde ki gibi muhabbet edelim güzel haberi vermekte nasip olsun bana artık bu topikte belli mi olur..

cemreyede geçti.. o da hapşuruyo burnu akıyo.. hastacık olmasın diye daha hastalanmadan şurubundan verdim ama malesef bu sabah burnu akmaya başladı. sümüklü böcek oldu cemre:2:
babiş iyileşti tabii içiyo ilaçları çabuk atlattı.. biz ana-kız hasta
ben öhö
kızçem hapşuuu:2:
:1::1:

a bu arada çok sevindiğim için sizede yazayım.. yengem ağbimin eşi yani.. yarın umreye gidiyo kısmetse.. çok mutluyum allah herkese bizede nasipetsin. sağlıcakla gidip dönsün..

o hasta diye anlatmışımdır belki size.. beyninde tümör vardı 2defa ameliyat bidefada ışın tedavisi oldu.. çok şükür ki 2yıldır iyi.. ama tedavisi ömür boyu.. yani 3ayda bi testlerini tekrarlayıp iğnesini oluyo..

geçmiş olsun canım ya
biz neysede çocukların hastalığı çok kötü oluyo
geçen efede hastalanmıştı gece hiç uyuyamadık ateşten
39 dan aşşa zor düşürdüm ateşini
gülegüle gidip hayırlısıyla dönsünler inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah o mübarek yerleri görmeyi

Kızlar ben gelirim artık işyerinden de nete girebiliyorum zaten ama siz de gelin emi canım... Hepimiz toplanıp eski günlerde ki gibi muhabbet edelim güzel haberi vermekte nasip olsun bana artık bu topikte belli mi olur..

bende geldiiim
inşallah yakın zamanda güzelhaberini alırız canım benim

geçmiş olsun canım ya
biz neysede çocukların hastalığı çok kötü oluyo
geçen efede hastalanmıştı gece hiç uyuyamadık ateşten
39 dan aşşa zor düşürdüm ateşini
gülegüle gidip hayırlısıyla dönsünler inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah o mübarek yerleri görmeyi

bende geldiiim
inşallah yakın zamanda güzelhaberini alırız canım benim

İnşallah canım bende istiyorum tabi ama hep bir engel çıkıyor belki de kaderim de yoktur bebek sahibi olmak diyorum artık..

herkes hastacık olmuş yaaaa,çok geçmiş olsun kızlar size.benim de bir başım ağrıyor çok fena.kayınvalide ve efe uyuyolar.ben uyuyamadım kalktım size bakınayım dedim.zaman geçmiyor burada ya.yaz gelsin anneme gidecem direk.doyasıya gezecem valla.çalışan hanımlar kıskanmasın ama şimdi.çalışmak inanın daha güzeldi.ben de bir an önce düzenimi kurup çalışmak istiyorum zaten kızlar.sedoş sen de inşallah bi bebiş tutup sonra işine dön canım benden sana tavsiye.ha tabi bebişini 9 ay falan büyüt ama yani.o evreye kadar yanında olmak gerekiyor.sonrası artık önemli değil o kadar bence.
kıslar gelmeye başlamışınız bakıyorum da ehhh ben de gelirim madem artık ;) kız nurtiş seni niye beğenmeyeyeim ama maksat daha dolu bir topik dimi ama.

eski neşemizi bulalım istiyorum.2.bebeklere de başlamak lazım artık,ne duruyonus bakiim.ben burdan bi kurtulayım düşünüyorum inşallah kızlar.ya işe başlayacam ya çocuk yapacam bakalım ne olacak kısmetimiz.

gülerim çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..bende 2 gündür rahatsızım boğazım ağrıyor.salgınmı var ne..havalarda güzel ama.. kızada bulaşmıştır herhalde,yakında oda başlar öhü öhü demeye..zaten cılız bişey :(

ya kızlar 4 ayımız yeni bitti.şuan 6 kilo kızım, 3 kilo doğmuştu 4-5 gün içinde 2.700 düştüydü yavrucak..bana zayıfmış gibi geliyor, sağlık ocağındaki dr normal dedi ama içim hiç rahat diil..boyu 64 cm, uzun diyemi bana zayıf geliyor acep :(

nurten maşaallah kız. çalışıyorken bu zamana kadar emzirebildiğin için tebrik ediyorum vallaha seni..darısı benim başıma..

öznur sana da maşallah arkadaşım 2. bebişi bile düşünmeye başlamışsın:) Allah sağlık versin...

sedacım evet biraz ağrılı oldu ama şükür atlattım..biraz iz kaldı nedese:( latifecik şimdiden konuşmaya başladı diyebilirim aslında, baya bi agulaşıyoruz :)agucuk bugucuk bişiler diyo yani:) darısı en yakın zamanda senin başına inşallah...

ayyyyyyyyyyyy kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm

kocam doğum doktoru değil
kocam veteriner hekim

inekcikleri doğurtuyor

kızlar ben giremiyorum pek

çünkü ben 1 aydır kpss ye çalışmaya başladım

önlisans mezunuyum

ve yüksek okuldan mezun olalı 12 yıl olmuş
tarih coğraf ya vatandaşlık benim çok zayıf
matematik daha iyi

geçmiş olsun güler
şimdi na sılsinı z

öptümmmmmmmm
yine gelirim

gülerim çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..bende 2 gündür rahatsızım boğazım ağrıyor.salgınmı var ne..havalarda güzel ama.. kızada bulaşmıştır herhalde,yakında oda başlar öhü öhü demeye..zaten cılız bişey :(

ya kızlar 4 ayımız yeni bitti.şuan 6 kilo kızım, 3 kilo doğmuştu 4-5 gün içinde 2.700 düştüydü yavrucak..bana zayıfmış gibi geliyor, sağlık ocağındaki dr normal dedi ama içim hiç rahat diil..boyu 64 cm, uzun diyemi bana zayıf geliyor acep :(

nurten maşaallah kız. çalışıyorken bu zamana kadar emzirebildiğin için tebrik ediyorum vallaha seni..darısı benim başıma..

öznur sana da maşallah arkadaşım 2. bebişi bile düşünmeye başlamışsın:) Allah sağlık versin...

sedacım evet biraz ağrılı oldu ama şükür atlattım..biraz iz kaldı nedese:( latifecik şimdiden konuşmaya başladı diyebilirim aslında, baya bi agulaşıyoruz :)agucuk bugucuk bişiler diyo yani:) darısı en yakın zamanda senin başına inşallah...

maşallah iyi kilosu besişinin

Back
X