• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun cnm ya kadrıyemmm moralını bozma kırmızılar gelmedennnn

yok kısss ne gezerrr :))) koçişi yaklaştırmıyom bu aralar göğüslerim feci ağrıyor dayanılacak gibi değill kaçıyorum :)))
işyerindeki bilgisayırımı getirdim çalışcam h.sonu evdeki masaüstü orda saatlerce oturması zor oluyor bunda salonda tv karşımda da koçiş birde sizler varsınız bakem dedim ama nadir dir akşamları fırsat olmuyor ağzım açık uyuyom valla..

canım ALLAH zihin açıklığı versin opuyorumnanaktan
ne sınavı buya ben pek anlamamda kaydirigubbakcemile3
ama olaya yabancıda kalmayayım kaydirigubbakcemile3

kızlar azönce test yapmaya gıtmıştım hemn sölım sonuçnegatıf canlarım ya eşim msiafirler gittikten sonra test almaya gıttı yazık nöbetcı eczane aradı ama napalım nasıp değilmiş işte
nese konuya geri dönelim durun resımlerı cekım gelım

umut işte :çok üzgünüm:
ne yapalım kısmet :çok üzgünüm:
ama kırmızılar gelmeden ümit kesmeyelim :a015:

valla bılgem bnkılerde öle halada öleler kaç gundr patlıcaklar sankııı bıde acıyorlarkı hıc sormaaa adam ne zamana kadar dayanıck bılmıyom :roflol:

slm gece kuşları, valla kim bu elti yahuu..çok merak ettim..amma çekiştirdiniz kızı biee..

sızın içiniz kotu kızımm ne varmıs yanı kız cahılll allah allah ustune gıtmyın o kadar yazık ama kaydirigubbakcemile3

anamm kız ne kadar gseul gorunuyorlar onlar ölee yaaaa nasıl yaptın onu kusumm bıde o ucuncu sey ney :)

üffff kadrişim bittim bennnn akannehir
harika yaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden

kısss karnım acıkmıştı bu patlıcanlı köften süper gözüküo valla yanında şöyle şalgam suyu yada turşu olcakkk ayyy canım çekti valla kendimi bilmesem aşeriyorum derim :)))))))

ayyy hala baka kaldım yemeğe cokacimcoook
helede pilav iştahımı kabarttı cokacimcoook

anamm kız ne kadar gseul gorunuyorlar onlar ölee yaaaa nasıl yaptın onu kusumm bıde o ucuncu sey ney :)

fırın torbasında sebze pişirdim canım mengen pilavı yaptım ama resım çekemedım msiafirler gelmişti oarada

anam ne ayıp sey öle denırmı hıccc bıde gecenın bı vaktı cekmiş mesajıı hala nasıl yuzune bakıyo anlmadım dogrusuuakannehir

jkghkjvl

Son düzenleme:
Back
X