• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben oruç tutuyorum kızlar
ramazanda tutamadım
ders çalışırken zor olur kafam basmaz diye

kpss cumartesi oldu
ben pazar günü oruca başladım
allah kabul eder inşallah
1 ay tutacağım
allah kabul etsin canım..

azda efemden bahsediyim teyzeleri
21 aylıkken memeden kestim çok şükür öyle fazla huysuzluğuolmadı çok düşkündü ama siyah elektrik bantıyla işi çözdük. şimdi görünce kafasını çeviriyo utanıyo :)

23 aylıkkende çiş eğitimine başladık ilk 2 gün tuvalete taşındık çünkü beze güvendiğinden tutmayı bilmiyodu çişi. 10 dk bir salıyodu :)
2 günden sonra yaklaşık 2 saate bir yapmaya başlayınca tuvalettini tutabildiğini anlayıp hazır oduğunu hissettim bende senelik izne ayrılmıştım sıvadım kolları iyice düştüm üstüne 2 ay oldu yaklaşık çok şükür tamamiyle çözdük çişi kakayı. Maşallah yavrum hiç üzmedi beni. Sizin çiş kaka ne durumda kızlar.
mşlh efeye.. biz küçük hanımla 10günü geçti halen tam anlamıyla çişi bi öğrenemedik.. kakası devamlı kiloduna yapıyo arada oturağa arada klozete yapıyo.. çişinide 1-2gün oldu daha farklıyız evde don kilot kalmadı bee:9: bi bakıyom bacaklarını açmış yürüyo "çiş yaptım ben" suçlu suçlu diyo.. hiç bağırmadım şimdiye kadar pisikolojisini negatif etkiloyomuş.. çok kızdığımda "unuttunmu annecim,hani bana çişin geldiğinde söylüycektin" diyom.. "unuttum" diyo suçlu suçlu.. bide lazımlığımızı hangi odaya gidersek yanımıza alıyoz.. ben yemek yaparken mutfağa bile alıyoz.. arada "çişin varsa git çişini yap diyom" bi bakıyom, gidiyo, şortunu ve kilodu indiryo yapıyo.. sonrada alıp tuvalate döküyoz sifona basıp.."bay bay kakaya" diyoz.. kolzet üstüne konan küçültücü aparatlardanda aldım ama sevmedi bitürlü.. lazımlık ona daha kolay geliyo.. alçak ya ondan.. bizde çişimizi öğrenicez teyzeleri.. eeeh yaz var kış var öğrenizez inşlh..:9:

Canlarımm ben haftaya rahim filmi çekilicem temiz çıkarsa bir daha ki regl ile aşılamaya başlıyoruz. Tedavi startını verdik. Ultrasonda baktı yumrtalarım iyi temiz ekrandan karşımda foliküllerimi de gördüm. Hormonda istedi yine de bakalım dedi kan verdim akşam netten öğrencem ama biliyorsunuz be uzmanım artık hormonlar konusunda. Bir de çok sevindiğim birşey oldu. Ben tüp bebek için mecbur Ankara'ya gidecektim. Burada bir tıpta var ama başarı düşük. Oraya hızlı trenle git gel belki yumurta toplama ve transferde kalmam lazım tanıdığımız yoktu oralarda. Acıbademe bağlı bir de tüp bebek bölümü açılıyormuş hastaneye. Eşim yerel gazetede okumuş sorduk doğruymuş. Kışa açılacakmış ama olsun beklerim aşılama tutmazsa. Gittiğim hastanede çok iyi olacak. İnşallah gerek kalmaz tabi ama işim kolay olacak izin almam falan. Dualarınızı esirgemeyin canım arkadaşlarım.. :16:

çook sevindim canım.. allah yardımcın olsun.. ayy heyecanlandım şimdi.. demek aşılamaya bi adım attın haa... :46: rahim filminde genel aneztezi alman çok iyi olmuş. benim lokaldi.. bide bişey diycem sende biliyosundur gerçi, rahim filminde tüplere verilen ilaç, tüplerde eğer varsa kısmi tıkanıklıkları açabiliyo.. bak kendini iyi hissedince hemen kocişle çalışma yapın.. bana drum bunun bile aşılama kadar etili olduğunu söylemişti.. eee yollar açılacak.. çift şeritli otaban misali yollar bomboş..geçşin gitsin spermler yukarı:52:
bide hemen eve git bi ağrıkesici iç yat dinlen.. kimisinde bişey olmuyomuş ama olsun sen yinede dinlen işlem sonrası ilaçların etkisi geçince ağrın olabilir.. dinlen sen.. bırak kociş yapsın sana yemek..

bide kızıyorum sana:20: moralini yüksek tut bakiiim hıııı:20: bı işlerde moral çok önemli.. aşılamalara konsantre ol.. tüpü felan bırak şimdi düşünmeyi..

ayyy harbiden çok heyecan yaptım şimdi.. :49::emir_bebek: yiğen geliyo desenize..
tekrar hayırlı ve uğurlu olsun sedoşum yolun açık olsun.. bizi gelişmelerden haberdar et.. hergün gelip bakıcam sen ne yazdın diye.. aklına takılan bişey olursa hiç çekinme sorabilirsin..

