• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilekcim ediz kaç aylık oldu şu anda. çişini erken öğrenecek sanırım.çocuk zaten hazır baksana sen de biraz tembelliği bırak bakalım.ne güzel kendisi çocuk zorlamadan kendi kendine yapmış işte. konuşma konusunda da ilgi hakketen önemli. Efe de 17 aylıkken konuşmaya cümleler kurmaya başladı. Şimdi maşallah her şeyi konuşuyor. Herkes şaşırıyor ama ilgilendiğim için öyle olduğunu düşünüyorum. Edizciği ihmal etme annesi.

canım ediz ocak 5 de 2 yaşında olacak
22 aylık

konuşmada evet canım çok önemli anne ilgisi
tek tek heceleri öğrenmesi ve doğru şekilde söylemesi
ama ediz benim ders çalışma döneminde konuşmaya çalıştı
şimdi de fena değil konuşması
yani baba ditti ..gok yani yok
anne çiş
baba mama
iyi geceler .abi uyudu ...
tabi kelimeler tam anlaşılır gibi değil ...yani yüzüne doğru söylersem ..dudaklarıma bakarak söyleyecek sanırım canım
emirden hatırladığım dudaklarıma bakardı söylerken ..dikkat kesilirdi

ediz de ise gecen annemlerde farkettim
yok yerine gok demesi hoşuma gidiyor
kahvaltı yerine gagaltı demesi de hoş
ama hoş hoş derken konuşmayı bozuk öğrenecek
ve annemlerde başladık yanlışlarını düzeltmeye
ama yine de çok hırslı mı değilim anlamadım ..çok üzerinde durmuyor muyum anlamadım
ama bundan sonra dikkat edeceğim canım tamam...
abimiz de okula gidiyor ya ..inan ki ikisine de yetişiyorum ama gel de bana sor ..
bir de dövüşe tutuşuyorlar ki ediz arada tost oluyor ...:44:

inşallah canım inşallah

kızlar bugün ediz lazımlığı odaya getirdi .ben de netteydim
bezini çözdü
ben oyun oynuyor sandim
oturdu çisini yaptı kalktı

bez olmadığında altında tuvalete yapıyor ..çişini söylüyor
ama bez olunca yapıyor beze ..yaparken de söylüyor çiş diye
ama ben götürmüyorum tabi
zor geliyor bana
ilk çoçuk kolaydı onunla çok ilgilendim..ama ikinci de artık enerjim mi bitmiş anlamadım
emir kadar ilgilenmiyorum
emir 18 aylık konuştu
ve 20 aylıkken de uzun cülmleler kurmuştu ..söylenmesi zor kelimeleri söylüyordu
ama ediz biiz im yavaş
sanırım çok ilgilenmediğimden

Maşallah canım erken başlamış aöylemeye dünden razı bırakmaya yanii sende üzerine git madem de atsın bezini çok iyi olmuş geceleri bağlarsın belki. İki çocuk kolay değil bir de biri okula başladı ayrı ilgilenmek lazım. Yine de emir okulayken ilgilen annesi konuşması da iyi yanii biraz düzeltsin tamam. Valla sana imreniyorum ben resimlerinize baktıkça bence gayet iyi idare ediyorsun.

canım ediz ocak 5 de 2 yaşında olacak
22 aylık

konuşmada evet canım çok önemli anne ilgisi
tek tek heceleri öğrenmesi ve doğru şekilde söylemesi
ama ediz benim ders çalışma döneminde konuşmaya çalıştı
şimdi de fena değil konuşması
yani baba ditti ..gok yani yok
anne çiş
baba mama
iyi geceler .abi uyudu ...
tabi kelimeler tam anlaşılır gibi değil ...yani yüzüne doğru söylersem ..dudaklarıma bakarak söyleyecek sanırım canım
emirden hatırladığım dudaklarıma bakardı söylerken ..dikkat kesilirdi

ediz de ise gecen annemlerde farkettim
yok yerine gok demesi hoşuma gidiyor
kahvaltı yerine gagaltı demesi de hoş
ama hoş hoş derken konuşmayı bozuk öğrenecek
ve annemlerde başladık yanlışlarını düzeltmeye
ama yine de çok hırslı mı değilim anlamadım ..çok üzerinde durmuyor muyum anlamadım
ama bundan sonra dikkat edeceğim canım tamam...
abimiz de okula gidiyor ya ..inan ki ikisine de yetişiyorum ama gel de bana sor ..
bir de dövüşe tutuşuyorlar ki ediz arada tost oluyor ...:44:

Ay kıyamam ben onlara ama ağabeyi düşkün belli resimlerden. Sende üzerine düşersen kelimeler düzelir. Bir sene sonra 3 yaşı bitsin sana zahmeti pek kalmaz iyice konuşur, yürür, yemeğini yer daha rayıma oturur herşey.

