• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende varım hala ama Çıkıyorum artık eŞım kızıyor

evet cnm yaa basbasa kaldık bıraz dedıkodu yapalım :roflol:

BENIMI ÇEKİŞTİRCENİZ KIZZZ
AYY CİDEN NE SORCAM BAKIN BENI CEKİŞİTRCEK OSLANIZ HANGI YONELRIMDEN BAHSEDERDİNZ DOGUR SÖLEYIN AMA KIZ:oklava:MICAM :)

valla cnm senı cekiştirmek aklımın ucundan bıle gecmez gecmedıde kotu bı yanını bulamıyorum kı ben :sinifsinif:

Öyle guzel yureklerınz varkı hepnız gerkten en ıyısnı hakedıyosun aa rabbım en ıyısınıbılednrı ıŞte rabbımden Ötesı yok rabbım ısyan etmekten korusun bıızı

valla cnm senı cekiştirmek aklımın ucundan bıle gecmez gecmedıde kotu bı yanını bulamıyorum kı ben :sinifsinif:

yok be vardır vardır mesela sertım kımı zaman katı kuralcıyım
dobrayım karsıdakı kırılırmı uzülürmü demem
dostum hatasını bendne ögrenmeli bende dostumdan ögrenemliyim

Öyle guzel yureklerİnz varkı hepnİz gerkten en İyİsnİ hakedİyosun aa rabbım en İyİsİnİbİlednrİ İŞte rabbımden Ötesİ yok rabbım İsyan etmekten korusun bıızİ

amin canımmmmm
inan sende öylesin o yüzden bizide böyle görüyorsun:smiley-cool:
rabbim inşallah sana da bana da hepimizede salihlerden hayırlı evlatlar verir gamyoncuiremsu

bu kotu bı huy degıl kı tabıkı dobracı olucaksın
evet ya nıluferım dogru söluyosun cok dedıkodu yaptık kızzzz
benım varmı kotu bı yanımm söleyın bakıyımmm

ALLAH' şükür kötü bir yanınızı görmedim sizi çokseviyorum görmekte istemem :ecrin_bebek:

Nese ben kaÇtım :) Öptum hepınızı sıze ıyı sohbetler

valla bnde hepınızı cok sevıyorumm kızlar ya kankalarım oldunuz benımm :)

sevaim kız bugün haberlerde izledinmi kadın bebeğini cami avlusuna bırakmış
inanamıyorum ya hala böyle insanlar varmı Çok üzgünüm çoook
adınıda ramazan bayram koymuşlarr
ramazan ayındayız önümüzde bayram ya :roflol:

ızlemedım cnm valla ya ne ınsnalar var bız cocuk dıye tuttruyoruz onlar bırakıyorlar ama rabbım herseyın en ıısını bılır cnmm

Back
X