Canlarımm ben haftaya rahim filmi çekilicem temiz çıkarsa bir daha ki regl ile aşılamaya başlıyoruz. Tedavi startını verdik. Ultrasonda baktı yumrtalarım iyi temiz ekrandan karşımda foliküllerimi de gördüm. Hormonda istedi yine de bakalım dedi kan verdim akşam netten öğrencem ama biliyorsunuz be uzmanım artık hormonlar konusunda. Bir de çok sevindiğim birşey oldu. Ben tüp bebek için mecbur Ankara'ya gidecektim. Burada bir tıpta var ama başarı düşük. Oraya hızlı trenle git gel belki yumurta toplama ve transferde kalmam lazım tanıdığımız yoktu oralarda. Acıbademe bağlı bir de tüp bebek bölümü açılıyormuş hastaneye. Eşim yerel gazetede okumuş sorduk doğruymuş. Kışa açılacakmış ama olsun beklerim aşılama tutmazsa. Gittiğim hastanede çok iyi olacak. İnşallah gerek kalmaz tabi ama işim kolay olacak izin almam falan. Dualarınızı esirgemeyin canım arkadaşlarım.. :16:

mşlh efeye.. biz küçük hanımla 10günü geçti halen tam anlamıyla çişi bi öğrenemedik.. kakası devamlı kiloduna yapıyo arada oturağa arada klozete yapıyo.. çişinide 1-2gün oldu daha farklıyız evde don kilot kalmadı bee:9: bi bakıyom bacaklarını açmış yürüyo "çiş yaptım ben" suçlu suçlu diyo.. hiç bağırmadım şimdiye kadar pisikolojisini negatif etkiloyomuş.. çok kızdığımda "unuttunmu annecim,hani bana çişin geldiğinde söylüycektin" diyom.. "unuttum" diyo suçlu suçlu.. bide lazımlığımızı hangi odaya gidersek yanımıza alıyoz.. ben yemek yaparken mutfağa bile alıyoz.. arada "çişin varsa git çişini yap diyom" bi bakıyom, gidiyo, şortunu ve kilodu indiryo yapıyo.. sonrada alıp tuvalate döküyoz sifona basıp.."bay bay kakaya" diyoz.. kolzet üstüne konan küçültücü aparatlardanda aldım ama sevmedi bitürlü.. lazımlık ona daha kolay geliyo.. alçak ya ondan.. bizde çişimizi öğrenicez teyzeleri.. eeeh yaz var kış var öğrenizez inşlh..:9:

sedacığım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamada tutar bebeğin
hatta bebeklerin

evet hızlandırmışsınız süreci
artık zamanı geldi galiba canım
bayağı oldu bebek istiyorsunuz

bize yaz aşılama tarihini falah
rahim filmi çekildi mi bu arada canım
yazmadın ne zaman çekilecekti

güler kıyamam ben ya suçlu suçlu yazmışsın ya çok üzüldüm
unuttum mu diyor kuzun
hay allahım maşallah kıyamam ben ona hiç

benim oğlan da bu günlerde 1 -2 kez çişini tuvalete yapıyor
ıkınarak çiş

olsun

emir 1. sınıfa başladı bu arada söyledim mi acaba hatırlamıyorum

iyi gidiyoruz şimdilik :27:

hop ppp
kimse gelmedi mi bura bakem

nerdesiniz hanımlar bakem ya

evlilik yıldönümümüz bizim bu cuma

12 ekim 2003

9 yıl bitiyor

olleyyyyyyyyyyyyyyy:29:

oy oy oyyyy hareketlenmiş burası okuyamadım ama acele çıkıyorum. gelecem kızlar.

selam kizlaaar.
sedacim oncelikle sana gozun aydin ve hadi hayirlisi canim.
dilekcim allah kabul etsin.
cis meselesine 2 ay once basladim.evin her yerine tuvaletini yapti benimki.
geceleri bezliyodum.bir kac hafta sonra onu da biraktin.
bi kac isemenin ardindan alisti.
simdi gece 2 defa cise kaldiriyorum.arada kazalar oluyo tam kuru olamadik malesef.gunduzleri de ben 3 saatte bir cise oturtuyorum.kendine biraksam oyuna dalip tapiveryo donuna.kakasini mutlaka soyluyo ama.evde turaga yapiyoruz cisimuzi.disarda da bos siseye.gece oturagimuz yanimuzda yapip yatiyoruz oyle iste.
dilekcim ediz icin erken degil mi cisi ogrenmesi.

