- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #23.241
yaaa üzüldüm bak şimdi.. bende sabah erkenden gelip bi dua edeyim sana bugün için dedim.. ben testi bugün sanıyodum..
kısmet herşey allahtan.. hiç moralin düşmesin biliyorum üzülmemek elde değil ama buda senin için bi tecrübe olmuş oldu.. bebeğe giden merdivenli yolda, üstüne basıp geçtiğin en önemli basamaklardan biri oldu.. bi adım daha yükseldin, bi adım daha yaklaştın bebişe.. bu deneyimi yaşaman gerekiyodu belkide.. sen güçlü bi kızsın. kendi kendinede moral ver. ben inanıyorum herşey çok güzel olucak rabbim tez zamanda meleğini göbüşüne konduracak.. bu aşılama sadece sona yaklaşılan zor basamaklardan biriydi...
dualrım seninle rabbim senin ve eşin için doğru zamanda, hayırlı evlat versin.. hatta evlatlar.. bak allahmı söyletti ne![]()
Sağol canım benimm ben daha geç gidecektim aslında ama dr çağırdı diye gittim 2. de kısmet olursa daha geç gidicem test dr yine de regliyi bekleyelim gelmezse p.tesi yine gel dedi ama ümit yok değer negatif yanii tabii akşam az moralim bozuktu ama iyiyim napalım artık önüme bakmak zorundayım regl olup gideyim de bakalım 2. aşılamaya başlarız sanırım sonra o da olmazsa burada gittiim acıbademde tüp bebek merkezi de açılacak nisan gibi tüpe gideriz artık diyoruz hayırlısı..