Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülerim kafamın içinde,ensemde , boynumda, gerdanımda ve yanağımda çıktı malesef..başımın içindeki ağrı yaptı çok.ağrı kesici alamadım minoset dışında, bide b12 vitamini ve yaraların kalıcı olmaması için rem kullandım.
kızımı emziriyorum arkadaşlar,çok tombik bi çocuk değil ama doktorum yeterli olduğunu söylüyor, bakalım bu hafta kontrolümüz var nasıl olmuş durumu.
kızlar ne güzel sizin ufaklıklar konuşmaya bile başlamış:) darısı başımıza...
günaydın herkeseee..
çok hastacıkım..:94: :2:felaket gribim. zaten 1haftadır dişlerim pardon diş etilerim ağrıyordu bide grip oldum tam oldu.. dişçiye gitmek istemiyorum halen emzirdiğim için bana bişey yapamayacığı düşüyorum.. ama inanın dişlerim zonkluyo resmen. diş eti sorum var.. arada da hapşuuu inanın gözlerimden yaş geliyo.. bol bol nane limon kaynatıyorum. amanın cemreye geçmesinde ben atlatırım bişekilde.. hapşuuuuu ayy sizde görün..:2:
çok geçmiş olsun gülercim,dr.a gitmemek için bahaneyi bulmuşsun maşallah.kızım sen git de ona göre ilaç verir belki çabuk atlatırsın,böyle 10 günde ancak kendine geirsin.
ben de size küstüm gelmedim.gerçi kayınvlidem kardeşiyle burda vaktim de olmadı ya neyse.sonra görüşürüz kızlar belkim.gelen giden olursa ben de uğrarım artık,gelmezseniz de kampanyama son verdim zaten![]()
ya bu konuya cevap ver kısmı tam çalışmıyor.başlık bölümü açılıyor asıl yazacağım yer açılmıyr sinir oldum.zaten acelem var kızlar.karşı komşu çağırdı geç kaldım ama sizi ihmal etmiyim dedim.daha sonra inşallah sohbetlerimizi koyulturuz dimi.
nurtiş kız ben emzirmeyi 15 ay bitince bıraktım, sen hem çalışıyosun hem hala sütün mü var maşallah sana.
sedacım ben konyadayım eşimin işi nedeniyle.eski işimden gitsem bekliyolar valla.ama istanbula dönermiyiz dönsek de aynı yere mi döneriz valla belli değil.ben çalışmamanın tadını çıkaracam ama düştük gurbet illere çıkaramıyorum işte.
şimdilik bukadar sohbet edebilecem.öptüm canlarım.mucuk.
Kızlar topik haraketlenmeye başlamış bakıyorum.inşallah bundan sonra bende girebilirim..ben yine ev taşıdım kucağımda çocukla.internetim gecen hafta bağlandı...allah inşallah kendi evimizi nasip eder.taşınmak çok zor.ben doğumdan beri sürekli sağlık sorunları yaşıyorum kızlar bi düzelemedim.en son zona hastalığı yaşadım, ağrısı kalmadı çok şükür sadece izleri var şimdi..rabbim beterinden korusun.kızımla birbirimize iyice alıştık artık. 3.5 aylık oldu latife kızım.rabbim seda,kadriye ve nilüfer arkadaşımız başta bütün isteyen herkese evlat nasip etsin.
cananım çok geçmiş olsun canım.emziriyosun dimi latifeciği,nasıl sana zorluk çıkarıyor mu uslu bir bebek mi anlat azıcık.
gülercim hoşgeldin canım,bundan sonra burdayız ona göre.kampanyama evet diyenler gelsin dedim bak gelmişsin ama evet dememişsin.
hadi bakalım canlanın kızlar biraz daha hareket bekliyoruz.
nurten kız nerdesin bi geldin gittin yine.işyerinde internetin var bütün iş mi yapıyon girsene kk ya. kızdırma bak beni atlar gelirim yanına,çok uzak değilim ona göre.
benim oğluş uyuyor kızlar.banyo yaptırdım daha doğrusu oynadık suda.küvetini dolduruyorum çıkmıyo sudan.tam 40 dk.suda oynadı hasta etmiyim diye korktum ama
o kadar eğleniyodu ki çıkartmaya kıyamadım.sonra da yorgunluktan uyuyuverdi.banyo sonrası uyku çok rahat oluyor zaten.
burda kar hala kalkmadı,eriyor yavaş yavaş.bu hafta hava daha ılık olacak herhalde kar da yağmayacak çok şükür.kardan dışarı çıkamıyorum hiç.sıkıldım burdan artık ya.