c

selam kizlaaar.
simdi gece 2 defa cise kaldiriyorum.arada kazalar oluyo tam kuru olamadik malesef.gunduzleri de ben 3 saatte bir cise oturtuyorum.kendine biraksam oyuna dalip tapiveryo donuna.kakasini mutlaka soyluyo ama.evde turaga yapiyoruz cisimuzi.disarda da bos siseye.gece oturagimuz yanimuzda yapip yatiyoruz oyle iste.

kiz gulercim hayirli olsun 9 yil masmllah canim

selam kizlaaar.

canım benim 9 yıl bitiyor evliliğimde

gülerin değil kuzum

çiş eğitimine başlamadım ben
abisinden gördüğü için birkaç kez yaptı klozote

lazımlık da var ama ona otumayı reddediyor malesef.. illlaki klozete oturacakmış

ben emir den deneyimliyim çiş konusunda

geceleri özellikle bağlamazdım ve söylerdim emir e
bak anneciğim çişimizi yaptık yatıyoruz
çiş yapmayalım yatağa derdim
tamam derdi
ve geceleri uyandırıp tuvalete asla götüremezdim
çünkü bir kez uyandığı zaman uyumazdı
zaten emirde uyku problemdi hatırlarsanız

sonra emir gece uykusuna daldığı zaman ben usulca bezlerdim onu
çünkü sonucta yeni başladık ve küçüktü
25 yada 26 aylıktı

sabah kalkınça bezi unuturdu emir
kalkıp açardım ki kuru

alkış patlaması olurdu evde
sevincinden koridorda koşar durudu arap atı gibi

sonra ben 10 gün bu şekilde yaptım
gece bağlamayacağım dedim ama uyuyunca bağladım

ve gece tuvatele kaldırmadım

bazen korkunç rüyalar gördüğünde ağlayarak uyanır ve ağlarken çisini yapardı
korkudan sanırım
ama onun içinde bir tedbirim vardı
kocaman çöp poşetini makasla keserdim
o kocaman olurdu
çarşafın altına sererdim

ve hışırdamayanlardan alınca çoçukta rahatsız olmaz tabii

ay işte böyle bakalım ediz ne yapacak

arada çiş yaparken bezine
çişşş diyor
hadi gidelim tuvalete diyorum
ıııhhhhhh
deyip kafasını sallıyor

ay çok uzatttım

yarın eevlilik yıldönümümüz

bakalım nasıl gecer

Son düzenleme:
selam kizlaaar.

ne kadar oldu canım efe şimdi
kaç aylıkken başladınız

neler yapıyorsunuz evde

yaramaz mı

sen çalışmayı düşünüyormusun

Merhaba calarım, nasılsınız :54:
çok özledim sizleri. Kaçamak giriyorum o yüzden yazılanlara pek bakamadım açıkcası.
Dilekcim geçmiş olsunküçük adamlara. Sınavdanda inşalah emeğininkarşılığını alırsın.
Sedacım canım benim Rabbim en hayırlı zamanda versin yavrunu inşallah.
Gülerim faceden de tebrik etiim ama evinde huzurlu mutlu otur inşallah. Hayırlı olsun canım
Kelebeğim sen nasılsın efeninde azcık fotoğraflarını koyda görelim faceden

kzlar benim yanıma 2 yeni eleman geldi sürekli tepemdeler biri patronun kızı onun yanında nete giremiyorum fazla. diğeri lise öğrencisi stajerim var sürekli öğrenme çabasında habire iş ver bana diyo onla bi yandan uğraşıyorum. Anlıyacağınız eski rahatım yok :(

canım kayınvaliden mi bakıyor du senin oğluna

nasıl idare ediyorsunuz

özlüyor mu seni ufaklık

hafta sonu tatil misin

oy kimseler gelmemiş ya buraya
neden acaba
hu huuu
noldu kızlar size böyle ya
ihmal ettiniz topiği ama

karafesleğenden haber var mı
bir zamanlar giriyordu

kadriye miydi acaba adı:53:

Kızlar bn geldiim,

Sedacım Allay yardımcın olsun Rabbim hakkında en hayırlı neyse onu nasip etsin inşallah. Tedavi sürecini paylaş bizlerle ben yazamasamda okuyup çıkıyuorum arada hep sizinleyim yani.

