- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #23.261
sahi kızlar bugün 21 aralık
ölmedik halen yaşıyoz
şirincede hayat nasıl gidiyo acep..
korkudan değilde sırf o ortamı paylaşmak adına belki giderdim bende, 22 aralıkta ordakilerin yüzünü görmek isterdim..
diloşum eniştem bulmuş senin gibi hatunu kaçırmak istemiş
ben mi nlsun aynen devam.. havalar soğudu iyice dün kar yağdı ilk defa hatta hangi gündü şu fox tvde fetih 1453 olduğu gece bi afan bi tufan.. elektirikler gitti geldi.. tabi seyredemedik filmi, neyseki daha önce seyretmiştim.. ama ev ortamındada seyretmek isterdim..
siz ıstma olarak ne kullanıyosunuz.. biz bu yıl ilk defa doğalga kullanıyoruz.. ısınamıyorum bitürlü.. tamam kombinin ayarını yükseltince güzel ısıtıyoda mküpü 1tl.. dereceyi 60a getirince saatte 1mküp yani 1tl yakmak bizi bozar.. sadece geceleri yemekten sonra açıyorum 60dereceye yatarken yine düşürüyorum gündüzleride dahada kısıkta.. yinede günde 17mküp yakıyoruz.. o bile bizi aşar aslında ama napçan...
hem kullanmadığım odalar kısıkta.. tamamen kapatmak istemiyorum azda olsa kırık olsun malum zaten ev 2+1..
ısınma sorunum var yani..
yinede buna çok şükür.. bu havada evsiz yurtsuz olanlar, sokaklarda yatanlar var..
Bence de Diloşu elinden kaçırmak istememiş. 9 günde belki başkası kapardı dimi bu güzel hatunu. Canım valla doğalgaz acayip pahalı bizde şimdi soğuklar başladı ya baya yanıyor merkezi sistem 350-400 den aşağı vermeyiz gibime geliyor bu aylarda. Yine de buna da şükür tabii Allah evsiz yurtsuzların yüzüne baksın onlara yardım edilsin çok zor biz eve kendimizi zor atıyoruz onlar napsın. evett bugün 21 aralık ve şu ana kadar bişi olduğu yok sapasağlamız..