dua edin de yine istanbul ya da yakınında biyerlere gidelim valla kızlar unutmayın bana dua etmeyi tımam mı.
sedacım canım cananla karıştırdım seni
ama bak Allah söyletti heralde cimcime bi kızın olcak seninde
İnşallahhh
oh evdesin tadını çıkar valla
bende evimde olabilsem ahhh ah
camlar silincek
mutfak dolabı karıştı silinip düzenlencek
gardoroba ben girsem kaybolurum karıştı iyice
eskiler ayıklanıp temizlencek
perdelerim yıkancak
misafir yorganlarımı bir yıldır açmadım
kim bilir nehaldeler
biraz düzelse havalar atcam balkona
gülerim kafamın içinde,ensemde , boynumda, gerdanımda ve yanağımda çıktı malesef..başımın içindeki ağrı yaptı çok.ağrı kesici alamadım minoset dışında, bide b12 vitamini ve yaraların kalıcı olmaması için rem kullandım.
kızımı emziriyorum arkadaşlar,çok tombik bi çocuk değil ama doktorum yeterli olduğunu söylüyor, bakalım bu hafta kontrolümüz var nasıl olmuş durumu.
kızlar ne güzel sizin ufaklıklar konuşmaya bile başlamış:) darısı başımıza...
günaydın herkeseee..
çok hastacıkım..:94: :2:felaket gribim. zaten 1haftadır dişlerim pardon diş etilerim ağrıyordu bide grip oldum tam oldu.. dişçiye gitmek istemiyorum halen emzirdiğim için bana bişey yapamayacığı düşüyorum.. ama inanın dişlerim zonkluyo resmen. diş eti sorum var.. arada da hapşuuu inanın gözlerimden yaş geliyo.. bol bol nane limon kaynatıyorum. amanın cemreye geçmesinde ben atlatırım bişekilde.. hapşuuuuu ayy sizde görün..:2:
cemreyede geçti.. o da hapşuruyo burnu akıyo.. hastacık olmasın diye daha hastalanmadan şurubundan verdim ama malesef bu sabah burnu akmaya başladı. sümüklü böcek oldu cemre:2:
babiş iyileşti tabii içiyo ilaçları çabuk atlattı.. biz ana-kız hasta
ben öhö
kızçem hapşuuu:2:
a bu arada çok sevindiğim için sizede yazayım.. yengem ağbimin eşi yani.. yarın umreye gidiyo kısmetse.. çok mutluyum allah herkese bizede nasipetsin. sağlıcakla gidip dönsün..
o hasta diye anlatmışımdır belki size.. beyninde tümör vardı 2defa ameliyat bidefada ışın tedavisi oldu.. çok şükür ki 2yıldır iyi.. ama tedavisi ömür boyu.. yani 3ayda bi testlerini tekrarlayıp iğnesini oluyo..
Kızlar ben gelirim artık işyerinden de nete girebiliyorum zaten ama siz de gelin emi canım... Hepimiz toplanıp eski günlerde ki gibi muhabbet edelim güzel haberi vermekte nasip olsun bana artık bu topikte belli mi olur..
geçmiş olsun canım ya
biz neysede çocukların hastalığı çok kötü oluyo
geçen efede hastalanmıştı gece hiç uyuyamadık ateşten
39 dan aşşa zor düşürdüm ateşini
gülegüle gidip hayırlısıyla dönsünler inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah o mübarek yerleri görmeyi
bende geldiiim
inşallah yakın zamanda güzelhaberini alırız canım benim
gülerim çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..bende 2 gündür rahatsızım boğazım ağrıyor.salgınmı var ne..havalarda güzel ama.. kızada bulaşmıştır herhalde,yakında oda başlar öhü öhü demeye..zaten cılız bişey![]()
ya kızlar 4 ayımız yeni bitti.şuan 6 kilo kızım, 3 kilo doğmuştu 4-5 gün içinde 2.700 düştüydü yavrucak..bana zayıfmış gibi geliyor, sağlık ocağındaki dr normal dedi ama içim hiç rahat diil..boyu 64 cm, uzun diyemi bana zayıf geliyor acep
nurten maşaallah kız. çalışıyorken bu zamana kadar emzirebildiğin için tebrik ediyorum vallaha seni..darısı benim başıma..
öznur sana da maşallah arkadaşım 2. bebişi bile düşünmeye başlamışsın:) Allah sağlık versin...
sedacım evet biraz ağrılı oldu ama şükür atlattım..biraz iz kaldı nedeselatifecik şimdiden konuşmaya başladı diyebilirim aslında, baya bi agulaşıyoruz :)agucuk bugucuk bişiler diyo yani:) darısı en yakın zamanda senin başına inşallah...