Dilekcim evet efeye halası bakıyo babaneizin gözleri problemli olduğundan halamız bakıyo sağolsun.
Çok özlüyoruz birbirimizi akşam annecim diye bi koşuşu sarıması varki yüreğim dayanmıyo ama herşey onun için. Sabrediyorum.
Cumartesi yarım gün pazar evdeim. vaktimizi en güzel şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz artık. Bu pazar havada güzeldi akşama kadar parkta oynadık akülü arabasını indirdim çok eğlendi.

Gülercim nerelerdesin sen burayı boşlamazdın kızdın mı bize. Bu ara çok fazla yoğunum giremiyorum fazla ama aklımdasınız hep

Kelebeğim naber. Demek sende başladın çişe. Benimkine ben nazardeğdirdim ya. Kakada hiç fire vermezken 2 gündür kendini sıkıyo ama sölemiyo zorla koşturuyorum tuvalete. bıraksam yapcak kiloda. Niye böyle yaptı anlamadaım gitti. Kakan gelince kiloda yapılmaz annecim hemen tuvalete yapalım koşup tamam mıdiyorum patamm anneee :) diyo ama yok 2 gündür zor yetişiyoz.

Dilek karaesleğen canan dı şimdi kızı oldu latife daha küçük olduğundan fırsat bulamıyodur girmeye.

Olcayda gelmiyo buraya hiç. Güzel gelinim dünya tatlısı olmuş :)

Çiğdemde haberiniz varmı kızlar ?

Kızlar bn geldiim,

Sedacım Allay yardımcın olsun Rabbim hakkında en hayırlı neyse onu nasip etsin inşallah. Tedavi sürecini paylaş bizlerle ben yazamasamda okuyup çıkıyuorum arada hep sizinleyim yani.

Dilekcim evet efeye halası bakıyo babaneizin gözleri problemli olduğundan halamız bakıyo sağolsun.
Çok özlüyoruz birbirimizi akşam annecim diye bi koşuşu sarıması varki yüreğim dayanmıyo ama herşey onun için. Sabrediyorum.
Cumartesi yarım gün pazar evdeim. vaktimizi en güzel şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz artık. Bu pazar havada güzeldi akşama kadar parkta oynadık akülü arabasını indirdim çok eğlendi.

Gülercim nerelerdesin sen burayı boşlamazdın kızdın mı bize. Bu ara çok fazla yoğunum giremiyorum fazla ama aklımdasınız hep

Kelebeğim naber. Demek sende başladın çişe. Benimkine ben nazardeğdirdim ya. Kakada hiç fire vermezken 2 gündür kendini sıkıyo ama sölemiyo zorla koşturuyorum tuvalete. bıraksam yapcak kiloda. Niye böyle yaptı anlamadaım gitti. Kakan gelince kiloda yapılmaz annecim hemen tuvalete yapalım koşup tamam mıdiyorum patamm anneee :) diyo ama yok 2 gündür zor yetişiyoz.

Dilek karaesleğen canan dı şimdi kızı oldu latife daha küçük olduğundan fırsat bulamıyodur girmeye.

Olcayda gelmiyo buraya hiç. Güzel gelinim dünya tatlısı olmuş :)

Çiğdemde haberiniz varmı kızlar ?

canım halanız mı bakıyo efe ye
yine de için rahat tır
bakıcı parası vermiyorsun en azından

karafesleğen canan mıydı?
kızı mı oldu bak ben hiç bilmiyorum

olcay da gelmiyor evet
kimseler gelmiyor bi haber olduk birbirimizden
güler burayı hiç boşlamazdı evet ya
güler nerdesin kuzum sen özledim seni ben ...

canım birbirimizi çok özlüyoruz demişsin .özlenmez mi ..ah ah ...allah kolaylık versin ..ama her şey onlar için ...

biz de bugün komşuya gittik
yazlıktaki evine gittik
iyi geldi herkese
yarın ayvalık a kayınvalideme gideceğiz nasip olursa
pazar günü de babama gideceğim
annem ankara dan geliyor.kızkardeşime gitmişti
evi toplarım biraz
gerçi ev öyle temizki anlatamam.babam hiç dağıtmaz aksine çok toplar evi ..ama yine de ben gidip son bir bakayım ..ütüsü vs var mı babamın
kendinize iyi bakın
ediz uyumadı bütün gün
şimdi içerde uyuyor
gece uyumaz
yandık bu gece de...

