• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim topikçeler kimsee yokmuuuuuuuuuu
sesimi duyan kaydirigubbakcemile2

bende kaçıyorum kızlar uykumgeldı gibikaçmadan yakalayyım öptumm

kızlarr yaa bu ne böle kımsecıkelr ugramamiş galıba topiğe hafta sonu nedenıyleee:d

ben geldım burdayım yarına msiafirm gelcke olursa temızlık yapcm haber ebklıyom gelmezse yapmıcam zor geliyor

herkese iyi haftalar diliyorummm çift çizgicilerrrrrrrrrr mujukaaaaaaaaaaaa

selam kızlar nasılsınız ???
leyla gibi dolanıyorum ortalıkta canım hiç bir şey yapmak istemiyor
hatta izin alıp eve gidip yatmak istiyorum ama bi sürü işim var bi taraftan bebişin bu ayda olmaması
bi taraftan eşimin hala iş bulamaması beni acayip bunaltıyor
iş yok kızlar yaa adam evde oturuyo artık bunaldı herşeyden, üstüne gitmiyorum, destek oluyorum, ama bazen kafayı yiycek gibi oluyorum ya hiç iş bulamazsa nasıl olcak ne yapcaz bilmiyorum:((

selam kızlar nasılsınız ???
Leyla gibi dolanıyorum ortalıkta canım hiç bir şey yapmak istemiyor
hatta izin alıp eve gidip yatmak istiyorum ama bi sürü işim var bi taraftan bebişin bu ayda olmaması
bi taraftan eşimin hala iş bulamaması beni acayip bunaltıyor
iş yok kızlar yaa adam evde oturuyo artık bunaldı herşeyden, üstüne gitmiyorum, destek oluyorum, ama bazen kafayı yiycek gibi oluyorum ya hiç iş bulamazsa nasıl olcak ne yapcaz bilmiyorum:((

canım allaqh yardımcınız olsun tatlım erekgın evde olup bayanın calışlamsı ne qdenktır bılırm canım rabbım eşine en yakınz manda iyiişler nasıpetsın canım
senın suankını halınıde anlıyroum egrcektn için bi hoş dimi yuregın acıyor gıbı canım benım bızı gören ve bılen bı rabb var unutma bunu canım benımm

bnmde yarın mısafırım gelıcek ve temızlık yaptımmm cok susadımmm

Benım de yarınkı mısafırmde eŞıyle konusup haber etcektı haber gelmedı daha

yavrum ya elektrıkler gıttı bızım ve yenı geldı yaaaa yarınkı mısafrıelrım toplam 12 kişi olucaz cnmm

ee kızlar nerdsın yahuu gelın hadıeŞım tv ızlıyor elveda rumelıuyı ızlıyor bende burdayım oyuzden hadı gelınde sohbet edelım

Back
X