Maşallah canım erken başlamış aöylemeye dünden razı bırakmaya yanii sende üzerine git madem de atsın bezini çok iyi olmuş geceleri bağlarsın belki. İki çocuk kolay değil bir de biri okula başladı ayrı ilgilenmek lazım. Yine de emir okulayken ilgilen annesi konuşması da iyi yanii biraz düzeltsin tamam. Valla sana imreniyorum ben resimlerinize baktıkça bence gayet iyi idare ediyorsun.

Ay kıyamam ben onlara ama ağabeyi düşkün belli resimlerden. Sende üzerine düşersen kelimeler düzelir. Bir sene sonra 3 yaşı bitsin sana zahmeti pek kalmaz iyice konuşur, yürür, yemeğini yer daha rayıma oturur herşey.

canım şu birkaç gün bile fark etti biliyor musun
daha çok şey söylüyor
ama daha tam net konuşmuyor
yani bazı harfler tam net değil

hala kahvaltı gagaltı heheheh

canım yeni resim koydum face ye bakarsın yine
canım senin de inşallah çifter çifter gelsin bebelerin
inşallah canım

sen neler yapııyorsun
dolapta duruyor mu iğneler
naptın
vurulmadın demi bu ay
ben de rahatsızlandın geçen gün
kulak kepçesi ağrır mı ya
benim ağrıdı
yıllardır tutar arada
kbb a gitmiştim birkaç kez ama biz sebebini bilmiyoruz
bu tür vakalar geliyo demişti doktor o zaman
bu kez noroloji ye gittim
aklımı seveyim
iyi ki gitmişim ..meğer sinir uçlarından kaynaklıymış
daha doktora kulak kepçemde zonklama şeklinde ağrı var dedim
o bana diğer semptomları saydı
ve böyle bir rahatsızlık varmış yani
böyle bir hastalık adı da varmı
ben az bir vaka sanıyordum
ya da ben ilk vakayım bile düşündüm yani
neyse stresten olur dedi
bana 2 kutu hap yazdı
ben eve geldim ama nasıl ağrım var
diş ağrısı yanında halt etmiş öyle yanı
geceleri bile uyutmayan bir ağrı .yok böyle bir şey .doğum sancısı gibi ..bir giriyor bir çıkıyor ..tam geçti diyip nefes alıyorum ki yeniden ..
allah herkese sağlık şifa versin
neyse eczaneden geldim
hemen açtım ilacı attım ağzıma ..yuttum .ağrım kesilsin diye
ay baktım ki bana adam 1 kutu da antidepresan yazmış
aldım hemen öbür kutuyu o ağrı kesiciymiş içtim hemen
ama ağrım 5-6 saat sonra geçmese de hafifledi
zaten normal ağrı kesiciler de fayda etmedi ki ben doktora başvurmak zorunda kaldım
işte böyle
kendinize iyi bakın gacılar

canım şu birkaç gün bile fark etti biliyor musun
daha çok şey söylüyor
ama daha tam net konuşmuyor
yani bazı harfler tam net değil

hala kahvaltı gagaltı heheheh

canım yeni resim koydum face ye bakarsın yine
canım senin de inşallah çifter çifter gelsin bebelerin
inşallah canım