çook sevindim canım.. allah yardımcın olsun.. ayy heyecanlandım şimdi.. demek aşılamaya bi adım attın haa... :46: rahim filminde genel aneztezi alman çok iyi olmuş. benim lokaldi.. bide bişey diycem sende biliyosundur gerçi, rahim filminde tüplere verilen ilaç, tüplerde eğer varsa kısmi tıkanıklıkları açabiliyo.. bak kendini iyi hissedince hemen kocişle çalışma yapın.. bana drum bunun bile aşılama kadar etili olduğunu söylemişti.. eee yollar açılacak.. çift şeritli otaban misali yollar bomboş..geçşin gitsin spermler yukarı:52:
bide hemen eve git bi ağrıkesici iç yat dinlen.. kimisinde bişey olmuyomuş ama olsun sen yinede dinlen işlem sonrası ilaçların etkisi geçince ağrın olabilir.. dinlen sen.. bırak kociş yapsın sana yemek..

bide kızıyorum sana:20: moralini yüksek tut bakiiim hıııı:20: bı işlerde moral çok önemli.. aşılamalara konsantre ol.. tüpü felan bırak şimdi düşünmeyi..

ayyy harbiden çok heyecan yaptım şimdi.. :49::emir_bebek: yiğen geliyo desenize..
tekrar hayırlı ve uğurlu olsun sedoşum yolun açık olsun.. bizi gelişmelerden haberdar et.. hergün gelip bakıcam sen ne yazdın diye.. aklına takılan bişey olursa hiç çekinme sorabilirsin..

sedacığım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamada tutar bebeğin
hatta bebeklerin

evet hızlandırmışsınız süreci
artık zamanı geldi galiba canım
bayağı oldu bebek istiyorsunuz

bize yaz aşılama tarihini falah
rahim filmi çekildi mi bu arada canım
yazmadın ne zaman çekilecekti

güler kıyamam ben ya suçlu suçlu yazmışsın ya çok üzüldüm
unuttum mu diyor kuzun
hay allahım maşallah kıyamam ben ona hiç

benim oğlan da bu günlerde 1 -2 kez çişini tuvalete yapıyor
ıkınarak çiş

olsun

emir 1. sınıfa başladı bu arada söyledim mi acaba hatırlamıyorum

iyi gidiyoruz şimdilik :27:

selam kizlaaar.

c

Sağolun kızlarr gelipte yazamadım bir türlü ay ne güzel yaa siz doğurdunuz ettiniz çiş eğitimleri bile başlamış maşallahhh... Ben rahim filmimi geçen hafta perşembe çektirdim genel nestezi aldım ama işlemden sonra hemen uyanmak üzere. Çok heyecanlıydım eşimle gittim anneme hiç demedim oralarda stres yapmasın diye. Önlük giydirdiler altta bişi yok üst sütyen hariç kalıyor. Damar yolu açıldı oksijen maskesi takıldı kalp tışına falan bakıldı neyse dr bekledim bir 20 dk belki daha fazla. yattım uzun masa altımda boydan boya kağıt havlu ucunda röntgen. Kız soldan damarı bulamadı yamuldu iğne girdiğinde bana diyor damarınız çok inceymiş neyse sağdan girebildi ama acımadı. Anestezi uzmanı geldi ben oksijeni alınca baya rahatladım dr geldi anetezi uzmanı verdi damar yolundan ilacı eh dedim şimdi uyucam ayaklarımı yukarı kaldırdılar bağladılar falan derken ben gitmişim hiç farkında değilim. Uyandım hiç ayaklarıma bakmıyorum yanımda yardımcı kız iyimsin dedi iyiyim dedim ama işlem daha başlamadı ben hala o beklediğim andayım sanıyorum işlem bitti dedi yok canım başlamadı ki diyorum bak ayakların aşağıda dedi aa dedim evet. Sonra yarım saat nerdeyse sedye bekledim. Müşade odasına götürdüler 1.5 saat kaldım ama bu arada masada yatarken baya birşey akıyordu kız ilacın geri geldiğini söyledi sedyeye atarken arkama baktım kırmızımsı sulu bişilerdi. Yarım saatte bir tansiyonum ölçüldü herşey iyiydi sonra lavaboya gittim geldim giyindim dr odasına çıktık. Veee doktor tüplerimin açık olduğunu, rahimde engel olacak hiçbirşey olmadığını söyledi aşılama için iğnelerimin reçetesini ve raporumu da yazdı son anda zor oluyormuş. Arabaya bindik fena oldum o zaman işte baş ağrısı halsizlik oldu. O akşam evde hep başımı koyacak yer aradım hep uyudum kalkmak istedikçe başım düştü ki kızım dediğine göre en fazla 10 dk uyumuşum. Öbür günde işe gittim sersem gibiydim birkaç günde ancak kendime geldim ama ağrım sızım hiç yoktu sadece kan gibi koyu kahverengi akıntı geldi birkaç gün o da bitti. İğnelerimi aldım çatlatma iğnemi aldım. Ama geç regl olursam aralıka kalacak çünkü kasım sonu eşimin Kıbrıs'a gitmesi lazım kongre için önceden belliydi mecbur yani. Aşılama o zaman gelirse iğneler heba olur. geçen ay 40 günd eoldum bu ay erken regl olursam başlıcaz hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin canlarım benimm... :16:

