- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi EU3
- #23.321
oy oy cancağızımmmmmmmmmdiloşum sen nasılsın... nasıl gidiyo talaşın.. evi bulmuşsunuz burdanda hayırlısı olsun demek isterim.. Allah hayırlı komşularla , hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
şimdi kısmetse ne zaman yolculcuk.. eşinin iş olayı felan nasıl olacak.. ya emir ,, yeni okula kayıt olucak dimi.. gidip bakabildinmi sen hiç oraya.. yeni evi etrafı felan gördünmü.. içine yattımı..
taşınmakta masraf.. yeni evin boyası badanası.. toplanması yerleşmesi... Allah kolaylıklar nasip etsin..
taşındik..şükür bir sıkıntımız yok..biliyorsun başladım işe ..
büyük oğlan da okula başladı 2. sınıf
küçük oğlana bakıcı tuttuk..
biz iyiyiz Allah a şükür.
fakat kayınpederim rahatsızlandı bayram öncesi...midesinden rahatsızdı..hazımsızlık..
yemek yemekte zorlandı falan..15 gün sürdü..dedik baba git doktora böyle olmaz uzun sürdü...
kilo da vermiş bu arada..4-5 kilo kadar..15 günde..
neyse doktor endeskopi yapmış.biyopsi almış..fakat kayınvalideme demiş ki eşiniz iyi değil...kanser olabilir..söylemeyin..
bayram öncesi bunu öğrendik bayramımız üzgün geçti..ve çook uzun sürdü sanki ..10 gün bekledik aslında ama 1 yıl gibiydi.
bayram sonrası ise sonuçlar çıktı ..doktor haklı çıktı..mide kanseri ..ve yaygın dedi doktor...kayınpederden sakladık..
10 gün sonra akrabalarımız malatya ya götürdüler uçakla...orda tomografiye girdi..tomografide bakıldı.mideden başka bir yerde yayılma yok dediler..ama ameliyat denildi.ameliyattan 1 gün önce kendisine söylenildi kanser olduğu..
.ameliyat oldu kayınpederim..geçtiğimiz cuma ..yoğun bakımda kaldı..sonra odasına çıkardılar..bugün muhallebi yiyecekti..5 gün oldu ameliyat olalı ama serumla beslendi..
midesinin 4 de 1 ini bıraktılar .gerisini aldılar..yapay mide yapıldı..o konuldu midenin kalan kısmına ..ek olarak .
şimdi ise patolojiden sonuç bekliyoruz..3- 4 güne çıkar sanırım..inşallah yayılma yoktur da bunu bu şekilde atlatmış oluruz kızlar..
bayram sonrası bize geleceklerdi..torunlarına çok düşkün..zaten eşim ameliyatinda malatya ya gitti..hep ben gitçem torunlara diyormuş..olmaz diyorlarmış..tedavi ne gerektiriyorsa onu yapacaklar..burda kal bu kış diyorlarmış..illa ki gitçem diyormuş..sağlığına kavuşur inşallah .dua edin kızlar bize..böyle zor zamanlar geçiriyoruz..
canım benim yaaaaaaa...ne üzdü senin bu bebiş seni..yeter artık gelsin..kızmaya başlıyorum artık senin bebişe...gel çabuk yeter beklettin anneni babanı yaaaaaaaaa...allah allah..Canım bilen kişinin de hali başka oluyor hemen sıralamışsın soruları. Bugün iğnelerimin 6. günündeyim akşam vuruluyorum reglimin 2. günü başladım. Gonal f 112.5 göbekten, menogon kalçadan dün de çatlama önleyici cetrdodite başladım. O öbür iğnelerden bir saat sonra olmalıymış ilkini hastanede dün bekledim vurdurdum gördüm nasıl olduğunu gerisini kendim vurucam ama menogon kalçadan olduğu için hastaneye gidiyoruz iş çıkışı gitmişken gonali de vurduruyorum. Ben de pco var ya o yüzden düşük doz başladı. Regl 2. günü kontrolde 27 yumurta vardı pazartesi günü 20 si öne çıkmıştı 10-9-8 mm lik şeklindeydi yumurtalar. Bugünde randevum var ama arkadaşı erken çağırdım gelemedi geç kaldım dr beklicem çok maalesef sinir krizi geçiriyorum şu an.
Fiyat olarak 4.250 hastaneye vericez opuda alıyorlarmış ilaçlara şu zamana kadar iki kutu gonal f, menogon iki kutu, 4 kutu cetrodite ve çatlatma iğnesine 900 civarı para verdik eğer cuma günü bitmezse tedavi gonal ve cetrodite takviye yapıcaz.
İşte böyle canımm.. Bu arada Eskişehir acıbadem hastanesinde yaptırıyorum mayısta açıldı Rabbim yüzümüzü güldürür emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

Son düzenleme: