• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gitit kızlar msjlaır okumakla meskuldum azcık işim var gelıyom bekleyınnnnn

bilgecim sen bu saatte burada olmazdın hayırdır :jeyyar:
şampuan kokusu sendenmi geliyor acep :roflol::roflol:

dün buraları şampuan kokusu sardıki sormayın :sinifsinif:
artık yarından sonra benden de gelir :kedi:
ayyy şampuan firması bize sponsor olsunya burada bu kadar adamız :roflol::roflol:

ayy kadrıyem yaa anlamiş hatasınıı kızcagız uzuldum bak sımdıı:roflol:
nılufer sende benden oldun kafayı yedın :roflol:

yok kısss ne gezerrr :))) koçişi yaklaştırmıyom bu aralar göğüslerim feci ağrıyor dayanılacak gibi değill kaçıyorum :)))
işyerindeki bilgisayırımı getirdim çalışcam h.sonu evdeki masaüstü orda saatlerce oturması zor oluyor bunda salonda tv karşımda da koçiş birde sizler varsınız bakem dedim ama nadir dir akşamları fırsat olmuyor ağzım açık uyuyom valla..

geldım kızlar buakşam çok guzeldi.
misafir teyze gelrigelmez masaya baktı oo dökturmusun dıye dedı
yokdedım çok şey yapmadımkı kıdedım nese getirdim menuyu.çok begendiler yıyeemdıgımız eve paket yap dedı teeyze tamam dedım öle yapım dedim guluştukkı zaten yenmeyende kalmadı :=
eltim dediki ordan bizde dun unutmusuz pidelri koyamyı dedi hatta emhmetled ekonuştk gece dımı mehmet dedi eşine dönupte hee dedı oda okadr ayy yuzunu görmelıydınz ama yaa cidden çok bozuldu.teyze yemegın tarıfını istedi anlattım bend eilk kez yapıyorum dedım super olmuş dedi :)
ama misafirler erken geldı masayı çemedım ama kaçamak olark menuyu cetım resımledim

hasbunallah
birde hatasını telafi edecekmiş gibi akannehir

kadrişim yavrum eferim sana ii bozmuşunuz hatunu :)))
teyzede az değil haaa :))) seninki hatasını anlamış galiba suç bastırmış baksana:))

Back
X