sen neler yapııyorsun
dolapta duruyor mu iğneler
naptın
vurulmadın demi bu ay
ben de rahatsızlandın geçen gün
kulak kepçesi ağrır mı ya
benim ağrıdı
yıllardır tutar arada
kbb a gitmiştim birkaç kez ama biz sebebini bilmiyoruz
bu tür vakalar geliyo demişti doktor o zaman
bu kez noroloji ye gittim
aklımı seveyim
iyi ki gitmişim ..meğer sinir uçlarından kaynaklıymış
daha doktora kulak kepçemde zonklama şeklinde ağrı var dedim
o bana diğer semptomları saydı
ve böyle bir rahatsızlık varmış yani
böyle bir hastalık adı da varmı
ben az bir vaka sanıyordum
ya da ben ilk vakayım bile düşündüm yani
neyse stresten olur dedi
bana 2 kutu hap yazdı
ben eve geldim ama nasıl ağrım var
diş ağrısı yanında halt etmiş öyle yanı
geceleri bile uyutmayan bir ağrı .yok böyle bir şey .doğum sancısı gibi ..bir giriyor bir çıkıyor ..tam geçti diyip nefes alıyorum ki yeniden ..
allah herkese sağlık şifa versin
neyse eczaneden geldim
hemen açtım ilacı attım ağzıma ..yuttum .ağrım kesilsin diye
ay baktım ki bana adam 1 kutu da antidepresan yazmış
aldım hemen öbür kutuyu o ağrı kesiciymiş içtim hemen
ama ağrım 5-6 saat sonra geçmese de hafifledi
zaten normal ağrı kesiciler de fayda etmedi ki ben doktora başvurmak zorunda kaldım
işte böyle
kendinize iyi bakın gacılar

normaldir canım bazı harfleri tam söylememesi. Yavaş yavaş öğrenecek. Dili dönmüyordur. Benim iğneler dolapta bekliyor benim gözüm reglide ama gelmiyor ki hiç düşünmezdim reglimi bekleyeceğimi yaa :9: arada belim ağrıyor ümitleniyorum ama yok artık yarın öbür gün olmazsa ertelicem aralıpa napıyım eşim kasm sonu gidecek iğnelere başlayıpta aşılama olmazsa heba mı olsun. yetişecek mi olacak mı diye streste cabası gerçi iğnelerle bir haftada gelişiyor diyorlar ama bilemiyorum ki. Hayırlısı bakalım valla sıkıldım yaa 2.5 senedir ümit ediyorum biliyorsunuz zaten. Beraber yola çıktık bak hepiniz doğurdunuz büyüttünüz Maşallahh.. Çok iyi kaynaştık burada neler paylaştık zamanında hep samimi olduk birbirimize. Dün baya kötüydüm psikolojik olarak bugünde işe gitmedim hiç bir söz duyacak halim yoktu çünkü. Tüm gün uyudum oturdum hiçbirşey yapmadım oluyor arada böyle sonra yine pozitif oluyorum.

Tatlım geçmiş olsun bak öyle bir hastalıkta varmış demek bende de olmuştu biliyor musun bir ara çok garibime gitmişti hatta oranın acıması ama geçti olmadı bir daha. Stres falan etkiliyordur. Antidepresan neden verdi ki hemen ya sen ağrı kesiciyi iç bence sadece.

Kızlarr ben dün regl oldum. Pazartesi günü doktoruma gidicem başlıyoruz hayırlısıyla aşılamaya artık. İlk iğnemi de o gün vurulacağım. Hayırlısı bakalım 2 hafta kadar tedavi sürse 2 haftada belli olması için beklerim 1 ay var önümde umarım güzel haberler verebilirim aşlamada şans az aslında normal ilişki kadar hele ki ilk aşılama olunca ama tutmayanlarda yok değil. Bekleyip göreceğiz. Dualarınız eksik etmeyin canım arkadaşlarım benim siz benim ilk göz ağrımsınız hele bi müjdeyi alayım ilk buraya yazıcam canlarımmm :16::16:

Kızlarr ben dün regl oldum. Pazartesi günü doktoruma gidicem başlıyoruz hayırlısıyla aşılamaya artık. İlk iğnemi de o gün vurulacağım. Hayırlısı bakalım 2 hafta kadar tedavi sürse 2 haftada belli olması için beklerim 1 ay var önümde umarım güzel haberler verebilirim aşlamada şans az aslında normal ilişki kadar hele ki ilk aşılama olunca ama tutmayanlarda yok değil. Bekleyip göreceğiz. Dualarınız eksik etmeyin canım arkadaşlarım benim siz benim ilk göz ağrımsınız hele bi müjdeyi alayım ilk buraya yazıcam canlarımmm :16::16:

canımmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın olmussun regl
canım benim iğnere de durakoysun orada bakalım
canım benim aşılama ile olacak bence
hadi canım ya
çok sevindim ya
bak bir arkadaşım da yaptırdı direk tüp yaptırdı o
ikiz geliyor ona
tam 9 haftalık oldular
ve o poko luymuş biliyor musun
sen de poko olmayasın
hep geç geliyor senin de çünkü
o da oyle idi ama hiç bir doktor bilememedi
tüp bebek yaptırırken doktor söylemiş
ondan olmamış onun bebeği
ilk bize yaz kuzum
ay çok heyecanlandım

