• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm hersey mukemmel gozukuyoo yaa ellerıne ssaglık o patlıcanlarının tarıfını bı ara versene banada

Allah kolaylık versin güzelim vallaha...iyiki eltim yok hiç, olmayacakta...ama bendede 7 görümce var :)

ayyy ne cesaret yaa ağzının payını verseydin ii sabretmişsin valla bana yazacak öyle ne evine adım atarım ne de evime çağırırım vallakötükedihüso

ben ona böyle ceza veriyorum canım

benı az çok tanımışssınz dır artık iyiliğim süperdir ama sildimmide egri dönmemkatıyımdır bu konuda deger hakedene verilir
ben eltıme çok anlatmaya calıştım zammanında ben kayınvalidemle çok çektım çok zorlandım sen zorlanma dedım ama anlamadı bıgun gecenın 3unde msj attı sen benım kuyumu kazmaya calışıyosun sen benı kötu gelın yapmaya calışıyosun sne benım kaynamammıısnkı bana akrısıyosun dedı

canım ne dedin onaki öyle dediya salakmı bu kötükedihüso
tövbe estağfirullah kızıda tanımıkyorum ama kötükedihüso

valla bnde senın gıbıyımm bılgem cok kındarım ben bırıne ısınamadıysam tobe bıllah hayatta ısınıamam helede bırı bana böle dıcek hee hayatta şim olmazzz

yok valla cnm cekılcek eltı degılmıs o bnm eltım olck bırı nısanlı dıgerınıde almaya calişiyoruzz henuzz :)

Allah kolaylık versin güzelim vallaha...iyiki eltim yok hiç, olmayacakta...ama bendede 7 görümce var :)

7 görümcemi :1shok:
heralde oğlanı bulana kadar yamış bunlar :roflol:
biz bitaneyi bulmak için uğraşıyoruz :roflol:
millette oğlanı gamyoncuiremsu :roflol:

valla ya niye kimse bişey yazmıyo
oooo buarada saat baya ilerlemiş yarında sınav var uçsam mı acaba

]
buda tatlım kızlar gÖndermıŞmıydım resımı hatırlayamaıdm ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Nese ben buayda aldım havamı kıZlAr ya Çok boZulduk eŞımle ama sÖz verdık kÖtu bıŞey sÖlemıcez dıye

tamam canımm bunu yapmayıı denıcem ama patlıcanlarda pekte gusel degıl kı yaww cok cekırdeklılerr ınce uzun yok hıc:)

Back
X