Son düzenleme:
Sağolun kızlarr gelipte yazamadım bir türlü ay ne güzel yaa siz doğurdunuz ettiniz çiş eğitimleri bile başlamış maşallahhh... Ben rahim filmimi geçen hafta perşembe çektirdim genel nestezi aldım ama işlemden sonra hemen uyanmak üzere. Çok heyecanlıydım eşimle gittim anneme hiç demedim oralarda stres yapmasın diye. Önlük giydirdiler altta bişi yok üst sütyen hariç kalıyor. Damar yolu açıldı oksijen maskesi takıldı kalp tışına falan bakıldı neyse dr bekledim bir 20 dk belki daha fazla. yattım uzun masa altımda boydan boya kağıt havlu ucunda röntgen. Kız soldan damarı bulamadı yamuldu iğne girdiğinde bana diyor damarınız çok inceymiş neyse sağdan girebildi ama acımadı. Anestezi uzmanı geldi ben oksijeni alınca baya rahatladım dr geldi anetezi uzmanı verdi damar yolundan ilacı eh dedim şimdi uyucam ayaklarımı yukarı kaldırdılar bağladılar falan derken ben gitmişim hiç farkında değilim. Uyandım hiç ayaklarıma bakmıyorum yanımda yardımcı kız iyimsin dedi iyiyim dedim ama işlem daha başlamadı ben hala o beklediğim andayım sanıyorum işlem bitti dedi yok canım başlamadı ki diyorum bak ayakların aşağıda dedi aa dedim evet. Sonra yarım saat nerdeyse sedye bekledim. Müşade odasına götürdüler 1.5 saat kaldım ama bu arada masada yatarken baya birşey akıyordu kız ilacın geri geldiğini söyledi sedyeye atarken arkama baktım kırmızımsı sulu bişilerdi. Yarım saatte bir tansiyonum ölçüldü herşey iyiydi sonra lavaboya gittim geldim giyindim dr odasına çıktık. Veee doktor tüplerimin açık olduğunu, rahimde engel olacak hiçbirşey olmadığını söyledi aşılama için iğnelerimin reçetesini ve raporumu da yazdı son anda zor oluyormuş. Arabaya bindik fena oldum o zaman işte baş ağrısı halsizlik oldu. O akşam evde hep başımı koyacak yer aradım hep uyudum kalkmak istedikçe başım düştü ki kızım dediğine göre en fazla 10 dk uyumuşum. Öbür günde işe gittim sersem gibiydim birkaç günde ancak kendime geldim ama ağrım sızım hiç yoktu sadece kan gibi koyu kahverengi akıntı geldi birkaç gün o da bitti. İğnelerimi aldım çatlatma iğnemi aldım. Ama geç regl olursam aralıka kalacak çünkü kasım sonu eşimin Kıbrıs'a gitmesi lazım kongre için önceden belliydi mecbur yani. Aşılama o zaman gelirse iğneler heba olur. geçen ay 40 günd eoldum bu ay erken regl olursam başlıcaz hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin canlarım benimm... :16:

canım benim rahim filmin çekilmiş
atlattın canım
geçmiş olusun

uyudun hiçbirşey hisstemedin işte
bazı yerlerde uyutmadan mi yapıyorlar
bazısı canım yandı falan yazmıştı bazı yerlerde okumuştum

canım her şey tertemiz gelmiş sevindim

ama inşallah erken regl olursun canım
insallah igneler heba olmaz
hay allah nasıp her şey galiba
of ben stres oldum seda simdi iyimi

nolcak bakalım
ne zaman regl tarihim

aşılama yok önce galiba demi seda
önce çatlama iğnesi vermiş çünkü

sonraki aşama mı aşılama canım

kendine iyi bak
sen stres yapma ki regl erken gelsin
hiç düşünme,,

canım benim rahim filmin çekilmiş
atlattın canım
geçmiş olusun

uyudun hiçbirşey hisstemedin işte
bazı yerlerde uyutmadan mi yapıyorlar
bazısı canım yandı falan yazmıştı bazı yerlerde okumuştum

canım her şey tertemiz gelmiş sevindim

ama inşallah erken regl olursun canım
insallah igneler heba olmaz
hay allah nasıp her şey galiba
of ben stres oldum seda simdi iyimi