seda canım senin de mi ağrıdı kulak kepçen
evet böyle bir hastalık varmış
ben antidepresanı içmiorum
çünkü bence ihtiyacım yok

canlar
bizim önlisans kadrosu 3000 e yakın olarak açıklanmış
tercihler 19 unda başlayacak biliyorsunuz yazmıştım
ben 6116 ıncı sıradayım ya
simdi ki alımda 3000 alacak ya ..
bir daha ki alımda bana sıra gelecek belki de
allahıım hayırlısıyla bana atanmayı nasip etsin inşalah
şu ara tek istediğim devlet memuru olup da çoçuklarıma daha iyibir hayat sunabilmek
bir ev alabilmek

hayırlısıyla inşallah tabi
benim koca 3.çoçuğu kafaya koymuş
benimle dalga mı geçiyor bilemedim
bu sefer kız olacak ,iş hayatını başlamadan bitireceğim diyor..

canımmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın olmussun regl
canım benim iğnere de durakoysun orada bakalım
canım benim aşılama ile olacak bence
hadi canım ya
çok sevindim ya
bak bir arkadaşım da yaptırdı direk tüp yaptırdı o
ikiz geliyor ona
tam 9 haftalık oldular
ve o poko luymuş biliyor musun
sen de poko olmayasın
hep geç geliyor senin de çünkü
o da oyle idi ama hiç bir doktor bilememedi
tüp bebek yaptırırken doktor söylemiş
ondan olmamış onun bebeği
ilk bize yaz kuzum
ay çok heyecanlandım

Canımm çok teşekkür ederim bende dün regl olduğum nötrdüm hiçbirşey hissetmiyordum hatta bu ay yaptırmasam mı bile dedim ama boşuna bir ayımı öle bekleyip harcamak istemedim Bismillah deyip başlıyoruz işte aslında tıpta eşime dr aşılama ile şansınız yükske değerlerin çok iyi diye ama belli olmaz ki işte yumurtayla spermin denk gelmesi dölleyebilmesi, rahime tutunması aslında normal ilişkiden farkı yok bunun ama benim rahmim geride olduğu için eşimde de yoğunluk sorunu olduğu için rahime ulaşamıyor olabilir direk rahime enjekte edileceği için şans artabilir bekleyip göreceğiz. Tüp daha garanti tabi yle olsa umudum daha çok olurdu hazır döllnemiş yumurtayı enjekte ediyorlar. Ben pco değilmişim ilk dr pco dedi öbürü değil dedi aslında son tahlilde iki hormon iki katı gibiydi ama yok dedi dr bilmiyorum.Tabii ki ilk size yazıcam kuzum yaa..

seda canım senin de mi ağrıdı kulak kepçen
evet böyle bir hastalık varmış
ben antidepresanı içmiorum
çünkü bence ihtiyacım yok

canlar
bizim önlisans kadrosu 3000 e yakın olarak açıklanmış
tercihler 19 unda başlayacak biliyorsunuz yazmıştım
ben 6116 ıncı sıradayım ya
simdi ki alımda 3000 alacak ya ..
bir daha ki alımda bana sıra gelecek belki de
allahıım hayırlısıyla bana atanmayı nasip etsin inşalah
şu ara tek istediğim devlet memuru olup da çoçuklarıma daha iyibir hayat sunabilmek
bir ev alabilmek

hayırlısıyla inşallah tabi
benim koca 3.çoçuğu kafaya koymuş
benimle dalga mı geçiyor bilemedim
bu sefer kız olacak ,iş hayatını başlamadan bitireceğim diyor..

İnşallah ataman olur canım ben de sözde çalışmaya başlıcam kpss ye ama daha kitapları bile almadım aslında alsam başlasam akşamları hem de kafam dağılır dimi. Bne haftasonu bakayım en iyisi başlayayım artık yaza kadar hemen geçer zaman çok ders var bende memuır olmak istiyorum şimdi işçiyim maaşım fena değil ama memur lunca yıllık izin hakkı daha fazla oluyor geleceğin garanti de oluyor maaş daha da artıyor sen önlisans mezunu olarak çok artı kazanırsın. Sen açıköğretimde okumuyor muydun. Üni de btirsen maaşın daha da artar. Bende geleceğimiz için istiyorum her ne kadar eşimin durumu iyi olsa da bende daha iyi maaş almak istiyorum o kadar okumuşum boşa mı yanii. İnşallah atanırsın canım ama olmazsa da yeniden dene.

Kızlarr nasılsınızz. Aşılamanın startını verdik bugün dr gittim muayene oldum iğnem de orada yapıldı. Kolay bir iğne ve hiç acımadı göbekten vuruluyor ama yine de hastanede vurdurcam sonra kendim yaparım. Cuma günü kontrole gidicem. Hayırlısı artık heyecan var korku var. Canım arkadaşlarım, ilk göz ağrılarım bana içtenlikle dua edeceğinizi biliyorum şimdiden Allah razı olsun hepinizden.

Kızlarr nasılsınızz. Aşılamanın startını verdik bugün dr gittim muayene oldum iğnem de orada yapıldı. Kolay bir iğne ve hiç acımadı göbekten vuruluyor ama yine de hastanede vurdurcam sonra kendim yaparım. Cuma günü kontrole gidicem. Hayırlısı artık heyecan var korku var. Canım arkadaşlarım, ilk göz ağrılarım bana içtenlikle dua edeceğinizi biliyorum şimdiden Allah razı olsun hepinizden.

canımın içi .çok sevindim başlamanıza
içtenlikle sana dua ediyorum canım
allah o güzel duyguyu sana da tattırsın inşallah canım
çok yakın zamanda güzel haberlerin gelecek gibi hissediyorum seda
sen hep pozitif ol canım..her şey daha güzel olacak eminim ben
inşallah memur olursun canım
benim de eşimin maaşı yetiyor
çok şükür ..bu ilçenin sartlarında herkese göre çift maaş bile sayılabilir
hatta bazılarının 3 maaşı
allaha şükür
ama bize ancak yetiyor
gelire göre gider de çok sanırım
çoçuklar
araba
kira ,yakıt
bitiveriyor maaş
elde 0 kalıyor
ben de çalışmak istiyorum o yüzden ,,
allah tan hayırlısı
canım kaç gün olacak bu iğnelerden
sen hastanede yaptır .
garanti olsun ..
hadi kuşum bekliyorum haberlerini ..

canımın içi .çok sevindim başlamanıza
içtenlikle sana dua ediyorum canım
allah o güzel duyguyu sana da tattırsın inşallah canım
çok yakın zamanda güzel haberlerin gelecek gibi hissediyorum seda
sen hep pozitif ol canım..her şey daha güzel olacak eminim ben
inşallah memur olursun canım
benim de eşimin maaşı yetiyor
çok şükür ..bu ilçenin sartlarında herkese göre çift maaş bile sayılabilir
hatta bazılarının 3 maaşı
allaha şükür
ama bize ancak yetiyor
gelire göre gider de çok sanırım
çoçuklar
araba
kira ,yakıt
bitiveriyor maaş
elde 0 kalıyor
ben de çalışmak istiyorum o yüzden ,,
allah tan hayırlısı
canım kaç gün olacak bu iğnelerden
sen hastanede yaptır .
garanti olsun ..
hadi kuşum bekliyorum haberlerini ..

çok sağol canım benim inşalalh içie doğan gibi olur. Dün yakındaki hastaneye yaptıralım dedik salak hemşire bilmiyormuş meğer 112.5 doz vuruluyorum 112.5 ayrıca bir de 75 vurmuş ben iki 112.5 vurdu sandım deli oldum üçüncüyü de çekti birde dur dedim napıyorsun ya. Eve geldim doktoru aradım falan buıgün kendi hastaneme gittim dr çıkmıştı ordaki hemşireye sordum ilk dozu o vurmuştu baktı fazla feğil ikinci 75 vurulmuş dedi 112.5 daha vurdu ama iğnemin bir kutusu perşembe bitecekti bugün bitti işte 37.5 kaldı çünkü içinde bir günlük daha dozumu yedi salak hemşire yaa neyse artık gerek olursa bir kutu daha alıcaz yarın ikinci kutuma geçicem. Kontorlümde var cumaydı ama fazla vuruldu deyince yarın çağırdı bakalım ne alemdeyiz. Üçüncü kutuyu da rapor karşılamıyor iki kutu 900 ünite zaten fazlasını alırsan kendiş paranla alıyorsun raporlu hali bile pahalı zaten ama dün akşam öyle moalim bozuktu ki anlatamam ama sanırım yoluna girdi herşey. Aşılama ne zaman yapılır bilmiyorum yarındna sonra pazartesş çağırır sanırım ben haftaya haftasonuna kalmaz yapılır diyorum perşembe falan ama bakalım göreceğz.

