• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kadrişin bumuyani arkadaşımızın eltisiyle :delphin:
dün iftara davet etmiş kız
ama çorba,etli pide turşu salata ikram etmiş kız şaka gibi resmen akannehir
bugün komşum geldi bahsettim valla dedi biz kendimize yapmıyoruz bu mönüyü dedi :mymeka:

cnm bızde tanımıyoruz maleseff o eltıyı sadece kadrısın eltısı oldugunu bılıyoruz yazık kadına ya uzuldum bak sımdı hep hakkında konusyoruzzkaydirigubbakcemile3

evet cnm valla ben bız bıle kendımız oldugumz halde akşama ne yapsak dıye yana yana dusunuyorz o hıc dusnmemiş bılee yapmiş hemen aklına gelenıı

napıyonuz kızlarr ne kaynatıyonuz bakim bende öteki topikte diyoru kimsecikler yok:))

ayyy sevalim başıma neler geldi bir bilsen :delphin:
ablam diye ablamın arkadaşıyla msn de konuştum:roflol:
ablamla adı aynı birde ablamın msn de kullandığı resmide koyunca ablam sandım :roflol:
hemde biz o kızdan kaçarız çık gevezedir kaydirigubbakcemile

oh ya nasıl rahatlık. çorbayla salatayıda çıkarsaymış mönüden.pideyide sarıp verseymiş ellerine.cidden şaka gibi.

amanınn inş kotu seyler sölememişindr nıluferım odamı anlamadı yoksa anlamamazlıktan mı geldııkaydirigubbakcemile3

gel bılgem gel bız burdayız geyık muhabeetı burda bebek muhabbetını otekı topikte yapıoruz snra banlanıız falan :roflol:

ayyy sevalim başıma neler geldi bir bilsen :delphin:
ablam diye ablamın arkadaşıyla msn de konuştum:roflol:
ablamla adı aynı birde ablamın msn de kullandığı resmide koyunca ablam sandım :roflol:
hemde biz o kızdan kaçarız çık gevezedir kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3

evet cnm cok ayıp cıdden yaptıgı sey bnm salı gunu mısafrlerım gelıcek kaç gun öncesınden telaşaa dutum ne yapsam dıye elımden gelenın en ıısını yapmak ıstıyorum cunkuu

çavrim dışı oluruz ona yakalnmamak için
ablamın adını anınca eniştem sandım :roflol:
enişte senmisin dedim :roflol:
yok kız ben x dedi :1shok:
bende dedim kız yoksa x iftara gittinde adı aklındamı kaldı ne sayıklıyon dedim :roflol:
sonra anladım ama rezil oldum :roflol:birde biz ablamla hep deriz aman x yakalanmayalım diye :roflol:
tam diyecektim ki x bayan bizde paranoyaklık yaptı ama diyene kadar onun olduğunu anladımda rezliiğim hepten artmadı :roflol:

kız seval valla hayalet gibisin bacım geliyom ortadan kayboluyonlülülülülülü

amann ııkı dememişin kuzum ya cok kotu olurdu valla

bılgem ben burdayım cnm heppp bı yere gıdermıyım hıcc

aman boswerın ya napalım onunda terbıyesı o kadar yapıck bişi yokkk:roflol:

kızlar kadriyem geliyor :smiley-cool: hadi buyrun geyiğeeeeeeeeee :teytey::teytey::teytey:

Back
X