nolcak bakalım
ne zaman regl tarihim

aşılama yok önce galiba demi seda
önce çatlama iğnesi vermiş çünkü

sonraki aşama mı aşılama canım

kendine iyi bak
sen stres yapma ki regl erken gelsin
hiç düşünme,,

canım özellikle devlet hastaneleri çok zorunlu olmadıkça anestezi yapmıyorlarmış özellerde de pek yapılmıyor yani hastanın istemesi lazım ama benim dr direk anestezi dedi. Belki rahmimde arkaya dönükya benm ondan olabilir ama kıza sordum yanımda duran %90 antestezi ile yapılıyor çok nadir anesteziden korkan dayanırım diyenlere normal yapılıyor dedi ama onun kasılması korkması yeter insana bu şekilde süper oldu tabii o akşam ve ertesi günü sersem gibiydin ama olsn ayrıca 250 tl verdim acıbadem gibi bir hastanede. Çoğu yerde anestezi ile 500 tl ye dayandığını okumuştum. Canım iğnelerim aşılamaya başlamazsam heba olmayacak. Erken relg olurdan başlıcaz ama geç olursam buzdolabının kapağında bekliyor kutular hiç başlamacım aralıkta başlıcam tek sorun aşılamaya başlarsam ve eşim giderse kulladnığım için iğneleri öyle gider iğneler. Hesabımı yapıcam regl olunca işte. Çatlatma iğnesi de aşılama tedavisine dahil canım aynı klomen tedavisi gibi aslında sadece aşılama da hap değil iğne vuruluyorsun, ardından çatlatma iğnesi vuruluyor 36 saat sonra da yumurta çatlayacağı zamanda eşten sperm alınıp yıkanıp enjekte ediliyor. Yani aşılamada da yumurtanın çatlaması lazım. Sadece tüp bebekte yumurtanım çatlamaması lazım çatlamadan alnıyor büyüyünce o yumurtalar labaratuar da döllendiriliyor o ayrı birşey. Bne klomen tedavisi görmedim ama dr rapor alabilmem için 3 klomen tedavisi görmüşüm gibi gösterdi beni. Çok iyi bir doktorum var heyecanla bekliyorum regl olmayı ama aralıka da kalabilir işte kısmet hayırlısı nasılsa öyle olsun tabii ki gebelik haberini ilk burada sizlere yazıcamm ilk göz ağrımsızınız siz benim canım dostlarımm..

geçmiş olsun canım filmin çekilmiş.. bisorun olmadığına çok sevindim..
sedacım iğnelerin ömrü 6ay diye kalmış aklımda için rahat olsun bişey olmaz dolapta..gerçi sen son kullanma tarihlerine bakmışsındır.. iğnelerin hani şu şeker hastalarının iğnelerine benzeyenlerdenmi gonal-f yani..
hayırlısı canım herşeyin hayırlısını iste rabbimden.. eşine ve sana en uygun zamanda olur inşlh herşey.. ama flmden çekildikten sonra fazla açma arayı.. hemen aşılamaya başla bence.. gerçi sen şuan benden daha heyecanlısındır mutlak.. inan tahmin edebiliyorum.. hele aşılama aşamaları çok heyecanlı.. sana hep dua ediyorum.. hep aklımdasın inan.. epey bi süre giremedim nete.. evle ilgili sorunlarımız var, bi arkadaşım demişti.. sıfır ev almak çok stresli diye hakkettende öyleymiş.. eksiklerimiz bitürlü bitmiyo.. lektirikçiydi, boyacıydı, tesisatçıydı oooofff.. eşim başka ilde çalıştığı için tüm koşuşturmacaları da ben yapıyorum..
herşey iyi hoşta şu doğalgaz olayları çok gıcırtılı..tamamen stres.. abone felan olduk, bizim formlarımızı gazdaşçılar kaybetmiş.. ilk etapta 400gibi bi para yatırdık onun formu kaybolmuş gazdaşta... gelde kafayı yeme.. allahtan bizde asılları var hemen fotokopileriyle tekrar başvurduk ama iş o değil.. 12dairelerik apartmanda topu topu 3haneyiz.. diğerlerine doğalgaz saati felen takıldı gazları açıldı bizde yok gelen giden.. işler bayram sonrasına kaldı.. ki o da meçhul gazımızın açılması 1ayı bulur diye korkuyorum.. benim küçük çocucuğum var, en çok ben acele ediyorum sen git bizim kağıtları kaybet benim işler en sona kaldı.. gazdaşa nekadar söylensem azdır yani..yağmurlar başladı.. geceleri soğuk oluyo.. sinirden ölüyorum anlayacağınız..
aa bide cemre halen çişi öğrenemedi.. ilk zamanlarda herşey çok güzeldi gelgelelim şu son hafta hep altımıza yapıyoruz.. hiç bişey demiyorum pskolojisi bozulmasın diye ama an geliyo onada kızıyom bişey demesemde yüz ifademden anlıyodur mutlak.. bazen "bezimi bağla" diyo.. acaba bezi tekrarmı bağlasam.. ama 1ay oldu gündüzleri bezi bağlamıyorum sonuçları kötüde olsa yinede bu bi aşama..