çok sağol canım benim inşalalh içie doğan gibi olur. Dün yakındaki hastaneye yaptıralım dedik salak hemşire bilmiyormuş meğer 112.5 doz vuruluyorum 112.5 ayrıca bir de 75 vurmuş ben iki 112.5 vurdu sandım deli oldum üçüncüyü de çekti birde dur dedim napıyorsun ya. Eve geldim doktoru aradım falan buıgün kendi hastaneme gittim dr çıkmıştı ordaki hemşireye sordum ilk dozu o vurmuştu baktı fazla feğil ikinci 75 vurulmuş dedi 112.5 daha vurdu ama iğnemin bir kutusu perşembe bitecekti bugün bitti işte 37.5 kaldı çünkü içinde bir günlük daha dozumu yedi salak hemşire yaa neyse artık gerek olursa bir kutu daha alıcaz yarın ikinci kutuma geçicem. Kontorlümde var cumaydı ama fazla vuruldu deyince yarın çağırdı bakalım ne alemdeyiz. Üçüncü kutuyu da rapor karşılamıyor iki kutu 900 ünite zaten fazlasını alırsan kendiş paranla alıyorsun raporlu hali bile pahalı zaten ama dün akşam öyle moalim bozuktu ki anlatamam ama sanırım yoluna girdi herşey. Aşılama ne zaman yapılır bilmiyorum yarındna sonra pazartesş çağırır sanırım ben haftaya haftasonuna kalmaz yapılır diyorum perşembe falan ama bakalım göreceğz.

hay allahım ya bu ne şimdi ..e seda ne yaptın .gittin mi doktora tekrar??
neden hemşire bilemiyor kaç doz yapılacak .bilmeyorsa da sorabilirdi doktora
tüm kutuyu yapaymış bari başlamışken ???
yarın doktora gidecek misin canım ...??

hay allahım ya bu ne şimdi ..e seda ne yaptın .gittin mi doktora tekrar??
neden hemşire bilemiyor kaç doz yapılacak .bilmeyorsa da sorabilirdi doktora
tüm kutuyu yapaymış bari başlamışken ???
yarın doktora gidecek misin canım ...??

canım dün gittim randevum vardı sorun olmaz 75 lik fazla doz dedi. Yumurta gelişimi iyi gidiyormuş baktı ölçtü falan bişi ormadım şimdiden yarına randevu vardı yine bakılacak o zama orcam kaç mm olmuş kaç yumurta var diye. Tabii salak hemşire yüzünden bir gün kaybım var iğnelerde o akşam 75 fazla vurdu 150 kalmış içinde 112.5 ta öbür akşam vurulunca 37.5 kaldı işe yaramaz geçtik ikinci kutuya mecburen yoksa pazartesi de vurulacaktım iğne şimdi pazar günü 2. kutumda bitecek. Gerçi o fazladan 75 te havaya gitmedi enjekte edildi bana ama boşuna oldu yani iğne yeter mi dedik son anda belli olur dedi dr sanırım p.tesi günü de çağırır yetmemiş olursa akşam yeni kutu alıcaz ve onu rapor karşılamıyor. Karşılasa bile rapora hemen onay gelmiyor birkaç gün bekledik biz şimdi son anda belli olacağı için hemen o gün almamız lazım iğneyi parasını vericez. Sorma kız beni deli etti eşim dr rapor yazdıralım hemşirenin hatasından dolayı 3. ktuya gerek olmuştur diye şikayet edelim dedi ama ben kendi doktorumu buna katmak istemiyrum vericem parsını alıcam ama ilk fırsatta gidip şikayet edicem kızı zaten kızın kendi yazısıyla yazdığı tutanakta elimizde.

canım dün gittim randevum vardı sorun olmaz 75 lik fazla doz dedi. Yumurta gelişimi iyi gidiyormuş baktı ölçtü falan bişi ormadım şimdiden yarına randevu vardı yine bakılacak o zama orcam kaç mm olmuş kaç yumurta var diye. Tabii salak hemşire yüzünden bir gün kaybım var iğnelerde o akşam 75 fazla vurdu 150 kalmış içinde 112.5 ta öbür akşam vurulunca 37.5 kaldı işe yaramaz geçtik ikinci kutuya mecburen yoksa pazartesi de vurulacaktım iğne şimdi pazar günü 2. kutumda bitecek. Gerçi o fazladan 75 te havaya gitmedi enjekte edildi bana ama boşuna oldu yani iğne yeter mi dedik son anda belli olur dedi dr sanırım p.tesi günü de çağırır yetmemiş olursa akşam yeni kutu alıcaz ve onu rapor karşılamıyor. Karşılasa bile rapora hemen onay gelmiyor birkaç gün bekledik biz şimdi son anda belli olacağı için hemen o gün almamız lazım iğneyi parasını vericez. Sorma kız beni deli etti eşim dr rapor yazdıralım hemşirenin hatasından dolayı 3. ktuya gerek olmuştur diye şikayet edelim dedi ama ben kendi doktorumu buna katmak istemiyrum vericem parsını alıcam ama ilk fırsatta gidip şikayet edicem kızı zaten kızın kendi yazısıyla yazdığı tutanakta elimizde.

anladım canım
aslında sen bunu bilemezsin ki onu hemşire biilecekti
aslında sikayet etsen belki devlet karışlar
kaç para ki seda bu iğneler
çok mu pahalı .hadi bakalım ..ne zaman aşılama olacak hayırlısıyla
tam tarih senin yumurtalarına göre mi olacak ,
yoksa iğneler bitince mi olacak ...
ay çok merak ettim şimdi.

anladım canım
aslında sen bunu bilemezsin ki onu hemşire biilecekti
aslında sikayet etsen belki devlet karışlar
kaç para ki seda bu iğneler
çok mu pahalı .hadi bakalım ..ne zaman aşılama olacak hayırlısıyla
tam tarih senin yumurtalarına göre mi olacak ,
yoksa iğneler bitince mi olacak ...
ay çok merak ettim şimdi.

Canım tutanak var aslında müdüre şikayet etsek karşılarlardı ama ben istemedim uğraşmak eşim dedi ama. Canım ben bugünde gittim doktora eğer gelişmiş olsaydı yumurta çarşamba aşılama olacaktı. Ama daha yeterli büyüklükte olmamışlar iğneye yumurta belli büyüklüğe gelene kadar devam ediliyor bu kişiden kişye değişiyor. 19-20 mm olması lazım sonra çatlatma iğnesi vuluyor ve 36 saat sonra eş örnek veriyor ayrı bir labta aşılamanın saatine göre ayarlanıyor yıkanıyor ayrıştırılıyor o alınınca hastaneye gidiliyor ve aşılama oluyor. Şimdi ben çarşamba günü gidicem, 2 gün daha aynı doz vurul dedi ama benim iki kutum da bittiği için 3. kutuyu aldık mecburen büyük ihtimal cuma günü olavak canım aşılamam zaten çarşamba gideyim artık tamam büyümüş cuma yapıoruz derse haberdar ederiz zaten sizi güzelim..

Canım tutanak var aslında müdüre şikayet etsek karşılarlardı ama ben istemedim uğraşmak eşim dedi ama. Canım ben bugünde gittim doktora eğer gelişmiş olsaydı yumurta çarşamba aşılama olacaktı. Ama daha yeterli büyüklükte olmamışlar iğneye yumurta belli büyüklüğe gelene kadar devam ediliyor bu kişiden kişye değişiyor. 19-20 mm olması lazım sonra çatlatma iğnesi vuluyor ve 36 saat sonra eş örnek veriyor ayrı bir labta aşılamanın saatine göre ayarlanıyor yıkanıyor ayrıştırılıyor o alınınca hastaneye gidiliyor ve aşılama oluyor. Şimdi ben çarşamba günü gidicem, 2 gün daha aynı doz vurul dedi ama benim iki kutum da bittiği için 3. kutuyu aldık mecburen büyük ihtimal cuma günü olavak canım aşılamam zaten çarşamba gideyim artık tamam büyümüş cuma yapıoruz derse haberdar ederiz zaten sizi güzelim..