geçmiş olsun canım filmin çekilmiş.. bisorun olmadığına çok sevindim..
sedacım iğnelerin ömrü 6ay diye kalmış aklımda için rahat olsun bişey olmaz dolapta..gerçi sen son kullanma tarihlerine bakmışsındır.. iğnelerin hani şu şeker hastalarının iğnelerine benzeyenlerdenmi gonal-f yani..
hayırlısı canım herşeyin hayırlısını iste rabbimden.. eşine ve sana en uygun zamanda olur inşlh herşey.. ama flmden çekildikten sonra fazla açma arayı.. hemen aşılamaya başla bence.. gerçi sen şuan benden daha heyecanlısındır mutlak.. inan tahmin edebiliyorum.. hele aşılama aşamaları çok heyecanlı.. sana hep dua ediyorum.. hep aklımdasın inan.. epey bi süre giremedim nete.. evle ilgili sorunlarımız var, bi arkadaşım demişti.. sıfır ev almak çok stresli diye hakkettende öyleymiş.. eksiklerimiz bitürlü bitmiyo.. lektirikçiydi, boyacıydı, tesisatçıydı oooofff.. eşim başka ilde çalıştığı için tüm koşuşturmacaları da ben yapıyorum..
herşey iyi hoşta şu doğalgaz olayları çok gıcırtılı..tamamen stres.. abone felan olduk, bizim formlarımızı gazdaşçılar kaybetmiş.. ilk etapta 400gibi bi para yatırdık onun formu kaybolmuş gazdaşta... gelde kafayı yeme.. allahtan bizde asılları var hemen fotokopileriyle tekrar başvurduk ama iş o değil.. 12dairelerik apartmanda topu topu 3haneyiz.. diğerlerine doğalgaz saati felen takıldı gazları açıldı bizde yok gelen giden.. işler bayram sonrasına kaldı.. ki o da meçhul gazımızın açılması 1ayı bulur diye korkuyorum.. benim küçük çocucuğum var, en çok ben acele ediyorum sen git bizim kağıtları kaybet benim işler en sona kaldı.. gazdaşa nekadar söylensem azdır yani..yağmurlar başladı.. geceleri soğuk oluyo.. sinirden ölüyorum anlayacağınız..
aa bide cemre halen çişi öğrenemedi.. ilk zamanlarda herşey çok güzeldi gelgelelim şu son hafta hep altımıza yapıyoruz.. hiç bişey demiyorum pskolojisi bozulmasın diye ama an geliyo onada kızıyom bişey demesemde yüz ifademden anlıyodur mutlak.. bazen "bezimi bağla" diyo.. acaba bezi tekrarmı bağlasam.. ama 1ay oldu gündüzleri bezi bağlamıyorum sonuçları kötüde olsa yinede bu bi aşama..

Canımm benimm çok teşekkürler Allah razı olsun. Yok ben filmden sonra hemen kasımda yaptırmak istiyorum da eşimin şehir dışı olayı aylar öncede belliydi başvurular yapıldı yerine başkası gidemez. O yüzden erken regl olursam başlıcaz ama geçen ay ki gibi 40 günde olursam başlayamam eşim gitmeden iğneleri vurulmaya başlıyorum ama bu sefer yetişmezse tam aşılama olacağı zaman giderse iğnelerde gider. Bazının 12. gün aşılama yapılıyormuş ama garantisi yok ne zaman gelişir. 40 günde olup 14 günde gelişirse ucu ucuna oluyor birde çatlatmadan 36 saat sonra yapılıyor aşılama riske giremem beklicem regl gününe göre karar vericez senelerdir bekliyorum 1 ay daha beklerim. İnanılmaz heyecan var daha başlamadan yanii. Canımm zor iş ev taşımak birde devlete işin düştü mü işte böyle süründürüyorlar. Bebek olunca da zor işte ev de soğuk bayramüzeri ama üzülme olur açılır canım o da kendi evin işte ne güzel bunu düşün. Valla benim en korktuğum şey çiş eğitimi zaten bazısı hemen öğreniyor atıyor bezi bazısı alışamıyor hemen ama pes etme ayrıca bez bağlama sakın bir daha çünkü çıkarınca tekrar başlamamak lazımmış uzmanlar öle diyor.

Back
X