anladım canım . o zaman sen bugün hastaneye gideceksin
inşallah büyümüştür yumurtaların .hayırlısı olsun canım
ben heyecanlandım okurken
kimbilir sen nasılsın
haber bekliyorum

anladım canım . o zaman sen bugün hastaneye gideceksin
inşallah büyümüştür yumurtaların .hayırlısı olsun canım
ben heyecanlandım okurken
kimbilir sen nasılsın
haber bekliyorum

canım dün gititm doktora muayene etti 3 yumurtam oluşmuş ama daha tam olgunlukta değildi sanırım bir iğne daha vur dedi dün akşam vurdum bir doz daha. C.tesi günü aşılamam yapılacak artık kontrole gelmene gerek yok dedi son kontrolü heralde aşılama olacağı gün yapar. Bu gece 12 de çatlatma iğnemi vurucam. C.tesi günü de sabah eşim laba örnek verecek 11.30 da onu alıcaz gidicez hastaneye öğlen 12 de aşılamam olacak Allah izin verirse. Heyecan var tabii bir sorun çıkacak olmayacak diye kaygılanıyorum bir olsa bitse rahatlıcam beklemek kolay gelecek sanki. İşte böyle dualarınızı benden eksik etmeyin. Senden başka da gelen yok son zamanlarda canım..

Kızlarr aşılamamı yaptırdım çok şükür hayırlsıyla bitti çok rahat bir işlemdi bazı yerlerde çok az acı hissettim ama söylemeye değmeyecek kadardı gayet iyiydi 1 saat yatırdılar öğlen 12 de başlandı 12.30 a doğru bitti 1.30 a kadar orada ayaklar çatalda yattım kalktım giyindim eve geldim yattım uyudum 4.30 a kadar bugün istirahat dedi dr 10 gün sonra kontrole çağırdı hayırlısı artık beklicem yapacak başka birşey kalmadı.

Kızlarr aşılamamı yaptırdım çok şükür hayırlsıyla bitti çok rahat bir işlemdi bazı yerlerde çok az acı hissettim ama söylemeye değmeyecek kadardı gayet iyiydi 1 saat yatırdılar öğlen 12 de başlandı 12.30 a doğru bitti 1.30 a kadar orada ayaklar çatalda yattım kalktım giyindim eve geldim yattım uyudum 4.30 a kadar bugün istirahat dedi dr 10 gün sonra kontrole çağırdı hayırlısı artık beklicem yapacak başka birşey kalmadı.

ay ay ay seda heyecana bakar mısın ya .ay en sonunda oldu bitti şükür hayırlısıyla
sorunsuz geçmiş aşılaman
hadi bakalım ay inşallah
dün oldu aşılaman
kaldı 9 gün
meraktan çatlamasak bari o güne kadar
ay çok sevindim senin adına seda
allahın izniyle seninde bebişin geliyor galiba..tebrik ederim canım .bu kadar oldu ya .artık 9 gün sabretmek geek .

ay ay ay seda heyecana bakar mısın ya .ay en sonunda oldu bitti şükür hayırlısıyla
sorunsuz geçmiş aşılaman
hadi bakalım ay inşallah
dün oldu aşılaman
kaldı 9 gün
meraktan çatlamasak bari o güne kadar
ay çok sevindim senin adına seda
allahın izniyle seninde bebişin geliyor galiba..tebrik ederim canım .bu kadar oldu ya .artık 9 gün sabretmek geek .

Sağol canım benim.. Baya uğraştı ama aslında doktor benim rahmim arkaya dönükya ters yanii bişier yaptı ama görmedim ben bilmekte istemedim hemen işleme geçmedi yani ama çok rahatsız olacağım bişi hissetmedim normalde 5 dk sürüyormuş 15 dk sürdü benim kanülü yerleştirirken kasıklarımda basınç hissettim biraz. Dün apğrımm vardı karnımda sol tarafımda falan ama bugün daha iyim çok az hassaslık var sadece. İşte salı günü kontrole gidicem haftaya değil ondan sonrakiğ hafta tam 10. gün yani aslında bugün 9 gün kaldı. İnşallah gelir canım yalnız eşimin değerleri yıkandıktan sonra baya düşmüştü kağıdı göstermek istemedi eşim labın örnekle beraber verdiği kağıdı eşime vermişler elindeydi yanıma geldiğinde atmış kağıdı sonra eve geldiğinde ama hatırladığım kadarıyla ileri hızlı sadece % 10 çıkmış yıkandıktan sonra. Hareketli toplamı da % 45 ti o yüzden umudum pek yok ama hiç belli olmaz olacak olduktan sonra bir tane zaten yetiyor.

Back
X